Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

F3NL-740
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tandasek

Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové

PříspěvekZaslal: 24.01.09 13:46    Předmět: Citovat

ty jsi kus utopického howna, o těch motorech vím ke svému věku a vzdělání dost. Nemám se za co omlovat. Bordel mezi 66kw a 65kw ma snad kazdy. Opet opakuju ze se za nic omlouvat a kort tobe nebudu!!! Netvrdím že vím všechno, ale zdá se mě, že ty to o sobě tvrdíš.....nikdo o tom neví vše. Četl jsem jak tady pomlouváš řemesla kamarádů a sám jsi jen vojáček kterýmu když bouchne petarda u zadku tak skače do zákopu.... tvá zelená namachrovanost a blbost sála přez pixely mého monitoru, tak nasedni do tanku a běž zachranovat nasilym svet ty pako generalsky z Luhacovic.

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 24.01.09 14:38    Předmět: Citovat

tandasek napsal:
ty jsi kus utopického howna, o těch motorech vím ke svému věku a vzdělání dost. Nemám se za co omlovat. Bordel mezi 66kw a 65kw ma snad kazdy. Opet opakuju ze se za nic omlouvat a kort tobe nebudu!!! Netvrdím že vím všechno, ale zdá se mě, že ty to o sobě tvrdíš.....nikdo o tom neví vše. Četl jsem jak tady pomlouváš řemesla kamarádů a sám jsi jen vojáček kterýmu když bouchne petarda u zadku tak skače do zákopu.... tvá zelená namachrovanost a blbost sála přez pixely mého monitoru, tak nasedni do tanku a běž zachranovat nasilym svet ty pako generalsky z Luhacovic.
ubohost na ubohost! opakuju IMBECILOVI tvehi rozmeru, ze o omluve padla rec jen z tve strany! remesla kamaradu jsem pomlouval kde a kdy? mirek neni, nebyl a nikdy nebude muj kamarad, navic jsem nerekl nic proti ridicum, nybrz proti jemu, zamysli se "otroku" z hradce! a bordel mezi 66 a 65 kW motory tu ma tak mozna cast, nikoliv kazdy, i holky tady vi rozdil, nemluve o tom, ze sis to mohl bez problemu najit. nikdy jsem netvrdil, ze vim vsechno, ale s temahle motorama jsem prisel do styku az, az! co se tyce meho povolani, tak ma aspon perspektivu, jistotu a smysl, nevim kdes nabral svoje sracky o bouchle petarde, jen to dokazuje uzkoprsost tvych detinskych nazoru, nehlede na to, ze jsi psal, ze uz na me nebudes v tomto topicu reagovat... radsi nam sdel sve povolani, kdyz se povysujes nad jina (coz jsem jak uz jsem zduraznil, neudelal!). Na rozdil od tebe znam hodnotu lidske prace a dokazu ocenit remeslnika stejne jako doktora ci jinou profesi... splachni se, pokud jsi tak maly, ze nedokazes uznat svou chybu, jsi za vola komukoliv, kdo si to precte, kdyz bezhlave hajis svuj vyvraceny nesmysl!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mercury

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 24.01.09 14:56    Předmět: Citovat

Proc se mate tak radi? Kde to zacalo?
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
Dunga

PříspěvekZaslal: 24.01.09 15:10    Předmět: Citovat

Mercury napsal:
Proc se mate tak radi? Kde to zacalo?
tady v tom topicu, si to procti a udelej si nazor sam Wink
tandasek

Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové

PříspěvekZaslal: 24.01.09 15:16    Předmět: Citovat

konec, akorát se urážíme a nemá to cenu, osobně tě neznám třeba kdyby jo tak změním názor, jinak to nemá cenu.... měj se

PříspěvekZaslal: 24.01.09 15:25    Předmět: Citovat

tandasek napsal:
konec, akorát se urážíme a nemá to cenu, osobně tě neznám třeba kdyby jo tak změním názor, jinak to nemá cenu.... měj se
asi nejjednodussi, cau
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 24.01.09 19:34    Předmět: Citovat

Taková bitka kvůli hovnu Rolling Eyes Chlapy, chlapy.... Jako by to nebylo uplně jedo jestli má nějakej motor o kilowat víc nebo míň - navíc pro nás byl důležitej jen typ.
A ještě jsem se furt nedověděl jestli teda jisto jistě když chci F3P SPI předělávat na MPI(81kW),musim měnit tu hlavu a jestli teda neni vyhnutí,tak mě aspoň zajmá v čem se ty hlavy lišej. Jestli by netačila jen jiná vačka,nebo co já vim - nechtěla by se mi shazovat hlava - nemám momenťák a těsnění je drahý.
Dunga

PříspěvekZaslal: 25.01.09 08:23    Předmět: Citovat

KUNAX napsal:
Taková bitka kvůli hovnu Rolling Eyes Chlapy, chlapy.... Jako by to nebylo uplně jedo jestli má nějakej motor o kilowat víc nebo míň - navíc pro nás byl důležitej jen typ.
A ještě jsem se furt nedověděl jestli teda jisto jistě když chci F3P SPI předělávat na MPI(81kW),musim měnit tu hlavu a jestli teda neni vyhnutí,tak mě aspoň zajmá v čem se ty hlavy lišej. Jestli by netačila jen jiná vačka,nebo co já vim - nechtěla by se mi shazovat hlava - nemám momenťák a těsnění je drahý.
no vacka by nestacila, jestli nechces zminenou zamenu, tak s tim bohuzel nic nevykouzlis Rolling Eyes
beda

Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno

PříspěvekZaslal: 25.01.09 10:12    Předmět: Citovat

taky by me docela zajimalo v cem se ty hlavy lisi , velikost ventilu ,sila pruzin , jinak tvarovana vacka ? jine vybrani spalovaci komory ?
a v cem se lisi hlavy 54 a 66kw ?? teda krom tech zvlastnich parohu nad hlavou ? nemate treba fotky hlav ?? (myslim tech o se davaji na motor :-P)
Dunga

PříspěvekZaslal: 25.01.09 12:32    Předmět: Citovat

beda napsal:
taky by me docela zajimalo v cem se ty hlavy lisi , velikost ventilu ,sila pruzin , jinak tvarovana vacka ? jine vybrani spalovaci komory ?
a v cem se lisi hlavy 54 a 66kw ?? teda krom tech zvlastnich parohu nad hlavou ? nemate treba fotky hlav ?? (myslim tech o se davaji na motor :-P)
no rozdily jsou treba v ridici jednotce, nebo v systemu vstrikovani
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Přejdi na: