Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 23.09.08 21:53 Předmět: |
|
|
myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | ok.. končím ve 12:55 než dojedu dom... takže kolem 15hod sem ready | he v 15 hod ready ,to by ste tam dojely v sobotu ráno,kdyby jste odjížděli ve tři  |
bylo tu řečeno že se přizpůsobí školákům.. a nic takového není.... takže envím proč se nejede ráno... jako ja do školy nejdu....na hodinu by t nemělo cenu.. to radějc s Dankem zrobime pořádek v autě :-) | To je řeč  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myška

Založen: 29.5.2008 Příspěvky: 371 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 23.09.08 21:56 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | ok.. končím ve 12:55 než dojedu dom... takže kolem 15hod sem ready | he v 15 hod ready ,to by ste tam dojely v sobotu ráno,kdyby jste odjížděli ve tři  |
bylo tu řečeno že se přizpůsobí školákům.. a nic takového není.... takže envím proč se nejede ráno... jako ja do školy nejdu....na hodinu by t nemělo cenu.. to radějc s Dankem zrobime pořádek v autě :-) | To je řeč  |
tak jako co jineho mam robit... jasně že bych radějc šla do školy.. jak na svinu mam same maturitní předměty... ale hold co se dá robit.. aspon se trošku dýl prospíme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 23.09.08 21:57 Předmět: |
|
|
myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | ok.. končím ve 12:55 než dojedu dom... takže kolem 15hod sem ready | he v 15 hod ready ,to by ste tam dojely v sobotu ráno,kdyby jste odjížděli ve tři  |
bylo tu řečeno že se přizpůsobí školákům.. a nic takového není.... takže envím proč se nejede ráno... jako ja do školy nejdu....na hodinu by t nemělo cenu.. to radějc s Dankem zrobime pořádek v autě :-) | To je řeč  |
tak jako co jineho mam robit... jasně že bych radějc šla do školy.. jak na svinu mam same maturitní předměty... ale hold co se dá robit.. aspon se trošku dýl prospíme  | Bude se chlastat a to je přednější,taky nejdu do školy. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myška

|
Zaslal: 23.09.08 22:00 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | ok.. končím ve 12:55 než dojedu dom... takže kolem 15hod sem ready | he v 15 hod ready ,to by ste tam dojely v sobotu ráno,kdyby jste odjížděli ve tři  |
tak jako co jineho mam robit... jasně že bych radějc šla do školy.. jak na svinu mam same maturitní předměty... ale hold co se dá robit.. aspon se trošku dýl prospíme  | Bude se chlastat a to je přednější,taky nejdu do školy. |
a tak.. o chlast mi ani nejde... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 23.09.08 22:59 Předmět: |
|
|
myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | ok.. končím ve 12:55 než dojedu dom... takže kolem 15hod sem ready | he v 15 hod ready ,to by ste tam dojely v sobotu ráno,kdyby jste odjížděli ve tři  |
tak jako co jineho mam robit... jasně že bych radějc šla do školy.. jak na svinu mam same maturitní předměty... ale hold co se dá robit.. aspon se trošku dýl prospíme  | Bude se chlastat a to je přednější,taky nejdu do školy. |
a tak.. o chlast mi ani nejde... | to mě taky ne,ale bude se slavit _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 24.09.08 05:14 Předmět: |
|
|
Peca: Tuhle si mi říkal, že vlastně nepiješ a proč Tož o jakém chlastání tu mluvíš jako?  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myška

|
Zaslal: 24.09.08 06:16 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | Peca napsal: | myška napsal: | ok.. končím ve 12:55 než dojedu dom... takže kolem 15hod sem ready | he v 15 hod ready ,to by ste tam dojely v sobotu ráno,kdyby jste odjížděli ve tři  |
a tak.. o chlast mi ani nejde... | to mě taky ne,ale bude se slavit |
sem koukala že mělo hafo lidí narozky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 24.09.08 12:08 Předmět: |
|
|
tos to taky se musim aspon na chvilku v patek do skoly kouknout.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 24.09.08 12:34 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | sraz Ostravy 12.00 Shopping park Ostrava ZDE
Napojí se Olomouc v 13.30 na první pumpě za olympií směr mohelnice ZDE |
Oka šéééééfe...my tam budem...a vy ukuste mít menší zpoždění jak minule  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 24.09.08 12:47 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Oka šéééééfe...my tam budem...a vy ukuste mít menší zpoždění jak minule  | to bylo jen díky buřtovému členovi, kterej potřeboval co chvíli venčit... tentokrát prda neberu páč je hnusně aby nenastydl bobek malej
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 24.09.08 19:45 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Aby nenastydl? Spíš aby nezmrzla, ludra malá
Jo a hej baník pyča nejede někdo z moravy že by vzal domácí víno? |
Můj stréda má prvotřídní víno z našeho okolí  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka

Založen: 19.4.2008 Příspěvky: 621 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Radegast 10°
|
Zaslal: 24.09.08 21:08 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | mirek napsal: | Aby nenastydl? Spíš aby nezmrzla, ludra malá
Jo a hej baník pyča nejede někdo z moravy že by vzal domácí víno? |
Můj stréda má prvotřídní víno z našeho okolí  |
no tak šupéém, pro mirka býýléé a pro mně čebrené  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 24.09.08 21:17 Předmět: |
|
|
Zuzka napsal: | no tak šupéém, pro mirka býýléé a pro mně čebrené  |
Klidně, když si to zaplatíte a nebo všem na ochutnávku  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|