Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 16.03.09 23:43 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | v ropě r19 jsem ještě nejel tak jsem srovnával s 8V a taky jsem jel v 8V se sníženými sport pružiny.. no řek bych že to bylo horší jak ofigo ventilacky podvozek
osobně než sport pružiny tak rovnou podvozek z ventila.. ten je i o něco nižší .. ale zase to horní uložení jak bude v pr.... tak se nedoplatíš..
mám komplet sport podvozek a někdy se proklínám že já vůl ho pořídil na ty naše tankodromy ale jízdní vlastnosti si nemůžu vynachválit  | když daš ventilackej podvozek na 8v tak to neni nižši ..ale zhruba stejny jak serie ale je to lepši na jizdni vlastnosti _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 17.03.09 09:05 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | když daš ventilackej podvozek na 8v tak to neni nižši ..ale zhruba stejny jak serie ale je to lepši na jizdni vlastnosti |
Ty jelito běž si lísknout
cca 3 cm rozdíl....
Idálně sehnat komplet uložení s tlumičema a pérama...
Origo 8V podvozek
Po výměně za komplet 16V
 _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 17.03.09 10:53 Předmět: |
|
|
brisku liskat si nepudu jen řikam jakou sem mel zkušenost ja když sem dal ventilackej podvozek na auto tak sem byl zhruba na stejny vejšce jak se seriovym TXE podvozkem ..u kabra to muže bejt jiny protože je težší  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 17.03.09 12:44 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | brisku liskat si nepudu jen řikam jakou sem mel zkušenost ja když sem dal ventilackej podvozek na auto tak sem byl zhruba na stejny vejšce jak se seriovym TXE podvozkem ..u kabra to muže bejt jiny protože je težší  |
Blbost, předek je stejně těžky a je to níže.16ventil má podvozek nižší!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 17.03.09 13:35 Předmět: |
|
|
je fakt že auto takova koza jako sto měl ty nebylo ..takle vysoky bejvaj akorat 1,4 takže proto ten rozdil .. pak přišla na řadu flexa a šli do haje 2 zavity a bylo to akorat  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 17.03.09 15:47 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | ...jasně,že má ventil nižší podvozek... o 2cm,myslím,že je to psané i v "chytré" knize  | však neřikam že ne ale jen řikam že 8v je lehči takže si to nesedne o tolik u mě jestly to sedlo o centak tak je to možna hodně a to za sniženi nepovažuju _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 17.03.09 15:50 Předmět: |
|
|
...tak,dá se tomu snížení ještě pomoci,že ano ...tím nemám na mysli řezání pružin,což považuju za prasárnu,ale o tom se tu už natlachalo dost a dost  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 17.03.09 17:27 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | goreff napsal: | ...jasně,že má ventil nižší podvozek... o 2cm,myslím,že je to psané i v "chytré" knize  | však neřikam že ne ale jen řikam že 8v je lehči takže si to nesedne o tolik u mě jestly to sedlo o centak tak je to možna hodně a to za sniženi nepovažuju |
ááá, už přiznal cenťák...tak co s tím liskancem?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 17.03.09 17:55 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | m1tv napsal: | goreff napsal: | ...jasně,že má ventil nižší podvozek... o 2cm,myslím,že je to psané i v "chytré" knize  | však neřikam že ne ale jen řikam že 8v je lehči takže si to nesedne o tolik u mě jestly to sedlo o centak tak je to možna hodně a to za sniženi nepovažuju |
ááá, už přiznal cenťák...tak co s tím liskancem?  | a to už sem přiznal hned na začatku  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
barth88
Založen: 1.11.2008 Příspěvky: 202 Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou
|
Zaslal: 17.03.09 22:20 Předmět: |
|
|
děkuji za radu ale potřeboval jsem vědět jestli to je brutal tvrdý nebo ne jednou jsem jel astře se sportovníma pružinama a bradavky mi stáli jak nikdy předtím kolega si je dal na calibru a řikáže to neni tak hrozný... tak já nevim auto mi leží trošku k jedný strané a nechci flexovat a pak schánět pružiny  _________________ laguna 2004 dci 74 kw chip na 96kw
r19 16v cabrio 129poctivejch,serviska, bez koroze, KLIMA S PAL PC VE STAVBĚ
http://barth888.rajce.idnes.cz/20110116/
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 17.03.09 22:51 Předmět: |
|
|
barth88 napsal: | děkuji za radu ale potřeboval jsem vědět jestli to je brutal tvrdý nebo ne jednou jsem jel astře se sportovníma pružinama a bradavky mi stáli jak nikdy předtím kolega si je dal na calibru a řikáže to neni tak hrozný... tak já nevim auto mi leží trošku k jedný strané a nechci flexovat a pak schánět pružiny  |
Dotaz by všeci i chápali,ale nechápu jen jak chceš popsat tvrdost slovy tak abychom se shodli na stejné tvrdosti Prostě tvrdší to bude,ale zuby ti to určitě nevybije. Já měl JOM a jelikož to nebyla kvalita nic moc tak auto kleslo a zůstalo celkem měkké-civilně použitelné. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 17.03.09 23:06 Předmět: |
|
|
mam jom a tlumiče koni a je to tvrdy protože sedim na dorazech tak o 10cm niž něž mysleli konstukteři že muže auto bejt  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
barth88
Založen: 1.11.2008 Příspěvky: 202 Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou
|
Zaslal: 18.03.09 18:53 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | barth88 napsal: | děkuji za radu ale potřeboval jsem vědět jestli to je brutal tvrdý nebo ne jednou jsem jel astře se sportovníma pružinama a bradavky mi stáli jak nikdy předtím kolega si je dal na calibru a řikáže to neni tak hrozný... tak já nevim auto mi leží trošku k jedný strané a nechci flexovat a pak schánět pružiny  |
Dotaz by všeci i chápali,ale nechápu jen jak chceš popsat tvrdost slovy tak abychom se shodli na stejné tvrdosti Prostě tvrdší to bude,ale zuby ti to určitě nevybije. Já měl JOM a jelikož to nebyla kvalita nic moc tak auto kleslo a zůstalo celkem měkké-civilně použitelné. |
o to mi šlo aby mií někdo kdo to měl na autě řekl že je to použitelný normálně dík moc asi do toho půjdu dík  _________________ laguna 2004 dci 74 kw chip na 96kw
r19 16v cabrio 129poctivejch,serviska, bez koroze, KLIMA S PAL PC VE STAVBĚ
http://barth888.rajce.idnes.cz/20110116/
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|