Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fojcek Anonymní
|
Zaslal: 02.11.07 13:24 Předmět: |
|
|
rumcajs napsal: | chuanitka napsal: | A jináč mám vyměněno
Topím už po třech kilometrech  |
Nechci se nikoho dotknout - Fojcek 2 hoďky práce = tímto se mu klaním - ale mám 54kW SPI, asi proto je to "snazší" jebačka. | Taky jsem to nedělal poprvý, tak už tam byl nějakej grif....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henri Anonymní
|
Zaslal: 03.12.07 19:01 Předmět: |
|
|
Zdar pánové. Stejně jako spousta lidí na foru jsem donucen vyměnit radiátor, jelikož nehodlám zmrznout.
Mám jen dotaz jestli by tam nepasoval z R11ky. Nebo mi prosím někdo pošlete foto jak ten radiátor vypadá abych to mohl porovnat s tím z 11ky.
Díky za odpovědi a mějte se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dandy Maverick
Založen: 16.11.2007 Příspěvky: 208 Bydliště - POVINNÉ *: Hořice
|
Zaslal: 05.12.07 21:09 Předmět: |
|
|
tak jsem dnes dodělal topení v jednom autě a zítra začnu v dalším,na tý 19 je to docela náročný měl jsem totálně ucpanej radiator,sotva to foukalo vlažný zato teď je to bomba topení pálí jako by bylo nový  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 25.08.08 12:37 Předmět: |
|
|
Mam dotazzz zkousel jsem si ted přitopit a zjistil jsem ze mi to ted nejak zlobi kdyz to pustim tak de normalka horkrej vzduch ale po chvili jen vlaznej nespis to vidim taky na vymenik a co se toho tyce tak mam dotaz pokud by to bylo vymenikem ---Nestacilo by ho pořadne proprat wapkou ???? nebo co jinyho by to mohlo bejt??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidas Anonymní
|
Zaslal: 02.09.08 17:02 Předmět: |
|
|
mel bych jeden tip,nvm jestli to ocenite,ale . . .
nedemontoval jsem slozite vbc nic,odpojil jsem jen hadice v prostoru motoru a pripojil hadici s vodou na druhy vyvod hadici a vse jsem chytil do kyblu,tekl pekny humac ale topim jako prase a nemusel jsem se s tim drbat cely den
berte to jak muj poznatek,cus . . . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|