Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 08.09.09 20:00 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
winterwolf

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov
|
Zaslal: 08.09.09 20:28 Předmět: |
|
|
aha takze je to z bezpecnostniho hlediska oteviratelne pouze klicem... mno svym zpusobem to ma logiku  _________________ Lukáš
ex.R 19 cabrio Ph II 1,7 F3N 66Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepin9000

Založen: 12.9.2009 Příspěvky: 101 Bydliště - POVINNÉ *: honezovice
|
Zaslal: 08.10.09 19:21 Předmět: c |
|
|
dobrej renaultaci nejde mi central na pravych zadnich dverich drobet se to hejbne ale jinak nic.skousel sem i promazat zamek ale stale ni.neni mozne ze by byl unavenej moturek a chtelo by to jinej? _________________ Lukáš |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 08.10.09 20:07 Předmět: Re: c |
|
|
pepin9000 napsal: | dobrej renaultaci nejde mi central na pravych zadnich dverich drobet se to hejbne ale jinak nic.skousel sem i promazat zamek ale stale ni.neni mozne ze by byl unavenej moturek a chtelo by to jinej? | sám si si odpovedal - ale este pozri ci ti niekde niečo nedrhne _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 08.10.09 20:15 Předmět: |
|
|
citace: | dobrej renaultaci nejde mi central na pravych zadnich dverich drobet se to hejbne ale jinak nic.skousel sem i promazat zamek ale stale ni.neni mozne ze by byl unavenej moturek a chtelo by to jinej? |
Rozdělat, demontovat zámek, namočit do petroleje, otřít a nechat okapat, namazat Silkalem 93 a složit zpátky.Bube běhat líp jak z fabriky. Také jsem to dělal.
P.S.-Když budeš mít rozdělané dveře, můžeš je vystříkat sprejem na dutiny.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RomanRW
Založen: 22.3.2010 Příspěvky: 24 Bydliště - POVINNÉ *: Krupka
|
Zaslal: 12.05.10 11:57 Předmět: zámky |
|
|
No hoši já měl ty zámky tak zatuhlí ,že jsem tam ani strčit klíč nemohl a to byla akce když sem dával dobíjet baterku ,to už jsem si na dálku neodemkl a jediný co šlo otevřít klíčem byl kufr takže na sídlišti hezky předvést svou gymnastickou dovednost ,no jinak vyřešil jsem to tak ,že jsem je vyndal a vykoupal v brzdové kapalině a při montáži ještě prostříkal nějakym grafitovým sprejem od Wurthu a mám vážně pokoj už asi rok a půl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 12.05.10 22:01 Předmět: |
|
|
winterwolf napsal: | Tak jsem se rozhodl ze uz mne nebavi odemykat kufr pouze klicem a tak jsem dneska rozebral komplet zadek a zjistil jsem ze jsem nic nezjistil
odemyka Vam nekomu u cabria kufr centralem nebo ne a pokud ano muzete mi poradt jak je to reseny?? mne tam vedou pouze 4 kabely 2 tluste cerny bily na mlhovku a pak bilo zeleny tam jde + kdyz zamykam a pak oranzov na vnitrni svetlo.
Jak se to ma chovat kdyz vyslu signal k odemknuti???
Diky |
zadny kabrio, teda tech nasich rocniku nema centralni odemykani kufru... vzdy jen manual klickem... a taky mne to sere... budu to muset predelat...
zamykani ale jo....  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.05.10 22:05 Předmět: |
|
|
hele španěl zase žije  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 12.05.10 22:08 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | hele španěl zase žije  |
nazdar Mirecku... jak to jezdi...?
 _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.05.10 22:12 Předmět: |
|
|
po páté R19 jsem přesedlal do nafotvé 3.0 E46 co ty jak je ve španělech? Už máte léto? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 12.05.10 22:46 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | po páté R19 jsem přesedlal do nafotvé 3.0 E46 co ty jak je ve španělech? Už máte léto? |
ale skoro uz jo, ale na mne je to jete porad studeny, jak si tu zvyknes tak je to na hovno...
vis jak, je tu krize... a jde to od jebu k jebu ... a jak na svinu se mi tesne po novym roce rozparala strecha, ale totalne, a tak shanim druhou.. a tu ve spanelich je to na kokot, ty auta tu nejsou, v kraji valencie jsou jen tri... .
uz bylo na case si polepsit, gratuluji...
, Bramborove traktor... jen tak dal streco, jen at drzi a neserese... jinak do toho budou vrazeny stejny prachy jako do jakyho koliv jinyho kusu rezavejiciho plechu v garazi.... vsak mi rozumis.... . _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 02.12.10 09:12 Předmět: |
|
|
Přestaly mě zamykat páté dveře. Motorek je OK. Kde je připojeno ovládání na ty zadní dveře, myslím svorkovnice?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 02.12.10 10:46 Předmět: |
|
|
Nebude to klasický problém zlomených drátů v přechodu do dveří ? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 02.12.10 10:54 Předmět: |
|
|
To asi ne vypada to nepoškozeně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 02.12.10 10:58 Předmět: |
|
|
u čeho u bacary ? tam budou KO draty na P straně
musíš to rozbalit jinka to nepoznaš _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|