|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 17.12.08 23:42 Předmět: |
|
|
mckoci napsal: | hosi, melete vsichni sracky
radsi bezte do hospody  |
Jo všici melou sračky, ale když už tak o tom vyhládáte, já když sem se podíval zepředu a sehnul dolů na svoji 1.4, tak jsem je viděl mírně do "V" nezatížený (což odpovídá tomu co mám mít ne).....tak a můžeme debatovat dál
A jelikož Mercury má to na stejný brdo, tak to je to samý, ale když to plně naložíme a zatížíme, tak by to mělo být jakoby směrek k "A" ne ale myslím si, že ne o moc Prostě tak v rámci tolerance a sjetosti gum  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 18.12.08 22:02 Předmět: |
|
|
Jediný kdo tady tvrdí že A je televize a dokonce to měřil vodováhou na rozhašené nápravě nějaké 1,4. Všichni ostatní umí číst (Jak na to) a někteří dokonce byli i na seřízení geometrie kde pokud byla laserová napojená na PC mohli vidět že mají odklon do V. Konec už nediskutuji o tomto tématu. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 18.12.08 22:21 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Jediný kdo tady tvrdí že A je televize a dokonce to měřil vodováhou na rozhašené nápravě nějaké 1,4. Všichni ostatní umí číst (Jak na to) a někteří dokonce byli i na seřízení geometrie kde pokud byla laserová napojená na PC mohli vidět že mají odklon do V. Konec už nediskutuji o tomto tématu. |
neveř nepotřebuju to ale je to na všech 19 co sem dělal takže sou rozhašeny všechny maš štesti že seš strarej jinak bych te poslal se podivat ale to by ses musel ohnout a nechci tě mit na svědomi až se nenarovnaš  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|