|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 19.03.09 01:01 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Šulín napsal: |  |
Abych vysvětlila celou prkérku, tak to sem už dnes musím napsat natvrdo, aby lidi pochopili, proč sme měli svatou trpělivost..
Petr sedí v krimu a pro ni samotnou je dost problém to utáhnout, ale nabídli sme myslím dost gentlemankou dohodu:
My nepodáme trestní pokud posepíše uznání dluhu, nešlo by to přes policii, nehrozilo by jí stíhání za podvod a pokud by splácela dle kalendáře, který sme nechali dle její režije (mohla si určit splátky), tak by nehrozila exekuce. Evidentně si naší nabídky nevážila, takže jí čeká stíhání za podvod, bezdůvodné obohacení apod. Gratujulu!
Líp to dotáhnout nešlo! |
ajta krajta  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 19.03.09 01:12 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Šulín napsal: |  |
Abych vysvětlila celou prkérku, tak to sem už dnes musím napsat natvrdo, aby lidi pochopili, proč sme měli svatou trpělivost..
Petr sedí v krimu a pro ni samotnou je dost problém to utáhnout, ale nabídli sme myslím dost gentlemankou dohodu:
My nepodáme trestní pokud posepíše uznání dluhu, nešlo by to přes policii, nehrozilo by jí stíhání za podvod a pokud by splácela dle kalendáře, který sme nechali dle její režije (mohla si určit splátky), tak by nehrozila exekuce. Evidentně si naší nabídky nevážila, takže jí čeká stíhání za podvod, bezdůvodné obohacení apod. Gratujulu!
Líp to dotáhnout nešlo! | To jako Petrova ZOO dluží .Vůbec nevím o co jde,tak to už sem napiš celé. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 19.03.09 07:19 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Luci Luc napsal: | Šulín napsal: |  |
Líp to dotáhnout nešlo! | To jako Petrova ZOO dluží .Vůbec nevím o co jde,tak to už sem napiš celé. |
Prostě nám měla zamluvit silvestra, vybrala zálohy, silvestra nezamluvila a my to zjistili 14dní před-když to shrnu ve zkratce. Termín do 15.1. nesplnila, přesto, že se jednalo o datum, které si sama určila, pak mě sama požádala, zda by to nešlo na pslátky, tak i v pom sme jí vyhověli a stejně se za 3 měsíce konto neposunulo, ani o píď  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maki Organizátor Drhlen

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 211 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 19.03.09 20:23 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | Peca napsal: | Luci Luc napsal: | Šulín napsal: |  |
Líp to dotáhnout nešlo! | To jako Petrova ZOO dluží .Vůbec nevím o co jde,tak to už sem napiš celé. |
Prostě nám měla zamluvit silvestra, vybrala zálohy, silvestra nezamluvila a my to zjistili 14dní před-když to shrnu ve zkratce. Termín do 15.1. nesplnila, přesto, že se jednalo o datum, které si sama určila, pak mě sama požádala, zda by to nešlo na pslátky, tak i v pom sme jí vyhověli a stejně se za 3 měsíce konto neposunulo, ani o píď  |
No ja teda nevim ale kdyby tohle udelala kdekoliv jinde takhle by se s ni nesraly......  _________________ Paní Borisová ;-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 19.03.09 22:19 Předmět: |
|
|
Maki napsal: | Luci Luc napsal: | Peca napsal: | Luci Luc napsal: | Šulín napsal: |  |
Prostě nám měla zamluvit silvestra, vybrala zálohy, silvestra nezamluvila a my to zjistili 14dní před-když to shrnu ve zkratce. Termín do 15.1. nesplnila, přesto, že se jednalo o datum, které si sama určila, pak mě sama požádala, zda by to nešlo na pslátky, tak i v pom sme jí vyhověli a stejně se za 3 měsíce konto neposunulo, ani o píď  |
No ja teda nevim ale kdyby tohle udelala kdekoliv jinde takhle by se s ni nesraly......  | achááá, hmmm tak to jo, to tě obdivuji , žr tedy máš takovou trpělivost. A o kolok jde???? Jestli to není tajné. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Black Tiger

Založen: 17.10.2008 Příspěvky: 1059 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Výškovice-Ostravar 12°
|
Zaslal: 19.03.09 22:44 Předmět: |
|
|
člověk tady nějakou dobu není,je namoravě,a co ttady se kurva děje,to mě poser moje kýty...
Sarnis odešel nahoru odpočívat
tady je nejaka obžaloba a další šílenosti...
to byc hrád vědě co bude dál  _________________ Eleaanor Mamča 8v-Minulost
Eleaanor Mimino Cabriolet 8v-Současnost
http://black-tiger.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 20.03.09 06:53 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | Maki napsal: | Luci Luc napsal: | Peca napsal: | Luci Luc napsal: | Šulín napsal: |  |
No ja teda nevim ale kdyby tohle udelala kdekoliv jinde takhle by se s ni nesraly......  | achááá, hmmm tak to jo, to tě obdivuji , žr tedy máš takovou trpělivost. A o kolok jde???? Jestli to není tajné. |
Jedná se o částku 16500Kč  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JeryP Želva

|
Zaslal: 20.03.09 21:39 Předmět: |
|
|
Je dost zajimave ze Petr sedi a ja ho podkal v Praglu v cervenaku, jel jsem vedle a dost jsem cucel... No nic nebudu se do toho motat... _________________ Renault Scenic PH2 2.0 16v F4R 740 (plan F4R 736 132kW)
1.8 16v Ph1 Renault Chip :-) 15" Borbet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 20.03.09 23:19 Předmět: |
|
|
JeryP napsal: | Je dost zajimave ze Petr sedi a ja ho podkal v Praglu v cervenaku, jel jsem vedle a dost jsem cucel... No nic nebudu se do toho motat... | třeba měl vychazky  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 20.03.09 23:52 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | JeryP napsal: | Je dost zajimave ze Petr sedi a ja ho podkal v Praglu v cervenaku, jel jsem vedle a dost jsem cucel... No nic nebudu se do toho motat... | třeba měl vychazky  |  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 21.03.09 16:47 Předmět: |
|
|
JeryP napsal: | Je dost zajimave ze Petr sedi a ja ho podkal v Praglu v cervenaku, jel jsem vedle a dost jsem cucel... No nic nebudu se do toho motat... |
On byl na vazbě, co vím a klidně ho mohli po nějaké době pustit, celkem by mě to neudivovalo. Mám kámošku, kterou taky zřezal starej, že skončila ve špitálu a stejně ho nakonec z vazby pustí  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 21.03.09 18:45 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | JeryP napsal: | Je dost zajimave ze Petr sedi a ja ho podkal v Praglu v cervenaku, jel jsem vedle a dost jsem cucel... No nic nebudu se do toho motat... |
On byl na vazbě, co vím a klidně ho mohli po nějaké době pustit, celkem by mě to neudivovalo. Mám kámošku, kterou taky zřezal starej, že skončila ve špitálu a stejně ho nakonec z vazby pustí  | za co teda seděl ? kdyžtak sz at se tu zbytečne nedrbe
 _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 21.03.09 20:09 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Luci Luc napsal: | JeryP napsal: | Je dost zajimave ze Petr sedi a ja ho podkal v Praglu v cervenaku, jel jsem vedle a dost jsem cucel... No nic nebudu se do toho motat... |
On byl na vazbě, co vím a klidně ho mohli po nějaké době pustit, celkem by mě to neudivovalo. Mám kámošku, kterou taky zřezal starej, že skončila ve špitálu a stejně ho nakonec z vazby pustí  | za co teda seděl ? kdyžtak sz at se tu zbytečne nedrbe
 |
Co je mi známo, tak ve vazbě byl za napadní martiny  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 21.03.09 21:42 Předmět: |
|
|
Luci Luc napsal: | m1tv napsal: | Luci Luc napsal: | JeryP napsal: | Je dost zajimave ze Petr sedi a ja ho podkal v Praglu v cervenaku, jel jsem vedle a dost jsem cucel... No nic nebudu se do toho motat... |
 |
Co je mi známo, tak ve vazbě byl za napadní martiny  |
No snad to byla pravda. Pač tuhle informaci sme měli od Martiny ne? Těžko jí už něco věřit... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|