Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
R19
Založen: 1.4.2010 Příspěvky: 125 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 10.11.10 17:48 Předmět: |
|
|
Kontakty to nebudu... su cistene... Ale mam dnes lepsiu chutovku... Predvcerom som odpojil bateriu z kontaktov uplne... a verte alebo nie... sama sa vybila cez noc... Takze som bol presvedceny, ze bateria je v tahu... aj ked ma len 5 mesiacov... no na moje prekvapenie co sa mi stalo po pripojeni uplne novej baterie... (( Vlozil som ju na miesto... pripojil kontakty, bateria zaiskrila... a alternator mi zadymil cely motor... Zhorel chudak... a s nim aj nejake kable...takze som v tahu uplne... A pri tom nerozumiem co sa stalo... lebo vsetko bolo OK... aspon podla mechanika... Alternator po nastartovani daval krasne napatie 14.22 Volta a nic sa nedialo... ale dnes po zalozeni tejto baterie mi zhorel uplne... takze uz vazne neviem co sa deje... Uz som z toho nestastny... a auto si stale len stoji na parkovisku a ja zo sklonenou hlavou sedim doma... ((( _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 10.11.10 17:56 Předmět: |
|
|
nepřehodil si na baterce + a - jsou i opačné baterky které to mají naopak,to by mohl být důvod proč zhořel altík  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 10.11.10 18:45 Předmět: |
|
|
Chlapi... kurnik to ma ani nestraste... co vsetko som si mohol tym zasahom odpiect??? Ja som na tu bateriu nekukal... sak s tym som ani nepocital, ze moze byt bateria s opacnymi polmi... ja sa na to idem kuknut... Ale ak by to bola pravda... tak ma asi porazi... ((( _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 10.11.10 19:02 Předmět: |
|
|
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... ani nechcem povedat kam... ta bateria je vazne opacna... asi ma... AAAAAAAAAAAAAAA... skoda rozpravat... co som teda odpisal v aute... moze mi to niekto napisat??? Alebo odisiel len alternator??? Pretoze mi oholilo celu kabelaz k nemu... ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 10.11.10 19:15 Předmět: |
|
|
alternátor určitě,nejvíc háklivá bude řídicí jednotka ale je šance že to přežila _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 10.11.10 19:22 Předmět: |
|
|
i ten altik to moh přežit ale kabelaž bude v haji 100% _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 10.11.10 20:04 Předmět: |
|
|
Do prkna... to ste ma vazne moc nepotesili... oprava a babracka na peknych par tisic... Mam pocit ze kabelaz je v haji... lebo som sa snazil vysklbnut kable... ale len privodne... ten spodny co je ako uzemnenie na alternatore zhorel cely... Ide ma slak trafit... (( Vie mi niekto poradit, kde by somto moholzohnat??? Pretoze somzistil... ze tu nemam sancu... mam totiz pocit, jak keby tieto auta u nas vobec nejazdili... alebo co... Mam chut sa na to cele vyflaknut... Toto je uz druhe auto, co som kupil a druhe, co ma takto hneva... Prve somsi uzil dva dni... toto rok... a je mi z toho do placu... (( _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 10.11.10 20:05 Předmět: |
|
|
no jo no každá práce vyžaduje odborníky kabely v pohodě vyměníš buď použiješ svazek z vrakoviště nebo prostě ty seškvařené ucvakneš až tam kde zhořeli a dáš nové stejného průřezu a pak budeš zjišťovat co vlastně všechno odešlo _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R19
|
Zaslal: 10.11.10 20:13 Předmět: |
|
|
To si ma potesil... vsetky kable su vo zvazkoch a v plastovych trubkach... ide ma porazit... Vies... ono mas pravdu, ze kazda praca potrebuje odbornika... to jepravda...ale clovek si snad vymenit bateriu sam dokaze... a nie len to... Skor ma stve ze fakt sa najdu opacne baterie... A zvlast, ked mam v aute tak kratke kable, ze opacne to nasadit ani nejde... Ja somsa osobne este z opacnou bateriou este nestretol... az teraz... A vidis, hned na poprve a hned to poserem... _________________ VSADIL SOM NA RENAULT, UVIDÍME ČO TO DÁ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 10.11.10 20:29 Předmět: |
|
|
R19 napsal: | To si ma potesil... vsetky kable su vo zvazkoch a v plastovych trubkach... ide ma porazit... Vies... ono mas pravdu, ze kazda praca potrebuje odbornika... to jepravda...ale clovek si snad vymenit bateriu sam dokaze... a nie len to... Skor ma stve ze fakt sa najdu opacne baterie... A zvlast, ked mam v aute tak kratke kable, ze opacne to nasadit ani nejde... Ja somsa osobne este z opacnou bateriou este nestretol... az teraz... A vidis, hned na poprve a hned to poserem... |
ve finále mužeš být rád že nemáš nejaké novjejší auto  _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 10.11.10 20:30 Předmět: |
|
|
kurva to jsou ale borci...nechápu že nedělaj plus na jednom místě.... uvidíš myslím že teda by to řj mohla vydržet  _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 10.11.10 20:31 Předmět: |
|
|
R19 napsal: | ..ale clovek si snad vymenit bateriu sam dokaze... a nie len to... .. |
No vidíš si důkazem že ne vždy  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 10.11.10 20:32 Předmět: |
|
|
Martin Pergl napsal: | kurva to jsou ale borci...nechápu že nedělaj plus na jednom místě.... uvidíš myslím že teda by to řj mohla vydržet  |
to ale není žádná novinka to se dělá X let jak psal goreff už staré žiguliky to tak myslím měli _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 10.11.10 20:39 Předmět: |
|
|
já vím že to není nic nového,ale stejnak mi to přijde na kkt. plus má bejt na pravo a tečka  _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|