Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 04.11.08 18:10 Předmět: |
|
|
cidlo teploty nerika jednotce nic co by se tykalo jiskry,podle neho si akorat jednotka upravuje bohatost smesi a volnobezne otacky,takze urcite hledej ve VN,inducce anebo ve snimaci otacek _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.11.08 18:49 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | cidlo teploty nerika jednotce nic co by se tykalo jiskry,podle neho si akorat jednotka upravuje bohatost smesi a volnobezne otacky,takze urcite hledej ve VN,inducce anebo ve snimaci otacek | jenže kdyč to čidlo hlásí jednotce moooc velkou teplotu tak jednotka vypne motor.. nebo ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 04.11.08 18:51 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Rosta napsal: | cidlo teploty nerika jednotce nic co by se tykalo jiskry,podle neho si akorat jednotka upravuje bohatost smesi a volnobezne otacky,takze urcite hledej ve VN,inducce anebo ve snimaci otacek | jenže kdyč to čidlo hlásí jednotce moooc velkou teplotu tak jednotka vypne motor.. nebo ne? |
to se mi moc nezda o tom sem jeste neslysel ze by vysoká teplota vypínala motor,kdyby to tak fungovalo to by se pak nikomu nemohlo stat ze by uvaril motor _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.11.08 18:54 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | to se mi moc nezda o tom sem jeste neslysel ze by vysoká teplota vypínala motor,kdyby to tak fungovalo to by se pak nikomu nemohlo stat ze by uvaril motor | tak pokud je motor plně řízen ŘJ tak proč ne?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

Založen: 21.10.2007 Příspěvky: 333 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 04.11.08 19:13 Předmět: |
|
|
vymenil jsem civku a zatim se to tvari v pohode mate tuseni jak otestovat civku zda je v poradku? Nerad byhc to zakriknul.. :-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 04.11.08 19:37 Předmět: |
|
|
nejlepsi bude pockat jestli to udela znova  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 04.11.08 19:38 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Rosta napsal: | to se mi moc nezda o tom sem jeste neslysel ze by vysoká teplota vypínala motor,kdyby to tak fungovalo to by se pak nikomu nemohlo stat ze by uvaril motor | tak pokud je motor plně řízen ŘJ tak proč ne?  |
teoreticky to samozdrejme mozne je,ale prakticky sem jeste neslysel ze by se to pouzivalo _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.11.08 20:24 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | teoreticky to samozdrejme mozne je,ale prakticky sem jeste neslysel ze by se to pouzivalo | tak mi se to stalo na maminem roveru když došla voda když jsem vyřadil okamžitě chcípal.. a tatikovi na pažoutovi taky .. ale asi se mi otom zdálo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 04.11.08 20:52 Předmět: |
|
|
tak pokud by to bylo dane tim cidlem tak by proste chcipl a hotovo ne? a ne ze by chcipal po vyřazení ? nebylo to tim ze se bez vody zahřal tak že už motor začal jit ztuha a moc asi nechybelo aby se zadřel ale pokud se ti chce tak to muzes odskouset vytahni konektor z cidla strc tam odpor kolem 70ohm a uvidis jestli motor schcipne samozdrejme na teplem motoru na studenem by to asi motor na volnobeh nedal s takovouhle hodnotou _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

Založen: 21.10.2007 Příspěvky: 333 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 04.11.08 21:08 Předmět: |
|
|
nejspis nezalezi na tom zda je zarazine nebo ne, rpotoze kdyz chcipne za jizdy dam tam 4 a motor se toci jen proste nejde za plynem proste tam nejde jiskra.. konektor jsem dneska jen pokusne zkousel vytahnout, ale nejspis jsem natrefil an spatnej konektor nenabehl olej a auto nedovolilo startovat a motor palil tak jsem jinej konektor nehledal a sel dom.. :-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 04.11.08 21:12 Předmět: |
|
|
Kormidelnik napsal: | nejspis nezalezi na tom zda je zarazine nebo ne, rpotoze kdyz chcipne za jizdy dam tam 4 a motor se toci jen proste nejde za plynem proste tam nejde jiskra.. konektor jsem dneska jen pokusne zkousel vytahnout, ale nejspis jsem natrefil an spatnej konektor nenabehl olej a auto nedovolilo startovat a motor palil tak jsem jinej konektor nehledal a sel dom.. :-D |
to my uz ani tak ted s laninem neresime tvuj pripad my uz ted tak jenom teoretizujeme ty si psal ze to nejspis bylo tou induckou ne? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.11.08 21:19 Předmět: |
|
|
Kormidelnik napsal: | nejspis nezalezi na tom zda je zarazine nebo ne, rpotoze kdyz chcipne za jizdy dam tam 4 a motor se toci jen proste nejde za plynem proste tam nejde jiskra.. konektor jsem dneska jen pokusne zkousel vytahnout, ale nejspis jsem natrefil an spatnej konektor nenabehl olej a auto nedovolilo startovat a motor palil tak jsem jinej konektor nehledal a sel dom.. :-D | přesně tohle to mi dělalo v roveru když tam nebyla voda.. výřadim motor chcipl zařadim motor naskočil ale nešel za plynem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 04.11.08 21:22 Předmět: |
|
|
ja to pochopil tak ze kormidelnikovi po hozeni kvaltu uz motor nechytil _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JeryP Želva

|
Zaslal: 04.11.08 21:37 Předmět: |
|
|
Takze moje oprava nova inducka pomohla ale porad to nebylo best off takze az kdyz jsem dal novej snimac. tak vse OK... _________________ Renault Scenic PH2 2.0 16v F4R 740 (plan F4R 736 132kW)
1.8 16v Ph1 Renault Chip :-) 15" Borbet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|