|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 20.04.08 22:25 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | radecek7 napsal: | nemachruj mam tak 3....  |
Takže, kdybych ho vyměnil, tak by to fungovalo jak mělo a nemusel bych si s těma stěračama hrát Páč jak jsme jeli nazpátek, tak jsem stíral a začlo to pípat, jak jsem u SLatiny odbočoval, pak to přestalo.......no zatím fungujou, to je hlavní, ale bojím se, aby fakt nepřestali fakčit  | az budes v brne a ja na dilne tak ti na to kouknu...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 20.04.08 22:27 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | reezy napsal: | radecek7 napsal: | nemachruj mam tak 3....  |
Takže, kdybych ho vyměnil, tak by to fungovalo jak mělo a nemusel bych si s těma stěračama hrát Páč jak jsme jeli nazpátek, tak jsem stíral a začlo to pípat, jak jsem u SLatiny odbočoval, pak to přestalo.......no zatím fungujou, to je hlavní, ale bojím se, aby fakt nepřestali fakčit  | az budes v brne a ja na dilne tak ti na to kouknu...  |
středa, čtvrtek, sobota....máš tady možný výběr  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 20.04.08 22:28 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | radecek7 napsal: | reezy napsal: | radecek7 napsal: | nemachruj mam tak 3....  |
Takže, kdybych ho vyměnil, tak by to fungovalo jak mělo a nemusel bych si s těma stěračama hrát Páč jak jsme jeli nazpátek, tak jsem stíral a začlo to pípat, jak jsem u SLatiny odbočoval, pak to přestalo.......no zatím fungujou, to je hlavní, ale bojím se, aby fakt nepřestali fakčit  | az budes v brne a ja na dilne tak ti na to kouknu...  |
středa, čtvrtek, sobota....máš tady možný výběr  | spis vikend se pak domluvime na icq...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 20.04.08 22:30 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | spis vikend se pak domluvime na icq...  |
fajn, ale jako dík, že se mi na to mrkneš aspoň zase vím, kde se našla další chyba i kdžy jsem ty stěrače nějak nebral v úvahu  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|