Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 25.08.08 12:08 Předmět: |
|
|
sparky9101 napsal: | tak poslusne hlasim navrat z mimoně.. a se*u na to.. debilnejsi sraz sem nezral.. odporoucela se vodni pumpa.. auto = prutokac.. takze scesta domu 3,5hodiny na lane.. do toho nam vykradli stan a ukradli mi kratasy a slivovici.. a aby toho nebylo malo, tak si organizatori spletli moje auto a cely mi ho postrileli paintballkou.. a jelikoz je kapota nouzove strikla sprejem tak hadejte co.. no jisteee.. umylo se to i s barvou.. uáááááááááááá |
Ten provaz sis měl hodit, místo toho aby ses za ním nechal tahat
...upřímnou soustrast  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 25.08.08 12:19 Předmět: |
|
|
sparky9101 napsal: | tak poslusne hlasim navrat z mimoně.. a se*u na to.. debilnejsi sraz sem nezral.. odporoucela se vodni pumpa.. auto = prutokac.. takze scesta domu 3,5hodiny na lane.. do toho nam vykradli stan a ukradli mi kratasy a slivovici.. a aby toho nebylo malo, tak si organizatori spletli moje auto a cely mi ho postrileli paintballkou.. a jelikoz je kapota nouzove strikla sprejem tak hadejte co.. no jisteee.. umylo se to i s barvou.. uáááááááááááá |
Tak to bych po nich požadoval náhradu a hlavně si zkontroluj jestli tam nemáš důly...  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 25.08.08 12:39 Předmět: |
|
|
|
 |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 25.08.08 16:16 Předmět: |
|
|
Šulín napsal: | sparky9101 napsal: | tak poslusne hlasim navrat z mimoně.. a se*u na to.. debilnejsi sraz sem nezral.. odporoucela se vodni pumpa.. auto = prutokac.. takze scesta domu 3,5hodiny na lane.. do toho nam vykradli stan a ukradli mi kratasy a slivovici.. a aby toho nebylo malo, tak si organizatori spletli moje auto a cely mi ho postrileli paintballkou.. a jelikoz je kapota nouzove strikla sprejem tak hadejte co.. no jisteee.. umylo se to i s barvou.. uáááááááááááá |
nějaký fotky??? |
to bylo to posledni na co sem v tu chvili myslel
morte: ne byl to normální matnej cernej sprej.. _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|