Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 29.05.08 18:47 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | Midloch napsal: | Václav Sedlář napsal: | Midloch napsal: |
mno podle me jo ...jj..mam ph2..aj takhle to presne vypada...
kurna...potrebuju nutne tu ridici jednotku fnuk...  |
Jojo, máš přesně to co já-65kw/88ps-8v-jednobod.
P.S.: To máš u Romana v servisu? Včera jsem u ně byl se objednat na 12/13.6. |
jj..mam to u nej, teda tedka je to v raspici u zimermanna bo mi delal zadni napravu jenze to tam dotahli za lanem protoze mi odesla ridici
jednotka a tak schanim...zatim marne...  |
Co zimmerman-tam chodím na geometrii-teď ale nejsme spokojen - geometrii udělali ale je pěkně nakřivo volant a nebili ho tam schopni dát rovně-po třetí se jim už nechtělo přesadit volant-asi se báli airbagu. |
nevis o nekom kdo by mohl mit na frydlantsku ridici jednotku na prodej?? na ten motor co mas ty??? nemuzu za boha nikde sehnat...a to sem obvolaval dneska celej den vrakoviste...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 29.05.08 19:04 Předmět: |
|
|
Cau chlape to se shani tezko jak jsem psal nech ji opravit bude to urcite rychlejsi a kdyz nahodou sezenes tak budes mit nahradni a to neni nikdy na skodu sam jsem to uz poznal  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 29.05.08 19:10 Předmět: |
|
|
kody napsal: | Cau chlape to se shani tezko jak jsem psal nech ji opravit bude to urcite rychlejsi a kdyz nahodou sezenes tak budes mit nahradni a to neni nikdy na skodu sam jsem to uz poznal  |
jenze je to hrozne zdlouhavy...bud bych to musel odvest a pak si proto ject nebo poslat postou...to je hrozne na dlouho..ja uz sem bez auta 14 dni a toho potrebuju kazdy den takze sem uz z toho na palici...
mimochodem vis na kolik by vysla takova oprava??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

|
Zaslal: 29.05.08 19:18 Předmět: |
|
|
No jelikoz je to z renaulta tak se snad vejdes do 1000 kc ale nevim mozna mene mozna vice zkus tam zavolat a opravi to vetsinou do tydne coz neni zas tak moc dlouho tu druhou muzes shanet i mesice nedelam si srandu ja mel tenkrat docela stesti a trvalo to "jen" 5 tydnu  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 29.05.08 19:28 Předmět: |
|
|
kody napsal: | No jelikoz je to z renaulta tak se snad vejdes do 1000 kc ale nevim mozna mene mozna vice zkus tam zavolat a opravi to vetsinou do tydne coz neni zas tak moc dlouho tu druhou muzes shanet i mesice nedelam si srandu ja mel tenkrat docela stesti a trvalo to "jen" 5 tydnu  |
zavolat zavolat...se ti rekne..ale kam...tady v okoli liberce nic takoveho neni....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

|
Zaslal: 29.05.08 19:35 Předmět: |
|
|
Tak se hned necerti vim ze je to na pi... ale diky pokroku za internet musis proste hledat nic jineho ti neporadim poslal bych ti tu svou ale nema to cenu to cislo musi proste sedet  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 29.05.08 19:44 Předmět: |
|
|
No tak já to zamotám, mám F3P 65kW, 4-torzku nápravu, ABS a všude kotouče a navíc klimu
Jinak těch 81kW bych taky bral - 65kW mi už nestačí, ale je jich fakt málo:-( _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 29.05.08 19:49 Předmět: |
|
|
kody napsal: | Tak se hned necerti vim ze je to na pi... ale diky pokroku za internet musis proste hledat nic jineho ti neporadim poslal bych ti tu svou ale nema to cenu to cislo musi proste sedet  |
mno treba by to jelo..he..co ja vim...uz fakt bych zkusil cokoliv jen aby to chytlo...stoji to v servisu nehybne a nic se nedeje...kua  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

|
Zaslal: 29.05.08 19:54 Předmět: |
|
|
No mozna by to jelo ale nepujdou ti treba jine funkce na aute ja tenkrat zkusil pres 30 RJ s jinym cislem a na zadnou to neslapalo jak ma u vetsiny to ani nechytlo musi tam proste byt stejne cislo  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 29.05.08 20:05 Předmět: |
|
|
Midloch napsal: | kody napsal: | Tak se hned necerti vim ze je to na pi... ale diky pokroku za internet musis proste hledat nic jineho ti neporadim poslal bych ti tu svou ale nema to cenu to cislo musi proste sedet  |
mno treba by to jelo..he..co ja vim...uz fakt bych zkusil cokoliv jen aby to chytlo...stoji to v servisu nehybne a nic se nedeje...kua  |
V nejhorším případě bych tam taky vrazil jinou jednotku-aspoň pokus- nic tím nezničíš.
Tady na frýdlantsku nic není.
Zkus tu jednotku otevřít-možná tam bude nějakej špatnej kontakt/studeňák,... _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 29.05.08 20:22 Předmět: |
|
|
kuciiii...kdybyste fakt nekdo o nejaky vedel co konkretne ja potrebuju klido se i odmenim financne... bo fakt mi na tom dost zalezi a hlavne specham... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 29.05.08 20:24 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | Midloch napsal: | kody napsal: | Tak se hned necerti vim ze je to na pi... ale diky pokroku za internet musis proste hledat nic jineho ti neporadim poslal bych ti tu svou ale nema to cenu to cislo musi proste sedet  |
V nejhorším případě bych tam taky vrazil jinou jednotku-aspoň pokus- nic tím nezničíš.
Zkus tu jednotku otevřít-možná tam bude nějakej špatnej kontakt/studeňák,... |
jinou?? tak mi dej tu co mas pod kapotou...hehe... ta bude jiste stejna....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 29.05.08 20:27 Předmět: |
|
|
Midloch napsal: | Václav Sedlář napsal: | Midloch napsal: | kody napsal: | Tak se hned necerti vim ze je to na pi... ale diky pokroku za internet musis proste hledat nic jineho ti neporadim poslal bych ti tu svou ale nema to cenu to cislo musi proste sedet  |
Sorry, nedám!
jinou?? tak mi dej tu co mas pod kapotou...hehe... ta bude jiste stejna....  |  _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 29.05.08 20:29 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | Midloch napsal: | Václav Sedlář napsal: | Midloch napsal: | kody napsal: | Tak se hned necerti vim ze je to na pi... ale diky pokroku za internet musis proste hledat nic jineho ti neporadim poslal bych ti tu svou ale nema to cenu to cislo musi proste sedet  |
Sorry, nedám!
jinou?? tak mi dej tu co mas pod kapotou...hehe... ta bude jiste stejna....  |  |
se nesmej a vyndej ji..at vim jestli to bude fachat na sto pro...he  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|