Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 07.02.08 20:35 Předmět: |
|
|
taky jsem ted po tom pokukoval jak to jezdi?? jinak tady je nejakej brnenskej maj zavadeci ceny ale jak je to s kvalitou nevim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PcGamer
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 66 Bydliště - POVINNÉ *: Vysočina
|
Zaslal: 07.02.08 20:43 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | taky jsem ted po tom pokukoval jak to jezdi?? jinak tady je nejakej brnenskej maj zavadeci ceny ale jak je to s kvalitou nevim |
Joko jak jezdi?? No celkem dobre ale nad tech 180 je to lina mrcha i. ono to ma ted 130 koni a 5 valcu. Skoda ze je to nafta myslim ze benzin by jel urcite lip s tim chipem to jede pry o dost lip. tak se tesim. Ale jeste bych udal nejaky upravy aby to melo jeste vic koniku. To vis na me vysnene EVO to jeste nema ale co neni muze byt zatim to vypada jen na konkurenci a to Imprezu GT  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 07.02.08 23:03 Předmět: |
|
|
PcGamer napsal: | Vítek napsal: | taky jsem ted po tom pokukoval jak to jezdi?? jinak tady je nejakej brnenskej maj zavadeci ceny ale jak je to s kvalitou nevim |
Joko jak jezdi?? No celkem dobre ale nad tech 180 je to lina mrcha i. ono to ma ted 130 koni a 5 valcu. Skoda ze je to nafta myslim ze benzin by jel urcite lip s tim chipem to jede pry o dost lip. tak se tesim. Ale jeste bych udal nejaky upravy aby to melo jeste vic koniku. To vis na me vysnene EVO to jeste nema ale co neni muze byt zatim to vypada jen na konkurenci a to Imprezu GT  |
Co máš proti Impreze? Impreza nemá konkurenci!!!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 08.02.08 11:45 Předmět: |
|
|
PcGamer napsal: | Vítek napsal: | taky jsem ted po tom pokukoval jak to jezdi?? jinak tady je nejakej brnenskej maj zavadeci ceny ale jak je to s kvalitou nevim |
jojo bacha na Italské 2.4jtd sice kvalitní potor ale ÚDAJNĚ po přečipování začné téct olejem a jde do kytek...
Teda pokud je to ten sám jako v Alfě 156.
A i pří mírných čelních havárkách se na těchto motorech kroutí klika... _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 08.02.08 17:00 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Co máš proti Impreze? Impreza nemá konkurenci!!!!!!!  | ale to vis, ze ma Peugeot 206 WRC, naaadherne, jak to bylo siroke a male...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PcGamer
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 66 Bydliště - POVINNÉ *: Vysočina
|
Zaslal: 08.02.08 19:52 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | PcGamer napsal: | Vítek napsal: | taky jsem ted po tom pokukoval jak to jezdi?? jinak tady je nejakej brnenskej maj zavadeci ceny ale jak je to s kvalitou nevim |
Co máš proti Impreze? Impreza nemá konkurenci!!!!!!!  |
Ja proti impreze nic nemam. Ja jen pisu ze na evo zatim nejni tak bude muset stacit impreza GT. Ale jen tak abych si trochu rejpnul tak novy STIcko je fakt humus
To o tym oleji je zajimave. ale nejde mi narozum proc by to melo nahle zacit tect. jo je to myslim stejnej jak v 156 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Koumes Anonymní
|
Zaslal: 11.02.08 17:50 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Vítek napsal: | staci tam prohodit akorat hlavu sani a elektriku! |
...první díl výfukového potrubí a plno píčovinek...
Koumes: A číslo motoru je na bloku a to se přece nezmění, blok necháš,takže no problem;) |
no to bych sice mohl, ale bylo mi řečeno, že lepší je prohodit celé motory, než dělat ze dvou jeden.
jednak co pak s tím zbytkem, stejně bych musel koupit celý motor, a krom toho prý je potřeba hlavu nechat srovnat, vyměnit simeringy a těsnění, a vyjde to na větší prachy než prohodit motory celé.
Dělal jsem takovéhle věci zatím jen na škodovce, ale dovedu si představit že výměna celého motoru bude spolehlivější než jen hlavu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 11.02.08 19:45 Předmět: |
|
|
a co na tom novem motoru udelat rozvody? to te nenapadlo? tesneni pod hlavou by to taky chtelo zkontrolovat atd |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.02.08 13:02 Předmět: |
|
|
ŽE IMPREZA NEMÁ KONKURENCI??? ... ehm ........ smíííííííííííííííííííííííííííííííííííííích  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 13.02.08 13:22 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Impreza je 220koní uložených ve vrzajících laciných plastech!!..
Japonský (nebo jaký) omyl |
Já jsem si tak nějak myslel, že imprezu si nebudu kupovat kvůli dílenskému zpracování interiéru, to si můžu koupit třeba audi...  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.02.08 13:30 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Impreza je 220koní uložených ve vrzajících laciných plastech!!..
Japonský (nebo jaký) omyl |
jojo
mmmmm "Skyline GT-R34" vs Impreza... no nevím nevím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 13.02.08 14:31 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: |
jojo
Mno jestli má impreza 220 k (nevím, nestarám se), tak těžko srovnávat se Skylinem GT - R34, ten má v základu 280 k. Navíc Skyline je kupé...tak nějak si ho nedovedu představit na polní cestě ve 120 km/h  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.02.08 14:47 Předmět: |
|
|
Doctor.ventil napsal: | LANiN napsal: |
jojo
Mno jestli má impreza 220 k (nevím, nestarám se), tak těžko srovnávat se Skylinem GT - R34, ten má v základu 280 k. Navíc Skyline je kupé...tak nějak si ho nedovedu představit na polní cestě ve 120 km/h  |
v uprave na WRC verzi? proč ne??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|