Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Zerie olej??
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
denso
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.03.08 18:50    Předmět: Citovat

goreff napsal:
gumový kroužek(ne gufero) je na rozdělovači,takže se dá vyměnit po
vymontování

Neviete nahodov ci nebude pasovat ten tesniaci kruzok z renault 11 objem 1721 cm na R 19 1721 cm. sused ma na suciastky 11 tak by som len zobral od neho
britva

Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava

PříspěvekZaslal: 04.03.08 19:46    Předmět: Citovat

denso napsal:
goreff napsal:
vymontování

Neviete nahodov ci nebude pasovat ten tesniaci kruzok z renault 11 objem 1721 cm na R 19 1721 cm. sused ma na suciastky 11 tak by som len zobral od neho

Neblazni , kup nove 2-3 stovky ta nezabiju. To ako keby si daval stare tesnenie pod hlavu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Václav Sedlář

Bydliště - POVINNÉ *: Liberec

PříspěvekZaslal: 04.03.08 20:02    Předmět: Citovat

britva napsal:
denso napsal:
goreff napsal:
vymontování

Neblazni , kup nove 2-3 stovky ta nezabiju. To ako keby si daval stare tesnenie pod hlavu.

Souhlasím, těch pár stovek za to stojí a dal bych je i já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 04.03.08 23:23    Předmět: Citovat

Václav Sedlář napsal:
britva napsal:
denso napsal:
goreff napsal:
vymontování
Souhlasím, těch pár stovek za to stojí a dal bych je i já.
snad se ted nekoho nedotknu, ale na motoru setri jen blbec... to je jako jezdit na sjetych zimakoch, pze vysly levne, nebo byt pokryvac a lezt na strechu se starou rezavou karabinou, protoze nova stoji 200... Rolling EyesEvil or Very Mad auto je jak zenska, jak si ho hledis, tak se ti odmeni...
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.03.08 23:48    Předmět: Citovat

Dunga napsal:
snad se ted nekoho nedotknu, ale na motoru setri jen blbec... to je jako jezdit na sjetych zimakoch, pze vysly levne, nebo byt pokryvac a lezt na strechu se starou rezavou karabinou, protoze nova stoji 200... Rolling EyesEvil or Very Mad auto je jak zenska, jak si ho hledis, tak se ti odmeni...

jojo ty seš můůj člověk Wink
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 05.03.08 00:04    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
Dunga napsal:

jojo ty seš můůj člověk Wink
kazdy jednou dostane rozum, jen nekomu to holt trva dyl... me to nastesti u 4. auta v poradi doslo LaughingLaughingLaughing
denso
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.03.08 15:59    Předmět: Citovat

Takze dal som dole rozdelovac a tam nic som myslel ze neaka gumicka alebo čo tam bude ale tam nič . odfotil som to čo mam vlastne tam vimenit kuknite link je tam neaka gumena podlozka je tam aj semering asi na vacke ale nic viac http://denso.rajce.idnes.cz/ . bol som aj v mototechne a tam mi povedali ze v katalogu ziadne take tesnenie ani nen Question i
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.03.08 17:23    Předmět: Citovat

denso napsal:
Takze dal som dole rozdelovac a tam nic som myslel ze neaka gumicka alebo čo tam bude ale tam nič . odfotil som to čo mam vlastne tam vimenit kuknite link je tam neaka gumena podlozka je tam aj semering asi na vacke ale nic viac http://denso.rajce.idnes.cz/ . bol som aj v mototechne a tam mi povedali ze v katalogu ziadne take tesnenie ani nen Question i

mělo by tam bejt takove gumove oranžove/modre kolečko kolem te osky.. kdybys to očistil hadrem a nějakym odmašťovadlem tak to uvidiš Wink
denso
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.03.08 17:48    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
denso napsal:

mělo by tam bejt takove gumove oranžove/modre kolečko kolem te osky.. kdybys to očistil hadrem a nějakym odmašťovadlem tak to uvidiš Wink

noo ved to ten orazovy kruzok tam je len ako ho mam dostat vonku Question je jeden kus z tym modrym? a tento gumovy kruzok mi tu ani nevedia objednat nikde... ako ho mam dostat vonku?? Sad
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.03.08 23:19    Předmět: Citovat

denso napsal:
noo ved to ten orazovy kruzok tam je len ako ho mam dostat vonku Question je jeden kus z tym modrym? a tento gumovy kruzok mi tu ani nevedia objednat nikde... ako ho mam dostat vonku?? Sad

mě se zdá že budeš muset sundat víko vačky a povolit vačku.. nevim jak to je u 8v ale u 16V bych to jinak nedělal... Exclamation bacha zpátky bys to měl utáhnout na momenty Exclamation
nebo to komplet odmasti a napatlej ČERVENEJ silikon a zadělej spátky jak to bylo možná to bude těsnit Confused?? Idea
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 05.03.08 23:22    Předmět: Citovat

Jak jsem rozebíral jeden SUPER 8v motor tak tam taková nějaká kravina co těsnila na vačce byla, a vím že dolů šla jen po sundání víka a povolení vačky!!..

Já to urazil kladivem....
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
denso
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:05    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
denso napsal:

mě se zdá že budeš muset sundat víko vačky a povolit vačku.. nevim jak to je u 8v ale u 16V bych to jinak nedělal... Exclamation bacha zpátky bys to měl utáhnout na momenty Exclamation
nebo to komplet odmasti a napatlej ČERVENEJ silikon a zadělej spátky jak to bylo možná to bude těsnit Confused?? Idea

ale okolo vacky si stym silikonom asi nepomozem som rozmyslal ze dam za ten tesniaci kruzok ešte take gufero okolo vacky a to zateesnit silikonom Question Idea
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:21    Předmět: Citovat

denso napsal:
LANiN napsal:
denso napsal:

ale okolo vacky si stym silikonom asi nepomozem som rozmyslal ze dam za ten tesniaci kruzok ešte take gufero okolo vacky a to zateesnit silikonom Question Idea

ja tím mysel že to cele zapatlaš tim silikonem (dáš ho tam trochu víc) a jak přiděláš ten rozdělovač nato tak přebytek silikonu se vytlačí ven jak to dotádhnš.. chápeš?? mělo by se to utěsnit (nevim jak u 8V) ale ten rozdělovač má z té strany co se přidělává na motor má hlinikovou plochu ne??? kua že já to nevyfotil jak jsem to zkládal přesně tak jsem to projistotu promáznul taky tím silikonem.. snad si rozumíme??
denso
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:31    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
denso napsal:
LANiN napsal:
denso napsal:

ja tím mysel že to cele zapatlaš tim silikonem (dáš ho tam trochu víc) a jak přiděláš ten rozdělovač nato tak přebytek silikonu se vytlačí ven jak to dotádhnš.. chápeš?? mělo by se to utěsnit (nevim jak u 8V) ale ten rozdělovač má z té strany co se přidělává na motor má hlinikovou plochu ne??? kua že já to nevyfotil jak jsem to zkládal přesně tak jsem to projistotu promáznul taky tím silikonem.. snad si rozumíme??

No jo ale ked tu podlozku celu utesnim tym silikonem tak olej vzdy mi bude tiest do vnutra tej podlozky az ho bude tolko ze zaolejojuje cely palec
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:40    Předmět: Citovat

denso napsal:
No jo ale ked tu podlozku celu utesnim tym silikonem tak olej vzdy mi bude tiest do vnutra tej podlozky az ho bude tolko ze zaolejojuje cely palec

ne to by nemělo protože se mě zdá že tam je taky gufero Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Přejdi na: