Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaký způsob zabudování dotykového LCD by jste vy spíše preferovali? |
2DIN tj zabudované v palubovce (+ okolo různé ovládací tlačítka) na místo ofuků a rádia? |
|
35% |
[ 5 ] |
1DIN tj namísto autorádia jen LCD s vyjížděcí mechanikou? (bez možnosti různých ovládání) |
|
64% |
[ 9 ] |
|
Celkem hlasů : 14 |
|
Autor |
Zpráva |
beda

Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 12.04.11 06:20 Předmět: |
|
|
a já bych je kolem dokola dal , když to udělá inteligentně , bude to vypadat jako že to tam patří :-) _________________ www.89buildesign.cz www.levne-projekty.cz www.3dvize.cz - Projekční kancelář, vizualizace atd.
Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.04.11 06:33 Předmět: |
|
|
Vždyť jsou hranaté, škaredé a navíc mají jinou barvu. Nemáš tu fotku tunelu u šlatrpáky abych mohl vymyslet kam je dát? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 12.04.11 07:49 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | tak zrada.. ať zkouším tak či tak, nevleze se to .. vlezou se jen 2 čudlíky a to na stojáka nad sebe leda sehnat jiný menší čudle z něčeho jinýho, z nějakého frantíka..
rozhodně nechci ovládání oken na dveřích.. leda bych je dal do panelu kolem ručky, byly by tam jak přední tak zadní a u LCD výhřev+výstražné ...
 |
tak jestli jsem to dobře pochopil, tak tohle je z palubovky ph2, co takhle udělat to z palubovky ph1 místo rádia a ofuku, tím by tlačítka byly na původním místě a ten pc by byl více v zorném poli, protože by byl o šuplík víš.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 12.04.11 07:57 Předmět: |
|
|
To už se tu řešilo. Mimochodem jinak je to z Ph.1, Dvojika má výdechy zakulacené z jedné strany přece;) A mít klimu a nemít výdechy ventilace, to by byl trochu paradox:) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.04.11 08:10 Předmět: |
|
|
mirek: nene je to z PH1 a zbytek viz kubais .. sice máš pravdu ze by byl vice viditelny ale vcera jsem to zkoumal a ten střed palubky ja jakoby vyhnutý na řidiče jak do boku tak i trochu nahoru navíc takhle nízko se k němu nebudu muset tolik natahovat jako k rádiu, to mě vždycky vadilo, že rádio je tak vysoko.. když mám ruku na šaltrpáce, chci mít všechno +- kolem poruce
třeba v Anglánovi to maj vymyšlený famózně, ovládání oken, rádio, topení, ručka, všechno pěkně kolem řadičky v okruhu cca 15cm což je dle mého i pro řidiče lepší, než jak to má třeba VW, na dveřích to, za volantem tamto, na druhé straně zas něco jineho, ..
Tak proto tady řeším čudlítka co nejblíže kolem LCD  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 02.05.11 18:40 Předmět: |
|
|
Jen tak si prohlížím videa atd a narazil jsem na tohleto VIDEO .. Má to fakt dokonale vymakaný
Jinak já jsem taky špekuloval a podoba bude +- takováto, s tím že ovládání oken bude kolem lcd mini-čubrlíkama a pokud se mě to povede, tak bych to chtěl ještě extra navíc jak to je ve videu ale to pochybuju, netuším jak toho docílil
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.05.11 12:32 Předmět: |
|
|
ale jde to, jen s tím bude více práce.. třeba na gme.cz je modul pro ovládání 8mi analogových výstupů (třeba relé) přez COM port v pc.. a takových blbovin je na netu více  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 03.05.11 17:08 Předmět: |
|
|
pouziva se jeste com port?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.05.11 00:20 Předmět: |
|
|
Po dloouhem zkoumání, měření místa, jsem dospěl k závěru, že CarPC bude kompletně předěláno a zabudováno do pozice 2DIN dle ISO norem a tím i zpětně použitelné do jakéhokoliv jiného auta
Dnes jsem na garáži dělal poslední testovací provoz ovládacího programu "Centrafuse" navigace, videa, hudby, teploty HW na příměm slunci (stabilně CPU 33°C, VGA 42°C). Je to fakt parádička a do Morávie to bude alespoň "nahrubo" i s palubkou.. doufám.. Foto neukážu bo žádné nemám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.05.11 06:43 Předmět: |
|
|
Krabička +- hotová, ještě to chce doohýbat čelo podle "zásuvky" na rádio v autě (udělám podle anglána, tam je příprava pro 2DIN) a dodělat zadní panel, pak budu kompletovat.. Na obrázkách je taky zesilovač z domácího kina (i s filtrací pro SUB) ale upravím ho jen na 4x20W
Kvůli integrovanému "blutut" i VGA je základní deska širší než bych chtěl, tak budou dodatečně všechny konektory ze zadního panelu odpájeny (na obrázku je už pryč DVI konektor)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 18.05.11 06:52 Předmět: |
|
|
nechtělo by to do té krabice díry kvůli chlazení  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.05.11 07:13 Předmět: |
|
|
dyť píšu že je +-hotová .. jojo vrtat se bude.. jak kvůli upevnění desky, hdd, tak i kvůli větrání.. Teď jsem to nechtěl dělat, protože ještě přesně nevím na které straně bude grafika.. Až sundám konektory ze zadního panelu tak se rozhodnu Navíc je krabice až moc poddajná, lehce ohnutelná, takže se bude vystužovat nějakými pásky plechu atd.. musí to být bytelné jako černá skříňka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|