|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 28.12.10 20:50 Předmět: |
|
|
mckoci napsal: | tyto rady jsou myslim velmi cenene
..kdyz to nekdo zpracuje do uhledne formy "co je spatne - pricina - reseni" tak by se to mohlo dat do navodu  |
nechapu proč navody nefunguji jako třeba na r megane foru
někdy když by byl dobrý topic tak by se tam mohl přesunout samozřejmě bačoviny vymazat  _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 29.12.10 10:46 Předmět: |
|
|
tutman napsal: | mckoci napsal: | tyto rady jsou myslim velmi cenene
..kdyz to nekdo zpracuje do uhledne formy "co je spatne - pricina - reseni" tak by se to mohlo dat do navodu  |
nechapu proč navody nefunguji jako třeba na r megane foru
někdy když by byl dobrý topic tak by se tam mohl přesunout samozřejmě bačoviny vymazat  |
Samo návody bych tvořil dále, ale ono je to těžší pro mne tím, že už nemám 16V..
1) v 16V jsem furt něco dělal a bylo i co fotodokumentovat.. teď se v kabriu nehrabu, je tam vše tip top a bezdůvodně vytahovat startér fakt nebudu, to snad chápete
2) mám automat a tam je to krapet všechno jinak, hlavně elektrika a tím i jiné postupy hledání problému spojené s ní ..
3) za tu dobu co nemám 16V jsem spousty věcí a postupů zapoměl.. např: kdysi jsem měl u 16V altík vyměněný za 20minut, teď bych si s tím nevěděl rady, tak jako se vším možným a to se z hlavy špatně něco tvoří, kor když na to ani nemůžu kouknout
Taky jsem tady už dříve psal, že pokud něco děláte na autě, foťte a pošlete mi SZ, já z toho už něco vytvořím .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|