Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 29.01.08 14:43 Předmět: Re: zvyseni vykonu motoru? |
|
|
metaxacz napsal: | mam nove koupenyho renaulte 19 r.v.92 1,4i 53kw a chtěl bych se zeptat co by asi tak bylo nejlepsi udelat abych dosahl lepsich vysledku ve vykonu cim mam vubec zacit?? premejslej sem a nejakym sportovnim filtru vzduchu apod.. ale nevim jsem student automobilni holice a zas tolik si nemuzu dovolit tteda prozatim... |
úplně jednoduchý...nabarvi to na zeleno (i s motorem), nasaď nějaký drsný puklice, přidělej si tam "dynamizér" ( ) a prořízni tam "žraločí žábra", výkon Ti to zvedne minimálně na 4násobek a dle jedněch nanošitových výpočtů bude krouťák kolem 1000 Nm...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 29.01.08 14:49 Předmět: Re: zvyseni vykonu motoru? |
|
|
MortE napsal: | metaxacz napsal: | mam nove koupenyho renaulte 19 r.v.92 1,4i 53kw a chtěl bych se zeptat co by asi tak bylo nejlepsi udelat abych dosahl lepsich vysledku ve vykonu cim mam vubec zacit?? premejslej sem a nejakym sportovnim filtru vzduchu apod.. ale nevim jsem student automobilni holice a zas tolik si nemuzu dovolit tteda prozatim... |
úplně jednoduchý...nabarvi to na zeleno (i s motorem), nasaď nějaký drsný puklice, přidělej si tam "dynamizér" ( ) a prořízni tam "žraločí žábra", výkon Ti to zvedne minimálně na 4násobek a dle jedněch nanošitových výpočtů bude krouťák kolem 1000 Nm...  | tak tomu se neda nesmat...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 29.01.08 14:54 Předmět: |
|
|
juuu takže jsem se trefiiil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 29.01.08 21:42 Předmět: Re: zvyseni vykonu motoru? |
|
|
radecek7 napsal: | MortE napsal: | metaxacz napsal: | mam nove koupenyho renaulte 19 r.v.92 1,4i 53kw a chtěl bych se zeptat co by asi tak bylo nejlepsi udelat abych dosahl lepsich vysledku ve vykonu cim mam vubec zacit?? premejslej sem a nejakym sportovnim filtru vzduchu apod.. ale nevim jsem student automobilni holice a zas tolik si nemuzu dovolit tteda prozatim... |
úplně jednoduchý...nabarvi to na zeleno (i s motorem), nasaď nějaký drsný puklice, přidělej si tam "dynamizér" ( ) a prořízni tam "žraločí žábra", výkon Ti to zvedne minimálně na 4násobek a dle jedněch nanošitových výpočtů bude krouťák kolem 1000 Nm...  | tak tomu se neda nesmat...  |
to proste nejde jinak.... to by tu jeste tak chybelo neco takovyho dvakrat!!! tak casto se snad priroda nemyli... nebo jo?  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 30.01.08 15:39 Předmět: |
|
|
jedna věc. mně 1.4 po GO jezdí dobře oproti felicii je to jine kafe...ale leto se blíži a tím i koupě 16V to bude povozeníčko ale doufam ze nebudu muset furt ale jinač už se těšim a budu si jezdit jako pán  _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.01.08 15:48 Předmět: |
|
|
kubles napsal: | jedna věc. mně 1.4 po GO jezdí dobře oproti felicii je to jine kafe...ale leto se blíži a tím i koupě 16V to bude povozeníčko ale doufam ze nebudu muset furt ale jinač už se těšim a budu si jezdit jako pán  |
nebudeš si jezdit jako pááán jsou tady starší a zkušenější 16tivetiláci taakže (ten mám i já)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
metaxacz
Založen: 27.1.2008 Příspěvky: 158 Bydliště - POVINNÉ *: pardubice
|
Zaslal: 30.01.08 21:26 Předmět: |
|
|
mno jako u nektzerejch odpovedi se fakt musim zasmat ptz prijdou mi az moc pod uroven zaku zakladni skoly... a jelikoz to me napsane nekomui prijde smesny tak me spis prijde smesny celej vyrobce renault kterwej do vseho sere umelou hmotu aby dokazal ze me nejlehci vahu a spotrebu apod..jenze ostatni si neuvedomujou ze kde se jinde u vyrobcu pouziva material zelezo ze ten vuz rozhodne bude spolehlivejsi nez ten co tam ma nejakou zasranou umelou hmotu tot muj celkovy nazor a to ze sem se zeptal jestli to vubec jde zvednout mi neprijde moc vtipny kdyz jsem k tomu renckoj prisel jak slepej k houslim jinak preji krasny podvecer....  _________________ 1.4i 59kw minulost----1.8 16v soucasnost!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
metaxacz
|
Zaslal: 30.01.08 21:27 Předmět: |
|
|
jesus to je hrubek  _________________ 1.4i 59kw minulost----1.8 16v soucasnost!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
metaxacz
|
Zaslal: 30.01.08 21:34 Předmět: |
|
|
jj a zapomnel jsem kdyz uz motor z tahacu tak uz radsi tu 610 fh16  _________________ 1.4i 59kw minulost----1.8 16v soucasnost!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 30.01.08 21:36 Předmět: |
|
|
metaxacz napsal: | mno jako u nektzerejch odpovedi se fakt musim zasmat ptz prijdou mi az moc pod uroven zaku zakladni skoly... a jelikoz to me napsane nekomui prijde smesny tak me spis prijde smesny celej vyrobce renault kterwej do vseho sere umelou hmotu aby dokazal ze me nejlehci vahu a spotrebu apod..jenze ostatni si neuvedomujou ze kde se jinde u vyrobcu pouziva material zelezo ze ten vuz rozhodne bude spolehlivejsi nez ten co tam ma nejakou zasranou umelou hmotu tot muj celkovy nazor a to ze sem se zeptal jestli to vubec jde zvednout mi neprijde moc vtipny kdyz jsem k tomu renckoj prisel jak slepej k houslim jinak preji krasny podvecer....  |
skoda ze ti nikdo neporadil, ale ono opravdu zvysovat vykon u takovyho auta nema smysl... utopis v tom penize a nakonec prijdes na to ze ti tech par koniku navic nestaci... a ty kecy o zralokovi neber jako narazky na tebe, nybrz na byvalyho prispevatele fora, kterej si vyslouzil BAN...
viz treba tohle:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.01.08 22:23 Předmět: |
|
|
já si nemůžu pomooct pardoon  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 30.01.08 22:30 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | já si nemůžu pomooct pardoon  | ...." to nic, to casem ZEZELANA a zapomene se na to"....  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 30.01.08 22:37 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | Ja se vam taky divim že ho furt zmiňujete ti co sou tu nový to stejně nechápou a myslej že je to na ně a navíc když tady už neprudí tak by sme mu mohly dát svatej pokoj ne co kdyby se ještě vrátil  |
nejses ty prevlecenej N4NOB1T???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 30.01.08 22:40 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | sob007 napsal: | Ja se vam taky divim že ho furt zmiňujete ti co sou tu nový to stejně nechápou a myslej že je to na ně a navíc když tady už neprudí tak by sme mu mohly dát svatej pokoj ne co kdyby se ještě vrátil  |
nejses ty prevlecenej N4NOB1T???  | to se fakt nedaaaa!!!...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
|