|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 23.01.08 22:56 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | MortE napsal: | obávám se, že i kdyby se tam dala 5ka, tak to vyjde úplně nastejno...
ale já tam třeba dávám zpátečku, páč ta tam sedí nejlíp- respektive se mi spíš zdá, že má nejvetší odpor při pokusu o zařazení neutrálu...už sem totiž párkrát slyšel, že "vyskočila" rychlost a auto se rozjelo... |
skus zaradit jednicku a pak to auto odtlacit a pak skus udelat to same s petkou uvidis ze to to same nebude | jo a zkus sam roztlacet takovou kra*u jak ja, ktera ma zarazenou sice 3, ale zatazenou rucku (sam se divim proc, ale jeste zije), jsem se malem pos*al, jak jsem tlacil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 23.01.08 22:59 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | Rosta napsal: | MortE napsal: | obávám se, že i kdyby se tam dala 5ka, tak to vyjde úplně nastejno...
ale já tam třeba dávám zpátečku, páč ta tam sedí nejlíp- respektive se mi spíš zdá, že má nejvetší odpor při pokusu o zařazení neutrálu...už sem totiž párkrát slyšel, že "vyskočila" rychlost a auto se rozjelo... |
skus zaradit jednicku a pak to auto odtlacit a pak skus udelat to same s petkou uvidis ze to to same nebude | jo a zkus sam roztlacet takovou kra*u jak ja, ktera ma zarazenou sice 3, ale zatazenou rucku (sam se divim proc, ale jeste zije), jsem se malem pos*al, jak jsem tlacil  |
tak zeber, ja s bratrancem na nadrazi roztlacil tri prazdny vagony...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|