Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qq
Založen: 3.7.2009 Příspěvky: 368 Bydliště - POVINNÉ *: Luhačovice
|
Zaslal: 22.06.10 13:52 Předmět: |
|
|
Scray napsal: | no právě já to už zkoušel rozdělat,i ve svěráku,prostříkal sem to a nešlo to,proto píšu sem jestli někdo nemá to samé,navíc nevím jestli mám tahat nahoru nebo dolu,dozadu nebo dopředu nebo jestli točit jestli mi rozumíš ale to co mi radíš už sem zkoušel | ok, ok, v tom pripade to je ok, ja jsem myslel, ze to je jak nedavno, kdyz sem kdosi psal, furt se ptal a pak mu nekdo poradil, at se jde podivat k autu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

Založen: 5.10.2009 Příspěvky: 2260 Bydliště - POVINNÉ *: Brumov-Bylnice (Zlín)
|
Zaslal: 22.06.10 14:35 Předmět: |
|
|
je možné že budu mít auto v autě,podle toho jaký je datum srazu? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
qq
|
Zaslal: 22.06.10 15:06 Předmět: |
|
|
Scray napsal: | je možné že budu mít auto v autě |  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 22.06.10 15:50 Předmět: |
|
|
jo sorry sem se překlepl,kdoví na co sem zas myslel,chtěl sem říct v lakovně už se na to chystám pěkknou dobu a mám prázdniny tak to chci udělat teď  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
qq
|
Zaslal: 22.06.10 16:29 Předmět: |
|
|
Scray napsal: | jo sorry sem se překlepl,kdoví na co sem zas myslel,chtěl sem říct v lakovně už se na to chystám pěkknou dobu a mám prázdniny tak to chci udělat teď  | co ty narazniky, budes to nejak resit? btw, nevim co mas s autem za plany, ale jestli ho chces lakovat, a chces davat treba nadech na kapotu z 16v apod., tak si to vsecko rozmysli poradne pred lakovanim, at si pak nemlatis hlavou o zed  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 22.06.10 20:37 Předmět: |
|
|
jo jasný,chystám se na to,sehnal sem rozbitý nárazník po nehodě,chybí z něho jen asi 5% tak ho zkusím roztavit a zadělat lišty,sice sem chtěl nárazníky z 16V,ale nemůžu je sehnat tady v okolí,pošta je na prd a jezdit si pro ně někam mě vyjde moc draho a časově to taky vytíží jinak nádech sem v plánu měl,ale vlastní,ne z 16V,jenže kámoš na to ted nemá čas a já expert na svařování nejsem jinak lišty už mám sundané a budu je tento víkend laminovat,ale jinak víc nevím co bych podělal chci v budoucnu akorát ty světla 16V,jenže na to budu potřebovat ten nárazník a taky bych měl vymyslet do zadního nárazníku mlhovky nebo aspoň jednu,ať můžu dát jiné světla a to je asi vše,kliky dělat nebudu a na čudl kufru asi taky dlabu.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 28.06.10 17:03 Předmět: |
|
|
tak na sraz asi nedorazím budu celé léto v brně makat tak to tažné asi budu muset sundávat furt skrz ty šrouby  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 11.08.10 10:54 Předmět: |
|
|
Ahoj,
máš TZ na bajonet či jak tomu říkají a stačí odjistit nahoře pojistku a vyndat (pokud nic nemáš zapojeného mělo by bejt vyndané - dle vyhlýšky), ale je vidět že majitel před Tebou na to kašlal a jako to tak bejvá tak to koroze dokonale spojila . Taky jsem to řešil, namočil jsem ho pěkně na tejden do nafty, pak ho vytáhl, pořádně poklepal (ale fakt pořádně, z vrchu a ze spodu, né z boku co jsou otvory pro šrouby) a nepovolilo tak šlo do nafty na další tejden a to jsem párkrát zopáknul a ven ho nakonec dostal...
Chce to ho vyndávat a sem tam máznout grafitkou. Nyní mám tažné našroubované - nemusí se sundávat a mám klid.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 12.08.10 19:21 Předmět: |
|
|
paráda,díky moc,bud zkoušet...já ho jinak sundaný mám furt když nic nevozím,ale zas když něco vezu tak nechci furt povolovat ty matky atd...ale díky,vyzkouším tvůj trik  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.08.10 19:29 Předmět: |
|
|
než naftu, bych na to dal brzdovku.. to je větší žíravina ta ti sežere barvu i rez kolem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 12.08.10 19:35 Předmět: |
|
|
To určitě je - zvlášť stará červená, ale měl jsem to ponořené v 5litrovém kbelíku a tak nafta vyšla laciněji....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 12.08.10 20:23 Předmět: |
|
|
no uvidím co se dá dělat škoda že nemám nafťáka  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasek.barta

Založen: 19.6.2008 Příspěvky: 372 Bydliště - POVINNÉ *: Světlá nad Sázavou
|
Zaslal: 04.06.11 20:30 Předmět: |
|
|
Potřeboval bych poradit, mám na autě závěs je na něm i štítek, nechá se nejak zapsat do TP? díky _________________ http://cabro.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 04.06.11 22:03 Předmět: |
|
|
máš k němu nějaké papíry ? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jasin

Založen: 28.6.2009 Příspěvky: 681 Bydliště - POVINNÉ *: ostrava hrabuvka
|
Zaslal: 04.06.11 22:08 Předmět: |
|
|
pokud je na aute tak by melo byz zapsane ne?? jinak bez typoveho listu to nezapises _________________ Renault 19 PH2 1,8 16V AC
Renault 19 PH1 1,8 16V
Skoda 120
Skoda 105 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|