Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petak
Založen: 12.1.2008 Příspěvky: 145 Bydliště - POVINNÉ *: Třešť
|
Zaslal: 17.01.08 17:12 Předmět: |
|
|
neví nekdo kde je ten sytič????mam ho totiž rozbitej protože když nesešlapnu plyn za studena tak nenastartuju a nevím co s tim pže nevím kde je ten sytiš???a na co je to čidlo to víc ve předu díky za odpoved!!
http://petak18.rajce.idnes.cz/R19/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dzuchla Anonymní
|
Zaslal: 17.01.08 17:26 Předmět: |
|
|
aha no nevim na co takove kraviny jsem tam dal z feldy katr laděny vyfuk a na emisich vše oka a jak jsem čuměl tak jsem čuměl žaden drat na vyfuku nemam ani u motoru ani jinde tak nevim no  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petak
|
Zaslal: 17.01.08 17:31 Předmět: |
|
|
Dzuchla napsal: | aha no nevim na co takove kraviny jsem tam dal z feldy katr laděny vyfuk a na emisich vše oka a jak jsem čuměl tak jsem čuměl žaden drat na vyfuku nemam ani u motoru ani jinde tak nevim no  |
hele a nevíš kde je ten sytič???a nemuže to bejt to čidlo????ja vubec nmevím nejak tomu moc nerozumím sytiči!!!!docela me to sere když je to stuideny a nenastartuju když nesešplapnu ply!!!!mymochodem R19 1.4 rok 1991 43Kw benzín díky za odpoved!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petak
|
Zaslal: 17.01.08 17:46 Předmět: |
|
|
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 17.01.08 19:56 Předmět: |
|
|
To petak: ty ses nejakej neurotik PS: Lambda snímá obsah kyslíku ve výfukových plynech a informace vede do ECU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petak
|
Zaslal: 17.01.08 20:31 Předmět: |
|
|
Dave Chamade napsal: | To petak: ty ses nejakej neurotik PS: Lambda snímá obsah kyslíku ve výfukových plynech a informace vede do ECU. |
ale ja jse ptam na sytič a ne už na lamdu sondu to už vím!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 18.01.08 09:31 Předmět: |
|
|
Petak napsal: | Dave Chamade napsal: | To petak: ty ses nejakej neurotik PS: Lambda snímá obsah kyslíku ve výfukových plynech a informace vede do ECU. |
ale ja jse ptam na sytič a ne už na lamdu sondu to už vím!!!!!  |
Protože máš SPI, funkci sytiče přebírá ŘJ, která řídí vstřikování paliva, servomotorek volnoběhu Ti asi nefunguje = musíš startovat se sešlápnutým plynovým pedálem. Jo, najdeš ho nalevo pod vstřikovací jednotkou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Koumes Anonymní
|
Zaslal: 31.01.08 01:27 Předmět: Hlídá výfukové plyny |
|
|
Nebo spíš obsah kyslíku ve výfukových plynech.
podle toho pozná kvalitu spalování a jestli není směs moc bohatá.
Některé motory s karburátorem lambda sondu nemají protože nemají řídící jednotku, tímpádem není sondu čím vyhodnocovat.
Pokud si dobře pamatuju, i devatenáctky měly motory bez ŘJ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kengi34

Založen: 15.1.2008 Příspěvky: 141 Bydliště - POVINNÉ *: lovosice
|
Zaslal: 01.04.08 17:18 Předmět: |
|
|
Sorry že se do toho motám nevíte jakou lambdu mám koupit na 16 ventila. Bude to asi 3 drát? A neví někdo z vás ještě něco bližšího k tý lambdě na 16 ventila? Díky
Ještě kdyžtak r.v 1992 _________________ Renault 19 16v r.v 1992 únor, najeto 200000 km pořád jede super dědek. http://lika.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kengi34

Založen: 15.1.2008 Příspěvky: 141 Bydliště - POVINNÉ *: lovosice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 01.04.08 17:50 Předmět: |
|
|
za litr se to dá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

Založen: 29.3.2008 Příspěvky: 304 Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza
|
Zaslal: 02.04.08 20:35 Předmět: |
|
|
Lambda sonda snima mnozstvo spalin vo vyfukovom potruby,vysiela signal riadiacej jednotke a ta upravuje podla jej signalov zmes paliva.Byva umiestnena pred katalizatorom a zamedzuje aj jeho zniceniu presitenou zmesou a pod.
A kukam ze uz to pisem neskoro.Ale tak opakovanie je matka mudrosti  _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
Mazda 323f GT 2,0 V6 108kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 03.04.08 06:40 Předmět: |
|
|
Trax napsal: | Lambda sonda snima mnozstvo spalin vo vyfukovom potruby,vysiela signal riadiacej jednotke a ta upravuje podla jej signalov zmes paliva.Byva umiestnena pred katalizatorom a zamedzuje aj jeho zniceniu presitenou zmesou a pod.
A kukam ze uz to pisem neskoro.Ale tak opakovanie je matka mudrosti  |
... proto škoda každý rány, která padne vedle  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 03.04.08 07:11 Předmět: |
|
|
nebývají problémy s univerzálníma lambdama?? že třeba dává trošku jiný signál pro ŘJ a pak to taky i jinak papá nebo jede... ?????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|