Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 04.05.09 20:58 Předmět: |
|
|
Slavo napsal: | na 19 to je takto jeden motorek centrálu je nadradený tým ostatným štyrom (práve ten u vodiča) a ten otvára a zatvára aj tie ostatné. Do tohto motorčeka vedie aj viac káblov ako do ostatných. | neni to u všech ja mam moturky nezavisly když odemknu kličem tak se auto neodemkne jen dalkou
a pokud ti nezamikaj zadni dveře tak je spíš problem v kabelech budou zlomeny _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
Založen: 10.4.2009 Příspěvky: 151 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 04.05.09 20:58 Předmět: |
|
|
Já měl předtím Mercedes W124 a ten měl centrál na podtlak a tam bylo jedno, ve kterým zámku jsem s klíčem otočil a celé auto se zamklo. Ale centrál není jediný problém auta... A je divné že to dělá na obou zadních dveřích. Upřímně mě nebaví otevírat a zavírat ty zadní dveře ručně! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 04.05.09 21:03 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | neni to u všech ja mam moturky nezavisly když odemknu kličem tak se auto neodemkne jen dalkou
a pokud ti nezamikaj zadni dveře tak je spíš problem v kabelech budou zlomeny |
ja by som to videl, že práve nemáš zapojené tieto (asi dva) káble, aby bol ten u vodiča hlavný
megaliner napsal: | Já měl předtím Mercedes W124 a ten měl centrál na podtlak a tam bylo jedno, ve kterým zámku jsem s klíčem otočil a celé auto se zamklo. Ale centrál není jediný problém auta... A je divné že to dělá na obou zadních dveřích. Upřímně mě nebaví otevírat a zavírat ty zadní dveře ručně! | buď zlomené ako píše m1tv, alebo vypadnuté konektory (pod tapecom vo dverách), alebo proste motorky v háji. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Naposledy upravil Slavo dne 04.05.09 21:06, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
razor893
Založen: 2.10.2008 Příspěvky: 50 Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko-Nitra
|
Zaslal: 04.05.09 21:04 Předmět: kable |
|
|
od klimosky to neni, klimu mam, inak komplet vsetko v elektrike a tiez su tam. mozno len natiahnuta priprava pre nejake specialne vozy co vyrabali ja neviem pre koho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 21:08 Předmět: |
|
|
No, asi se to tu už řešilo, ale kde naleznu elektroniku centrálu i s těma konektorama? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

|
Zaslal: 04.05.09 21:10 Předmět: |
|
|
príjmač je u stropného svetla, prepojený s tlačítkom centrálu na prístrojovke a káble poťahané do každých dvier a napojené na motorky. žiadna zvláštna elektronika tam nie je. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 21:25 Předmět: |
|
|
Aha. Já jsem čekal nějakou "oficiální" krabičku centrálu. To je dobře, že je to tak jednoduché, alespoň se mi bude lépe hledat závada. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 04.05.09 21:31 Předmět: |
|
|
Slavo napsal: | m1tv napsal: | neni to u všech ja mam moturky nezavisly když odemknu kličem tak se auto neodemkne jen dalkou
a pokud ti nezamikaj zadni dveře tak je spíš problem v kabelech budou zlomeny |
ja by som to videl, že práve nemáš zapojené tieto (asi dva) káble, aby bol ten u vodiča hlavný
. | ne je to origo dělaly se dva druhy jeden ma ovladnai u řidiče a druhej ne a ten mam ja mam tam jen dva kabely a je to origo nikdo to nepředělaval _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tandasek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 787 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 04.05.09 21:33 Předmět: |
|
|
klima to neni, pro panel klimy je stavajici konektor naprosto totožny, ty kabely jsou pro alarm, ktery nektery 19-ky meli, pod panelem topeni (kam se u ph2 prichytava krytka radia) je dira pro klicek pro deaktivaci alarmu, ta svetelna houkacka co tady popisujes to vysvetluje, pri spusteni alarmu to zacalo vseljak blikat a troubit...... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 21:34 Předmět: |
|
|
To je fakt. Otec měl Ph II. rv 95 a taky klíčem otevřel jen řidičovy dveře. Navíc v té chvíli s autem neodjel, protože bez otevření dálkou se nevypnul imobilizér. Vypadá to, že nejjednodušší řešení zamykání je přidělat dálkové zamykání a je pokoj! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tandasek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 787 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 04.05.09 21:36 Předmět: |
|
|
jo jinak, proc si presel od Mercedesu k Renaultu? rika se kdo jednou sedne za hvezdu uz u ni zustane, jsou to poctivy auta..... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 21:47 Předmět: |
|
|
Přešel jsem z toho důvodu, že i přes svůj nízký věk jsem chtěl mít v autech trochu rozhled. Hodnotit mohu, až když to vlastním... Navíc zůstal bych u MB, ale to by se v ČR musel dát koupit pěkný kus minimálně 124ky za peníze, za které jsem já teď koupil ventila. To se bohužel nedá a tak jsem ty dva MB, co jsem měl, prodal a nejdříve koupil 5 dv. Ph II 1.8 8V. Tu jsem ani domu nedovezl a zrušil ji v zimě v 80ce o strom. Naštěstí se mi peníze za ní vrátily, tudíž jsem před měsícem vyrazil až za Valašské klobouky pro ventila. Po dvoutýdenním trápení v servise ve Zlíně po zatajené špatné opravě po nehodě (každý tlumič jinak dlouhý, každé pero jiné, díky tomu utržený silentblok motoru, zkřivená přední náprava a hlavně 3 zničené poloosy - 1 já ve Zlíně, 2 mechanik při opravě) už konečně jezdím a tak se snažím dohnat to, co předchozí majitel zameškal při údržbě a opravě. Neboli, chci mu zpět navrátit jeho lesk a slávu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

|
Zaslal: 04.05.09 21:51 Předmět: |
|
|
to bolo čo za mechoša keď doprcal dve poloosy? nejaký samozvaný garážmajster, ni? _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 21:54 Předmět: |
|
|
Ne, tam byl problém v tom, že na jedna se zlomila po vymeně a ponechání starých tlumičů a druhá nevydržela narovnávání nápravy na geometrii - (u všech prasknul vnitřní kloub na pravé poloose) při návratu z geometrie zpět do servisu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 04.05.09 21:56 Předmět: |
|
|
no ty krasou by me zajimalo co ma geometrie společnyho s polosoama  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..

Naposledy upravil m1tv dne 04.05.09 21:58, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|