Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Přebytečné kabely pod palubní deskou
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:58    Předmět: Citovat

Slavo napsal:
na 19 to je takto jeden motorek centrálu je nadradený tým ostatným štyrom (práve ten u vodiča) a ten otvára a zatvára aj tie ostatné. Do tohto motorčeka vedie aj viac káblov ako do ostatných.
neni to u všech ja mam moturky nezavisly když odemknu kličem tak se auto neodemkne jen dalkou

a pokud ti nezamikaj zadni dveře tak je spíš problem v kabelech budou zlomeny
megaliner

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:58    Předmět: Citovat

Já měl předtím Mercedes W124 a ten měl centrál na podtlak a tam bylo jedno, ve kterým zámku jsem s klíčem otočil a celé auto se zamklo. Ale centrál není jediný problém auta... A je divné že to dělá na obou zadních dveřích. Upřímně mě nebaví otevírat a zavírat ty zadní dveře ručně!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:03    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
neni to u všech ja mam moturky nezavisly když odemknu kličem tak se auto neodemkne jen dalkou

ja by som to videl, že práve nemáš zapojené tieto (asi dva) káble, aby bol ten u vodiča hlavný
megaliner napsal:
Já měl předtím Mercedes W124 a ten měl centrál na podtlak a tam bylo jedno, ve kterým zámku jsem s klíčem otočil a celé auto se zamklo. Ale centrál není jediný problém auta... A je divné že to dělá na obou zadních dveřích. Upřímně mě nebaví otevírat a zavírat ty zadní dveře ručně!
buď zlomené ako píše m1tv, alebo vypadnuté konektory (pod tapecom vo dverách), alebo proste motorky v háji.
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov

Naposledy upravil Slavo dne 04.05.09 21:06, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
razor893

Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko-Nitra

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:04    Předmět: kable Citovat

od klimosky to neni, klimu mam, inak komplet vsetko v elektrike a tiez su tam. mozno len natiahnuta priprava pre nejake specialne vozy co vyrabali ja neviem pre koho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
megaliner

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:08    Předmět: Citovat

No, asi se to tu už řešilo, ale kde naleznu elektroniku centrálu i s těma konektorama?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Slavo

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:10    Předmět: Citovat

príjmač je u stropného svetla, prepojený s tlačítkom centrálu na prístrojovke a káble poťahané do každých dvier a napojené na motorky. žiadna zvláštna elektronika tam nie je.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
megaliner

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:25    Předmět: Citovat

Aha. Já jsem čekal nějakou "oficiální" krabičku centrálu. To je dobře, že je to tak jednoduché, alespoň se mi bude lépe hledat závada.
m1tv
Moderátor

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:31    Předmět: Citovat

Slavo napsal:
m1tv napsal:

ja by som to videl, že práve nemáš zapojené tieto (asi dva) káble, aby bol ten u vodiča hlavný
.
ne je to origo dělaly se dva druhy jeden ma ovladnai u řidiče a druhej ne a ten mam ja Wink mam tam jen dva kabely a je to origo nikdo to nepředělaval
tandasek

Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:33    Předmět: Citovat

klima to neni, pro panel klimy je stavajici konektor naprosto totožny, ty kabely jsou pro alarm, ktery nektery 19-ky meli, pod panelem topeni (kam se u ph2 prichytava krytka radia) je dira pro klicek pro deaktivaci alarmu, ta svetelna houkacka co tady popisujes to vysvetluje, pri spusteni alarmu to zacalo vseljak blikat a troubit......

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:34    Předmět: Citovat

To je fakt. Otec měl Ph II. rv 95 a taky klíčem otevřel jen řidičovy dveře. Navíc v té chvíli s autem neodjel, protože bez otevření dálkou se nevypnul imobilizér. Vypadá to, že nejjednodušší řešení zamykání je přidělat dálkové zamykání a je pokoj!
tandasek

Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:36    Předmět: Citovat

jo jinak, proc si presel od Mercedesu k Renaultu? rika se kdo jednou sedne za hvezdu uz u ni zustane, jsou to poctivy auta.....

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:47    Předmět: Citovat

Přešel jsem z toho důvodu, že i přes svůj nízký věk jsem chtěl mít v autech trochu rozhled. Hodnotit mohu, až když to vlastním... Navíc zůstal bych u MB, ale to by se v ČR musel dát koupit pěkný kus minimálně 124ky za peníze, za které jsem já teď koupil ventila. To se bohužel nedá a tak jsem ty dva MB, co jsem měl, prodal a nejdříve koupil 5 dv. Ph II 1.8 8V. Tu jsem ani domu nedovezl a zrušil ji v zimě v 80ce o strom. Naštěstí se mi peníze za ní vrátily, tudíž jsem před měsícem vyrazil až za Valašské klobouky pro ventila. Po dvoutýdenním trápení v servise ve Zlíně po zatajené špatné opravě po nehodě (každý tlumič jinak dlouhý, každé pero jiné, díky tomu utržený silentblok motoru, zkřivená přední náprava a hlavně 3 zničené poloosy - 1 já ve Zlíně, 2 mechanik při opravě) už konečně jezdím a tak se snažím dohnat to, co předchozí majitel zameškal při údržbě a opravě. Neboli, chci mu zpět navrátit jeho lesk a slávu.
Slavo

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:51    Předmět: Citovat

to bolo čo za mechoša keď doprcal dve poloosy? nejaký samozvaný garážmajster, ni?
megaliner

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:54    Předmět: Citovat

Ne, tam byl problém v tom, že na jedna se zlomila po vymeně a ponechání starých tlumičů a druhá nevydržela narovnávání nápravy na geometrii - (u všech prasknul vnitřní kloub na pravé poloose) při návratu z geometrie zpět do servisu.
m1tv
Moderátor

PříspěvekZaslal: 04.05.09 21:56    Předmět: Citovat

no ty krasou by me zajimalo co ma geometrie společnyho s polosoama Shocked

Naposledy upravil m1tv dne 04.05.09 21:58, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: