|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Braindead
Založen: 11.3.2008 Příspěvky: 172 Bydliště - POVINNÉ *: Milovice u Horic
|
Zaslal: 23.05.09 12:36 Předmět: |
|
|
BusDriver napsal: | Braindead napsal: | CyBeR napsal: | Tak uz mam doma 35ku, jen ji tam nacpat =) |
mam stejnej zesilovac a vic jak 20 kabel jsem tam nedostal.takze budes mit velkej problem s 35.hlavne to poradne dotahni.tyhle mrchy co strkas ten kabel primo do zesiku a stahnes tim hloupy malym sroubkem radi vypadavaj..  |
No když už pořádně, tak bych si s tím pohrál a dal tam vydličku, která je uzpůsobená k zapojení do zesiku (z velkého průměru-malá vydlička) a k baterce očko. Buď je jenom nalisovat, nebo ještě lépe napájet.  |
bohuzel,pajet kabely ktery napajej zesik se nesmej!!!pouze lisovat,takze pajeni vubec...  _________________ http://braindead.rajce.idnes.cz/
Megane 1.4 16V 70Kw
R19 1.8 16V 99Kw
hudba panasonic 4X50W zes. mac audio 1500Wmax,bedna axton AB230 1200Wmax:)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 23.05.09 18:37 Předmět: |
|
|
Braindead napsal: | BusDriver napsal: | Braindead napsal: | CyBeR napsal: | Tak uz mam doma 35ku, jen ji tam nacpat =) |
mam stejnej zesilovac a vic jak 20 kabel jsem tam nedostal.takze budes mit velkej problem s 35.hlavne to poradne dotahni.tyhle mrchy co strkas ten kabel primo do zesiku a stahnes tim hloupy malym sroubkem radi vypadavaj..  |
No když už pořádně, tak bych si s tím pohrál a dal tam vydličku, která je uzpůsobená k zapojení do zesiku (z velkého průměru-malá vydlička) a k baterce očko. Buď je jenom nalisovat, nebo ještě lépe napájet.  |
bohuzel,pajet kabely ktery napajej zesik se nesmej!!!pouze lisovat,takze pajeni vubec...  |
??? A to slyším zřejmě prvně, z jakýho důvodu takováto restrikce u napájecího kabelu ? Nerejpu nebo nezpochybňuju, jenom mě to zajímá .. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 24.05.09 11:42 Předmět: |
|
|
Já bych řekl,že při průchodu elektrického proudu dochází k zahřívání vodiče vlivem vlastního odporu vodiče.Největší bývá právě ve spojích v důsledku rozdílných vodivostí materiálů(měď/cín a olovo).No a teoreticky by mohlo dojít k situaci,že teplota by mohla dosáhnout takové výše,že by se to roztavilo.Jakože je možný,že je to kravina ale něco pravdy na tom možná bude... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 25.05.09 09:35 Předmět: |
|
|
Lord Bazzi napsal: | Já bych řekl,že při průchodu elektrického proudu dochází k zahřívání vodiče vlivem vlastního odporu vodiče.Největší bývá právě ve spojích v důsledku rozdílných vodivostí materiálů(měď/cín a olovo).No a teoreticky by mohlo dojít k situaci,že teplota by mohla dosáhnout takové výše,že by se to roztavilo.Jakože je možný,že je to kravina ale něco pravdy na tom možná bude... |
Jaký proudy by musely kabelem protékat aby došlo k výše popsanému jevu ? Má s tím někdo jiné než teoretické zkušenosti ?
Osobně jsem do Audisonu taky nemohl dostat 25tku, tak jsem to jednoduše vyřešil distribučním blokem - vstup 1x 25 // výstup 4x 15 a bylo to bezpečný a pohodlný řešení .. akurát dle Emmy by měla být každá změna průřezu kabelu opatřena pojistkou ..
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|