Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GooFy

Založen: 7.12.2008 Příspěvky: 161 Bydliště - POVINNÉ *: Nové Město and Metují
|
Zaslal: 06.02.09 13:47 Předmět: |
|
|
místo toho středního dílu tam mám dát rezonátor nebo je trubku ? kámoš si tam dával rezonátor ale místo katu a ladák má vzádu taky jenže zvuk nic moc ani to není poznat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 06.02.09 15:27 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | svody na zvuku nepoznaš spiš poznaš celonerezovej vyfuk ..ten ma jinej zvuk a stači ti jen dat trubku misto středu a zadni dil ... |
taky poznáš...má to takovej lehce plechovější zvuk...
GooFy: na rezonátor kašli, říkám Ti, dej si tam střed z 1.4 (je to holá trubka)...hlavně to nebude jenom zlepšení zvuku, ale i Ti to pude mnohem ochtnějc do otáček...
a kámošovi ten zvuk kazí středovej tlumič...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GooFy

Založen: 7.12.2008 Příspěvky: 161 Bydliště - POVINNÉ *: Nové Město and Metují
|
Zaslal: 06.02.09 15:33 Předmět: |
|
|
já myslel že když tam bude vejfuk z 1.4 tak to bude línější |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 06.02.09 16:19 Předmět: |
|
|
nene...stejnej průměr, ale žádnej tlumič...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.02.09 16:36 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | nene...stejnej průměr, ale žádnej STŘEDOVEJ tlumič...  |
poupravím malinko.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mercury

Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 1924 Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice
|
Zaslal: 06.02.09 18:40 Předmět: |
|
|
no u 1.4 je ta stredova trubka v miste kde by jinak byl stredovej tlumic zuzena na 38mm takze je to nejaka levnejsi nahrazka tlumice  _________________ R19 Chamade 16S
Octavia RS 1.8T
BMW E36 328i
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 06.02.09 21:24 Předmět: |
|
|
ja jen, ze kdyz se to tu jmenuje ladene svody, tak kdyby chtel nekdo nechat udelat svody na zakazku (spocitane na jeho auto, s charakteristikou jakou potrebuje, jelikoz vime, ze svody zmeni dost), tak bych vedel o nekom, kdo je schopny to zmaknout, navic z nerezu, pripadne cely vyfukovy system, za pomerne luxusni ceny! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 06.02.09 21:43 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | svody na zvuku nepoznaš spiš poznaš celonerezovej vyfuk ..ten ma jinej zvuk a stači ti jen dat trubku misto středu a zadni dil ... | a vis ze bych se z tebou hadal.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.02.09 21:43 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | ja jen, ze kdyz se to tu jmenuje ladene svody, tak kdyby chtel nekdo nechat udelat svody na zakazku (spocitane na jeho auto, s charakteristikou jakou potrebuje, jelikoz vime, ze svody zmeni dost), tak bych vedel o nekom, kdo je schopny to zmaknout, navic z nerezu, pripadne cely vyfukovy system, za pomerne luxusni ceny! |
nevidím tady nikde kontakt a ty "poměrně luxusní ceny"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 06.02.09 22:12 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Dunga napsal: | ja jen, ze kdyz se to tu jmenuje ladene svody, tak kdyby chtel nekdo nechat udelat svody na zakazku (spocitane na jeho auto, s charakteristikou jakou potrebuje, jelikoz vime, ze svody zmeni dost), tak bych vedel o nekom, kdo je schopny to zmaknout, navic z nerezu, pripadne cely vyfukovy system, za pomerne luxusni ceny! |
nevidím tady nikde kontakt a ty "poměrně luxusní ceny"  | no jelikoz ceny jsou promenne, tak je tu nemuzu logisky napsat, a co se tyka kontaktu, tak jsem napsal, ze ho mam, ne ze ho vlozim sem, pokud mas zajem, tak se mi ozvi, icq i sz znas a jen tak pro predstavu, komplet svody+vyfukove potrubi s tlumicema az dozadu napr. 12t., ale jak rikam, zalezi na aute atd... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 07.02.09 09:23 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | No mě by clekm zajímalo jak to ten dotyčnej počítá a za ty prachy mužeš nahodit aspoň jmeno esi mě to něo neřiká ? | jmeno je michal, ale on to nechava delat u nejake firmy, co dela vyfuky prevazne pro zavodaky na zakazku... on je ma na willikovi (2,0 16v) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 07.02.09 11:59 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | No mě by clekm zajímalo jak to ten dotyčnej počítá a za ty prachy mužeš nahodit aspoň jmeno esi mě to něo neřiká ? | spocitat se to neda de to jenom zkouset zkouset a zkouset.....treba udelas 30 ks potrubi a kazdy vyzkousi na brzde prej sou tam celkem rozdily zalezi pry na miste hlavne jak daleko se to spojuje od motoru... a taky an poctech ale vetsinou je to 4-2-1 _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|