Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Při smyku auto chcípne
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ventiler

Bydliště - POVINNÉ *: Česká Lípa

PříspěvekZaslal: 26.11.08 23:27    Předmět: Citovat

jarda napsal:
Jel a taky jsem se s ním honil. V zátáčkách kde ventil ještě spolehlivě sedí RS jde smykem.

Tak to těžko říct,možná máš pravdu,neměl jsem tu čest si to dát s RS v zatáčkách ale měl jsem tu možnost si to s ním dát na dálnici a musím říct že mi ujelo,ventil se na 220 zasek a pochcávka jela dál,nehledě na to že pokud jsme museli někde snížit rychlost a znovu akcelerovat tak jsem byl zase v prd... To turbo je tam prostě znát Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ventiler

PříspěvekZaslal: 26.11.08 23:30    Předmět: Citovat

Dunga napsal:
ventiler napsal:
For all:Na závadu jsem zatím nepřišel,nebyl čas ale myslím že na tom něco bude co říkal Tandásek :?Jelikož můj ventil je komplet předělávka z 54kw,takže je možné že se na něco zapomělo...Jinak komplet vše 16v,jen to ABS tam prostě není.. Rolling Eyes
hele, ja na predchozim 16v taky nemel abs (bylo vyndane) a pri smyku nezdechalo, tak aby ses neradoval predcasne!!! Wink

No ono to nedělá furt,jak jsem již psal..z 10 pokusů asi 2x a taky jsem zjistil že to musí bejt pořádnej táhlej smyk,já na to taky přišel až ted na sněhu,jinak rozhodně nemám ve zvyku smykovat a tudíž bych to ani neřešil...Jenže je ten podělanej sníh Rolling Eyes
hanzi

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 27.11.08 00:11    Předmět: Citovat

ventiler napsal:
jarda napsal:
Jel a taky jsem se s ním honil. V zátáčkách kde ventil ještě spolehlivě sedí RS jde smykem.

Tak to těžko říct,možná máš pravdu,neměl jsem tu čest si to dát s RS v zatáčkách ale měl jsem tu možnost si to s ním dát na dálnici a musím říct že mi ujelo,ventil se na 220 zasek a pochcávka jela dál,nehledě na to že pokud jsme museli někde snížit rychlost a znovu akcelerovat tak jsem byl zase v prd... To turbo je tam prostě znát Cool

no tak ten motor je o asi 10 let novejsi tak to musi bejt znat... i kdyz je to nafta... a hodne tam dela to turbo .... narvat turbo do ventila tak mu nandas... ale pak menis motor Laughing
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 27.11.08 07:20    Předmět: Citovat

hanzi napsal:
ventiler napsal:
jarda napsal:

no tak ten motor je o asi 10 let novejsi tak to musi bejt znat... i kdyz je to nafta... a hodne tam dela to turbo .... narvat turbo do ventila tak mu nandas... ale pak menis motor Laughing

spis mysleli octavku RS benzin 1,8turbo bud ve verzi 110kw nebo 132Kw
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 27.11.08 08:12    Předmět: Citovat

RS se s tím 110kW benzínem nedělala...měla tuším 132kW a teď 147kW...

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 27.11.08 08:20    Předmět: Citovat

jo asi mas pravdu 110kw nebyla RS v RS byla tech 132KW těch 147kw je v O2
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.11.08 09:05    Předmět: Citovat

tak mě napadlo.. jsi psal že ti to chcípne jen při pořádném smyku..
nebude to jen tak čirou náhodou tím že když smykuješ tak se veškerej benzín natlačí na předek nádrže a tím čerpadlo může (nemusí) nasát pšouk a prd a né benzín a tím to chcípne?
zkus nabrat plnou nádrž a běž smykovat Wink

Laughing

tak s RS jsem tu čes ještě neměl Embarassed ale měl jsem tu čest s nějakou imrezou Razz .. a jak říká jarda v těch zatáčkách s ventilem jsem vždycky rychlejší takže jak se někoho nemůžu zbaviti (což se nestává tak často) tak šup to do zatáček Laughing Laughing ... no až na CRXu.. s tou byl hooooodně velký problém.. ale to už jsem OT Embarassed
tandasek

Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové

PříspěvekZaslal: 27.11.08 10:18    Předmět: Citovat

v nadrzi je takova plastova vanicka, v kterym je to cerpadlo rozlezly po dne, takze to eliminuje prelejvani benzinu, v tom bych problem nevidel.... me napadaj jen ty podtlaky, to jsou mrchy neuveritelny---
Organizátor Drhlen

Bydliště - POVINNÉ *: Semily

PříspěvekZaslal: 27.11.08 10:44    Předmět: Citovat

To jak jste někomu nandali nebo nenandali nezáleží jen na autech ale taky na jejich řidičích ne ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 27.11.08 10:58    Předmět: Citovat

Boris napsal:
To jak jste někomu nandali nebo nenandali nezáleží jen na autech ale taky na jejich řidičích ne ?
tak tak kamošovi (měl mašinu RR fireblade nebo jak to bylo jezdit umi hodne dobře ) a ujedemu manik se subaru vrx kombaijnem (malinko upraveny cca 300ps ) v zatačkach pochybuju že se naka 19 na nej bude chytat Laughing
Ufas

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 27.11.08 11:36    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
Boris napsal:
tak tak kamošovi (měl mašinu RR fireblade nebo jak to bylo jezdit umi hodne dobře ) a ujedemu manik se subaru vrx kombaijnem (malinko upraveny cca 300ps ) v zatačkach pochybuju že se naka 19 na nej bude chytat Laughing

v zatáčkách nandá motorce jo? Shocked
MortE
Moderátor

PříspěvekZaslal: 27.11.08 11:40    Předmět: Citovat

tak motorky maj v zatáčkách meze jinde než auta...obecně...

PříspěvekZaslal: 27.11.08 11:58    Předmět: Citovat

JO,jo souhlasím s televizí,pokud to budou ostré zatáčky z leva do prava či obráceně tak se motorka nečape,taky mě takhle jednou brzdil frajer na Ninje 9ce..A to jak psal Lanin že šlo WRX srát před ventilem v zatáčkách tak to sorry ale dokud to neuvidim na vlastní oči tak neuvěřim Rolling Eyes 16v je starý ale na dnešní dobu ještě furt docela rychlý autíčko,ovšem impreza WRX je čistokrevenej závodák s pohonem 4x4,má to všelijaké stabilizační elektr. systémy atd Laughing Takže za mě NE Evil or Very Mad
MortE
Moderátor

PříspěvekZaslal: 27.11.08 12:06    Předmět: Citovat

tak myslím si že u aut typu impreza nejde ani tak o elektriku, jako spíš o to, že to auto je prostě postavený pro jízdu v zatáčkách...už jenom to že je to všechnohrab je velká výhoda...
závodím s ledasčím, ale imprezy, eva a podobný šmejdy obcházím obloukem... Laughing

PříspěvekZaslal: 27.11.08 12:14    Předmět: Citovat

MortE napsal:
tak myslím si že u aut typu impreza nejde ani tak o elektriku, jako spíš o to, že to auto je prostě postavený pro jízdu v zatáčkách...už jenom to že je to všechnohrab je velká výhoda...
závodím s ledasčím, ale imprezy, eva a podobný šmejdy obcházím obloukem... Laughing

Jo,takhle něják jsem to napsal akorád jsem použil jinou skladbu slov Rolling Eyes Ale pokud to Lanin myslel vážně tak bych chtěl opravdu vidět tu lamu co to řídila,hned bych mu vzal papíry Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: