Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ventiler
Založen: 16.10.2008 Příspěvky: 74 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Lípa
|
Zaslal: 26.11.08 23:27 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Jel a taky jsem se s ním honil. V zátáčkách kde ventil ještě spolehlivě sedí RS jde smykem. |
Tak to těžko říct,možná máš pravdu,neměl jsem tu čest si to dát s RS v zatáčkách ale měl jsem tu možnost si to s ním dát na dálnici a musím říct že mi ujelo,ventil se na 220 zasek a pochcávka jela dál,nehledě na to že pokud jsme museli někde snížit rychlost a znovu akcelerovat tak jsem byl zase v prd... To turbo je tam prostě znát  _________________ 16v = auto s rytmem života :-)
2x 8v a 4x 16v asi je to nemoc! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ventiler
|
Zaslal: 26.11.08 23:30 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | ventiler napsal: | For all:Na závadu jsem zatím nepřišel,nebyl čas ale myslím že na tom něco bude co říkal Tandásek :?Jelikož můj ventil je komplet předělávka z 54kw,takže je možné že se na něco zapomělo...Jinak komplet vše 16v,jen to ABS tam prostě není..  | hele, ja na predchozim 16v taky nemel abs (bylo vyndane) a pri smyku nezdechalo, tak aby ses neradoval predcasne!!!  |
No ono to nedělá furt,jak jsem již psal..z 10 pokusů asi 2x a taky jsem zjistil že to musí bejt pořádnej táhlej smyk,já na to taky přišel až ted na sněhu,jinak rozhodně nemám ve zvyku smykovat a tudíž bych to ani neřešil...Jenže je ten podělanej sníh  _________________ 16v = auto s rytmem života :-)
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 27.11.08 00:11 Předmět: |
|
|
ventiler napsal: | jarda napsal: | Jel a taky jsem se s ním honil. V zátáčkách kde ventil ještě spolehlivě sedí RS jde smykem. |
Tak to těžko říct,možná máš pravdu,neměl jsem tu čest si to dát s RS v zatáčkách ale měl jsem tu možnost si to s ním dát na dálnici a musím říct že mi ujelo,ventil se na 220 zasek a pochcávka jela dál,nehledě na to že pokud jsme museli někde snížit rychlost a znovu akcelerovat tak jsem byl zase v prd... To turbo je tam prostě znát  |
no tak ten motor je o asi 10 let novejsi tak to musi bejt znat... i kdyz je to nafta... a hodne tam dela to turbo .... narvat turbo do ventila tak mu nandas... ale pak menis motor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 27.11.08 07:20 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | ventiler napsal: | jarda napsal: | Jel a taky jsem se s ním honil. V zátáčkách kde ventil ještě spolehlivě sedí RS jde smykem. |
Tak to těžko říct,možná máš pravdu,neměl jsem tu čest si to dát s RS v zatáčkách ale měl jsem tu možnost si to s ním dát na dálnici a musím říct že mi ujelo,ventil se na 220 zasek a pochcávka jela dál,nehledě na to že pokud jsme museli někde snížit rychlost a znovu akcelerovat tak jsem byl zase v prd... To turbo je tam prostě znát  |
no tak ten motor je o asi 10 let novejsi tak to musi bejt znat... i kdyz je to nafta... a hodne tam dela to turbo .... narvat turbo do ventila tak mu nandas... ale pak menis motor  |
spis mysleli octavku RS benzin 1,8turbo bud ve verzi 110kw nebo 132Kw _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 27.11.08 08:12 Předmět: |
|
|
RS se s tím 110kW benzínem nedělala...měla tuším 132kW a teď 147kW... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 27.11.08 08:20 Předmět: |
|
|
jo asi mas pravdu 110kw nebyla RS v RS byla tech 132KW těch 147kw je v O2 _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 09:05 Předmět: |
|
|
tak mě napadlo.. jsi psal že ti to chcípne jen při pořádném smyku..
nebude to jen tak čirou náhodou tím že když smykuješ tak se veškerej benzín natlačí na předek nádrže a tím čerpadlo může (nemusí) nasát pšouk a prd a né benzín a tím to chcípne?
zkus nabrat plnou nádrž a běž smykovat
tak s RS jsem tu čes ještě neměl ale měl jsem tu čest s nějakou imrezou .. a jak říká jarda v těch zatáčkách s ventilem jsem vždycky rychlejší takže jak se někoho nemůžu zbaviti (což se nestává tak často) tak šup to do zatáček ... no až na CRXu.. s tou byl hooooodně velký problém.. ale to už jsem OT  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tandasek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 787 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 27.11.08 10:18 Předmět: |
|
|
v nadrzi je takova plastova vanicka, v kterym je to cerpadlo rozlezly po dne, takze to eliminuje prelejvani benzinu, v tom bych problem nevidel.... me napadaj jen ty podtlaky, to jsou mrchy neuveritelny--- _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 27.11.08 10:58 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | To jak jste někomu nandali nebo nenandali nezáleží jen na autech ale taky na jejich řidičích ne ? | tak tak kamošovi (měl mašinu RR fireblade nebo jak to bylo jezdit umi hodne dobře ) a ujedemu manik se subaru vrx kombaijnem (malinko upraveny cca 300ps ) v zatačkach pochybuju že se naka 19 na nej bude chytat  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 27.11.08 11:36 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Boris napsal: | To jak jste někomu nandali nebo nenandali nezáleží jen na autech ale taky na jejich řidičích ne ? | tak tak kamošovi (měl mašinu RR fireblade nebo jak to bylo jezdit umi hodne dobře ) a ujedemu manik se subaru vrx kombaijnem (malinko upraveny cca 300ps ) v zatačkach pochybuju že se naka 19 na nej bude chytat  |
v zatáčkách nandá motorce jo?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 27.11.08 11:40 Předmět: |
|
|
tak motorky maj v zatáčkách meze jinde než auta...obecně... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ventiler
|
Zaslal: 27.11.08 11:58 Předmět: |
|
|
JO,jo souhlasím s televizí,pokud to budou ostré zatáčky z leva do prava či obráceně tak se motorka nečape,taky mě takhle jednou brzdil frajer na Ninje 9ce..A to jak psal Lanin že šlo WRX srát před ventilem v zatáčkách tak to sorry ale dokud to neuvidim na vlastní oči tak neuvěřim 16v je starý ale na dnešní dobu ještě furt docela rychlý autíčko,ovšem impreza WRX je čistokrevenej závodák s pohonem 4x4,má to všelijaké stabilizační elektr. systémy atd Takže za mě NE  _________________ 16v = auto s rytmem života :-)
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 27.11.08 12:06 Předmět: |
|
|
tak myslím si že u aut typu impreza nejde ani tak o elektriku, jako spíš o to, že to auto je prostě postavený pro jízdu v zatáčkách...už jenom to že je to všechnohrab je velká výhoda...
závodím s ledasčím, ale imprezy, eva a podobný šmejdy obcházím obloukem...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ventiler
|
Zaslal: 27.11.08 12:14 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | tak myslím si že u aut typu impreza nejde ani tak o elektriku, jako spíš o to, že to auto je prostě postavený pro jízdu v zatáčkách...už jenom to že je to všechnohrab je velká výhoda...
závodím s ledasčím, ale imprezy, eva a podobný šmejdy obcházím obloukem...  |
Jo,takhle něják jsem to napsal akorád jsem použil jinou skladbu slov Ale pokud to Lanin myslel vážně tak bych chtěl opravdu vidět tu lamu co to řídila,hned bych mu vzal papíry  _________________ 16v = auto s rytmem života :-)
|
Návrat nahoru |
|
 |
|