Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Big problém - startování
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rumcajs

Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava

PříspěvekZaslal: 09.10.08 09:15    Předmět: Citovat

safimaster napsal:
Rosta napsal:
slohovka hadra ale stejne z toho nejsem vubec chytry nejdril pises ze ti nevyskoci starter tim chapu pastorek,pak o kousek niz ze ti nejde jiskra tak co ti vlastne nejde? toci se ti starter kdyz to nejde nastartovat ? a toci se i motor ?

nejsem znalej.. jak rikam.. momentalne nejde jiskra.. ale motor se snazi naskocit..ale bez jiskry tezko..

Co to je - motor se snazi naskocit? To "slíbí" a chcípne? potom máš vypadlou hadičku ze snímače podtlaku ("krabička" na kastli v motor. prostoru na straně řidiče asi tak nad tyčí volantu).
Změř napětí baterky při startování - pokud je pod 9,5V, tak ŘJ nedovolí nastartovat. tuším
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
safimaster
Anonymní

PříspěvekZaslal: 09.10.08 10:55    Předmět: Citovat

citace:
Co to je - motor se snazi naskocit? To "slíbí" a chcípne? potom máš vypadlou hadičku ze snímače podtlaku ("krabička" na kastli v motor. prostoru na straně řidiče asi tak nad tyčí volantu).
Změř napětí baterky při startování - pokud je pod 9,5V, tak ŘJ nedovolí nastartovat. tuším

Tím sem myslel že točil, a snažil se...ale ted už jen točí...takze zkontrolovat baterku pri startovani rikas.. jo zkusim to.. este ze bratr je vyucenej elektrikar a umi zachazet s tema mericema Smile .. a ty hadicky zkontroluju vsechny...sakra potrebuju aby se to rozběhlo..jinak si snad hodim mašli Rolling Eyes
safimaster
Anonymní

PříspěvekZaslal: 20.10.08 18:30    Předmět: Citovat

tak sem vyměnil snímač...všechny relátka.. ale dělá to pořád stejnej problém.... při otočení klíčkem se čerpá benzín, ale nezastaví se.. a při startu má prostě pořád snahu..ale jiskra neskočí a nezapálí.. tak já už fak newim co s tim je Sad ....asi se oběsim.. ještě zkusim zajet za jednim člověkem kterej se tomu udajně věnuje aby se mi na to přijel podivat.. a řekl kde v čem je chyba.. případně to necham opravit..ale to bude asi zase majlant..sakra... no kdyby mel jeste nekdo nejakou teorii v cem by to mohlo byti tak sem s ní.. zatim vsem ahoj.. du uvazat zatim to lano Sad
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 21.10.08 08:35    Předmět: Citovat

hele ještě bych vyměnil cívku !
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
JeryP
Želva

Bydliště - POVINNÉ *: DE

PříspěvekZaslal: 21.10.08 10:37    Předmět: Citovat

Postup je takovej kontrola civky kabeku do rozdelovace - rezdelovac - palec - kabely do svici - svice ... no a jeste je dobre cucet na kostry mootru jestly neni problem i tam... me to delalo spatne vicko rozdelovace(dostavalo se do nej vlchko a pak byl ten samej problem)... Idea
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 21.10.08 10:42    Předmět: Citovat

zalez s autem do garáže zatemni všechny švíry aby jsi byl v absolutní tmě a posaď nekoho za volant ať ti točí motorem a uvidíš tu diskotéku, vsadím se že to někde bude probíjet:D ale ta cívka se jeví jako reálná
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
safimaster
Anonymní

PříspěvekZaslal: 02.11.08 16:21    Předmět: Citovat

tak po dlouhé době sem se dostal zase k autu a měl možnost se na to podívat s mechanikem...po zjištění mechanika se objevilo, že závada není ani v řídící jednotce,ani možná ve snímači otáček..nakonec se vše stalo tím, že mě někde přestal jít od pojistkový skříňky plus do hlavního relé a tím začal problém se vším..takže jsem vymněnil relé, mechanik napojil kabely uplně jinak, protože francouzi to maj prej uplne nejaky vymasteny tu kabelaz Very Happy ..a tak mi to pozapojoval jinejma cestama tak aby to fachalo..takže auto už při sepnutí klíčku vypíná čerpadlo po načerpání.. věc jedna.. huráá... ovšem další věcí je to, že nenastartuje stále..tak jsme to zkusili rotáhnout a hle.. auto chytlo... při vypnutí motoru a znovu zapnutí auto nastartovalo.. ovšem po ujetí cca 150m.. a vypnutí klíčku a znovuzapnutí už auto zase jen točilo a nenastartovalo..takže další problém je možná vstřikovací ventil který odešel po předchozích problémech (dle technika byl na vstřikáč při problemu vytvoren velkej tlak kterej ho poskodil a tim padem se auto asi uchlastava dal pri startovani).. tudiz shanim vstrikovaci ventil, neměl by někdo??.. ještě písnu pár lidem a uvidim.. snad už se ten problém vyřeší co nejdřív.. Confused
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 02.11.08 20:59    Předmět: Citovat

Jakej velkej tlak, tam snad máš regul. ventil.
safimaster
Anonymní

PříspěvekZaslal: 02.11.08 22:11    Předmět: Citovat

jarda napsal:
Jakej velkej tlak, tam snad máš regul. ventil.

to já netusim... neznam to presne....ale proste neco v tom elektrickym karburatoru odeslo.. a mekanik rikal ze to bude uz jedine pravdepodobne asi tim vstrikovacim ventilem.. pokud to tedy neni primo ten regulator no.. mozna mluvime o jedne veci.. ale ja to nevim jiste..
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 03.11.08 22:17    Předmět: Citovat

Citace:dle technika byl na vstřikáč při problemu vytvoren velkej tlak kterej ho poskodil a tim padem se auto asi uchlastava dal pri startovani......
Mechanik je blbec který neví o čem mluví. Není nic jednoduššího než změřit tlak benzínu.
safimaster
Anonymní

PříspěvekZaslal: 16.11.08 13:17    Předmět: Citovat

Tak ladies and gentlemans.. díky Romuluxovi od kterého sem koupil vstrikáč mi auto zase konečně jezdí...jsem happy Razz Smile Wink
Ufas

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 20.11.08 19:40    Předmět: Citovat

tak si tak ráno startuju, dvakrát třikrát to otočilo a konec... prostě to umřelo... ani snaha otočit...

už sem s tim jednou měl problémy, někdy loni v létě (a pak vlastně asi dvakrát v zimě) Smile minule to byl ten slabej bílej drátek co vede do startéru, stačilo pohejbat a bylo to ok...

tak doufám že to bude zas to asmý, ale než polezu pod auto, (garáž plná bordelu, takže nezajedu dovnitř... takže to budu dělat venku) Rolling Eyes tak se radši ptám co daalšího by to mohlo bejt? hlavně nikdo nepiště startér ven Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
safimaster
Anonymní

PříspěvekZaslal: 22.11.08 11:11    Předmět: Citovat

Ufas napsal:
tak si tak ráno startuju, dvakrát třikrát to otočilo a konec... prostě to umřelo... ani snaha otočit...

už sem s tim jednou měl problémy, někdy loni v létě (a pak vlastně asi dvakrát v zimě) Smile minule to byl ten slabej bílej drátek co vede do startéru, stačilo pohejbat a bylo to ok...

tak doufám že to bude zas to asmý, ale než polezu pod auto, (garáž plná bordelu, takže nezajedu dovnitř... takže to budu dělat venku) Rolling Eyes tak se radši ptám co daalšího by to mohlo bejt? hlavně nikdo nepiště startér ven Evil or Very Mad

hale u me to vsechno zaclo tim ze mi nekde zkratoval plusovej drat od pojistkovy skrinky k relatkum do motoru..tim se poskodil pak i vstrikac a nakonec malem i pocitac.. nastesti zkusenej mechanik mi prekopal elektriku vymenili sme vstrikac a pohoda.. jinak hodne prej to taky svadej na to cidlo otacek..
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 22.11.08 11:52    Předmět: Citovat

safimaster napsal:
Ufas napsal:

hale u me to vsechno zaclo tim ze mi nekde zkratoval plusovej drat od pojistkovy skrinky k relatkum do motoru..tim se poskodil pak i vstrikac a nakonec malem i pocitac.. nastesti zkusenej mechanik mi prekopal elektriku vymenili sme vstrikac a pohoda.. jinak hodne prej to taky svadej na to cidlo otacek..
safimaster čet jsi to pořádně?

Ufas pokud chápu tak ti to točilo a pak přestalo točit jek píšeš..
zkontroloval bych kable a kostru.. kublesovi se onehda stalo že nenastartoval a bylo to kostrou.. tak zkontroluj..
možná jestli ti neexla baterka? Embarassed (začlo mrznout.. může bejt..) ???
safimaster
Anonymní

PříspěvekZaslal: 23.11.08 20:56    Předmět: Citovat

cetl.. ale jak rikam.. muj problem zacal stejne.. uplne stejne...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: