Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 12.09.08 07:13 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | a co jako to propilovani ? a jak bys to teda vyresil pokud ti nevychazi odklon a copak se ti na tom nezda ? |
Nezdá se mi na tom to,že je to prostě prasečina. Navíc ty dva šrouby nesou celou váhu na tom kole a proto taky ty díry pro ty šrouby jsou tak precizní. Když to propiluješ a posuneš,tak stejně v první díře se ti to hne. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
|
|
rekneme ze ti nevychazi odklon treba po vymene podbehu a nedela to moc _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
|
|
diry v te plechove objimce jsou precizni no to bych se divil _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.09.08 07:15 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | A vůbec...proč měnit odklon kola? | a co třeba aby ti to auto líp sedělo při hodně ostré jizdě? odklony mám a nemůžu si stěžovat a je to v mezích takže to gumy nežere  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 12.09.08 07:15 Předmět: |
|
|
navic pokud by se to melo hnout tak by museli mit stejny problem i ty specialni srouby ktere se pouzivaji treba tehdy kdyz snizis auto a pak ti to nevychazi _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
|
Zaslal: 12.09.08 07:20 Předmět: |
|
|
No tak dobře, slovo "precizní" bych přehodnotil na "přesný". Nevim jak tobě,ale mně tam ten šroub jde tak tak zasunout. A prostě já tvrdim,že když tu plechovou objímku propiluješ, pak někde trefíš jámu a stejně se ti to hne. Každopádně, pokud někdo chce na autě dělat takový věci,jako propilovávat díry a jiné a jiné, ať si to dělá. To je pak ale neštěstí takový auto koupit. A pokud někdo vymění podběh tak,že mu nesedí odklon, tak to prostě zvoral. Je to prostě o tom, jestli je někdo pečlivej a zkušenej, nebo domácí patlal. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 12.09.08 07:22 Předmět: |
|
|
ja nerikam ze je to idealni,ale je to pomoc kdyz to jinak nejde. a sroub ti jde zasunout ztuha do tehlice pocitam ne do tlumice _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
|
Zaslal: 12.09.08 07:22 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | navic pokud by se to melo hnout tak by museli mit stejny problem i ty specialni srouby ktere se pouzivaji treba tehdy kdyz snizis auto a pak ti to nevychazi |
No však snižování auta je další "zlepšovák" jak narušovat původního ducha a propočty konstruktérů. Ty "speciální" šrouby asi nevymysleli soudruzi od Renaultu,ale nějakej Korejskej fanda lowriderů v pekingský slepičárně  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
|
Zaslal: 12.09.08 07:23 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | ja nerikam ze je to idealni,ale je to pomoc kdyz to jinak nejde. a sroub ti jde zasunout ztuha do tehlice pocitam ne do tlumice |
Ano,pokud to jinak nejde,tak co se dá dělat,ale pokud to jde jinak, nic bych nepiloval. Howgh. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.09.08 07:24 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | A prostě já tvrdim,že když tu plechovou objímku propiluješ, pak někde trefíš jámu a stejně se ti to hne...... | hej.. odklony nemám dělané šroubem ale jak tady říká Rosta tak na sportovnich podvozcich tam ty drážky na nastavení odklonu jsou.. tak jako na mojem.. a už sem přeletěl tolik děr a zajimavé že se to nehlo
BTW hádáte se tu vo hovně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 12.09.08 07:27 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | KUNAX napsal: | A prostě já tvrdim,že když tu plechovou objímku propiluješ, pak někde trefíš jámu a stejně se ti to hne...... | hej.. odklony nemám dělané šroubem ale jak tady říká Rosta tak na sportovnich podvozcich tam ty drážky na nastavení odklonu jsou.. tak jako na mojem.. a už sem přeletěl tolik děr a zajimavé že se to nehlo
BTW hádáte se tu vo hovně |
nezda se mi to ale ze sem nato videl nekde takove excentricke srouby ne ? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
|
Zaslal: 12.09.08 07:33 Předmět: |
|
|
Ale já se nehádám,chraň bůh Jen řikám,že kdyby mně neseděl odklon,za každou cenu bych se snažil odstranit příčinu a né,že bych bafnul kulatej pilník a žihažihažihažihaa Ty "spešl" šrouby...budiž.Nevim - neviděl jsem je. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.09.08 07:34 Předmět: |
|
|
najdu a hodim to tu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 12.09.08 07:36 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | Ale já se nehádám,chraň bůh Jen řikám,že kdyby mně neseděl odklon,za každou cenu bych se snažil odstranit příčinu a né,že bych bafnul kulatej pilník a žihažihažihažihaa Ty "spešl" šrouby...budiž.Nevim - neviděl jsem je. |
vsak ja netvrdim ze se to ma delat jako prvni ale az kdyz to jinak nejde _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|