Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

problem po koupi Renaulta
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cawba

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 29.08.08 07:21    Předmět: Citovat

Tos snad existuje nejakej § co tenhle mozny problem s tim velkym TP a vubec odhlasenim predchoziho majitele zahrnuje Question
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 29.08.08 07:33    Předmět: Citovat

Ježiš to sou hovadiny co tu někteří kážou! Jdi, vezmi malej techničák, občanku a uzavři si pojistku a můžeš jezdit! Auto může pojistit třeba fanda z JZD, kterej to auto ani v životě neviděl. Pojišťovně je uplně u prdele kdo to pojištění platí,hlavně když platí.Voz s sebou v autě kupní smlouvu a průkaz o tom pojištění. Majiteli napiš,že tě svrbí noha na plynu,takže pokud s tim odhlášením nepohne, začnou mu chodit pokuty za rychlost a uvidíš ten fofr. Jinak jsou dvě možnosti. Ten majitel má tvoje údaje, dojde na registr a tam to auto odhlásí na tebe - už budeš předepsanej v TP. Pak ti ten TP pošle a ty jen s kupní smlouvou,papírem od evidenční kontroly,dokladem o pojištění a SPZtkama dojdeš na registr a necháš to přihlásit na sebe. Druhá možnost je,že majitel napíše plnou moc ve znění "splnomocňuji soudruha toho a toho ke všem úkonům k převedení vozidla toho a toho" a to ti pošle i s velkým TP a pak už toho majitele k ničemu nepotřebuješ. Předtisk tý plný moci najdeš i na netu.
dukemb

Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9

PříspěvekZaslal: 29.08.08 07:40    Předmět: Citovat

dik za vycerpavajici info, a jak dlouho stim muzu jezdit na tu smlouvu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KUNAX

PříspěvekZaslal: 29.08.08 07:45    Předmět: Citovat

To přesně nevím,ale měsíc určitě.A navíc policajti jsou taky lidi a když tě zastavěj a ty řekneš,že máš prostě problémy s majitelem a budeš mít jinak všecko v pořádku, tak si myslim,že tě nechaj žít. Velkej TP je opravdu problém vlastně až u STK. Teď mě tak napadlo,že ten majitel k tomu odhlášení potřebuje ten malej TP,aby se znehodnotil(ustřihne se růžek). Takže nejlepší by bylo aby ti napsal tu plnou moc a poslal ti to.
Cawba

PříspěvekZaslal: 29.08.08 07:49    Předmět: Citovat

KUNAX Majitel zadnej malej TP nepotrebuje, ten ti seberou a "vymeni" za novej, kdyz jim tam doneses stary znacky... to je snad logicky ne Rolling Eyes
KUNAX

PříspěvekZaslal: 29.08.08 08:00    Předmět: Citovat

Jo,asi máš recht. Ale vim,že v nějaký fázi toho převodu mi ten malej TP střihli. Ale je možný že jen na dobu než jsem přeběhl z jedněch dveří do druhejch,kde mi ten malej TP sebrali nadobro. Já měl ještě tu komplikaci,že mi museli vystavit novej i velklej TP,takže jsem na tom skurveným úřadě strávil dva dny.
dukemb

PříspěvekZaslal: 29.08.08 08:21    Předmět: Citovat

jeste me napadla jedna blbost ze ten clovek muze chtit ten technicak prodat, je to mozny?

Naposledy upravil dukemb dne 29.08.08 08:46, celkově upraveno 4 krát.
Cawba

PříspěvekZaslal: 29.08.08 08:26    Předmět: Citovat

dukemb Podivej se pod kapotu na klobouk tlumice, jestli ti tam neco nechybi Laughing Laughing Laughing
Ne tohle si myslim ze fakt nee, papiry mas problem v dnesni dobe darovat, natoz prodat.
Nemyslim si, ze by to byl nejakej podfuck, spis ten clovek na nic nespecha. Prachy ma a o to mu slo, ted uz na nic nespecha, jestli se teda vymlouva, tak jak pises. Treba se to zacne hybat, kdyz pohrozis jak psal KunaxRazz (jestli to tak teda funguje?)
KUNAX

PříspěvekZaslal: 29.08.08 08:33    Předmět: Citovat

cawba: No určitě mu ta pokuta přijde,ale asi by se pak hrnul dokazovat,že to neřídil on a nejspíš by to dokázal,ale problémy z toho jsou a o to nikdo nestojí, trávit hodiny někde na fízlárně a tam se handrkovat s idiotem v bílý čepici Shocked
dukemb

PříspěvekZaslal: 29.08.08 08:46    Předmět: Citovat

ted kdyz ctu tu smlouvu tak tam vidim dost diry, zacina to bejt divny...ve smlouve je jina adresa i jmeno(tvrdil ze to prodava pribuznymu,ale prohlasuje tam ze je vyhradni vlastnik) nez na malym technickym, to sem se zase jednou ukvapil a poradne vsechno nezkontroloval...
no ale corka to neni, vsehny doklady a cisla pasujou i orig klice ktomu byly...vedel kdy se co na aute menilo a to odpovidalo...adresa na technicaku je o par ulic vedle nez je ta na smlouve, kdyby to cornul tak pochybuju ze by odvezl je o kousek dal kde bydli...
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 29.08.08 08:59    Předmět: Citovat

nechce se mi to rozepisovat, tak mi cinkni když si nebudeš vědět rady všechno ti vysvětlím. 774862512 a docela dobře ti i poradím Wink
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Cawba

PříspěvekZaslal: 29.08.08 08:59    Předmět: Citovat

Kdyby to ukradl, tak k tomu asi hlavne nema papiry ne Laughing
A asi to nebude cistopis, jeste teplej z tiskarny?
dukemb

PříspěvekZaslal: 29.08.08 09:51    Předmět: Citovat

Mirek:
OK, jeste pockam do pondeli a kdyz se stav veci nezmeni tak urcite zavolam.
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 29.08.08 10:19    Předmět: Re: problem po koupi Renaulta Citovat

dukemb napsal:
Tak jsem od jednoho cloveka zakoupil rencka. Za penize jsem dostal auto, kupni smlouvu, malej technicak, zaznam o emisich...... puvodni majitel si nechal velkej technicak a ze na urade zaridi prepsani na zakladne kupni smlouvy.....sliboval ze to bude hned druhy den. Ale uz je to tyden, tomu cloveku stale volam, jestli uz to je, ale porad se na neco vymlouva ze zitra urcite...a porad nic. Tak jednak nevim jestli stim autem teda vubec muzu jezdit? Ale hlavne jak znej ten velkej technicak dostat. A pritom pri tej koupi se choval ten clovek velmi solidne....ted uz ma prachy a prijde mi ze je mu to vsechno jedno.....nenapada vas nekoho co stim?
sry, necetl jsem vse, nemam tolik casu co driv... normalne s kupni smlouvou dojdi do pojistovny, udelej si povinne, ze maly technicak doneses a voz s sebou kupni smlouvu (jakozto doklad o nabyti) a mas klid a on to muze odhlasit treba za 2 mesice a tebe to nesere (ze zakona, pokud me pamet nesali mas 3 dny na prihlaseni, ale po odhlaseni od minuleho majitele, jen povinne musis mit do 14 dnu od koupe), jestli kecam, tak me sezerte, ale takhle mi to rekli na urade...
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 29.08.08 10:22    Předmět: Citovat

s KUPNÍ SMLOUVOU DOSTANE I DUPLIKÁT VELKÉHO TP ale je to na delší debatu, proto ať zavolá..

A já mu to i pojistím bez TP
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: