Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 27.08.08 16:13 Předmět: |
|
|
Lanex napsal: | mě dřív dělalo přesně to samý. Jednou to chytlo na otočení, a pak 3x točim a ani prt až na po4té, jako by se nic předtim nestalo. Chyba byla v relátku co spíná palivové čerpadlo. Bylo vypálené, někdy seplo, a někdy taky ne. A když neseplo, nenatočil jsem to. A když náhodou seplo, odjel jsem s tim v kuse 200km bez problémů. Někteří si možná vzpomenou jak jsem přijel na sraz R19 16v a jedinej jsem nechcípnul motor bych totiž možná už neodjel... |
přesně toto sem měl na mysli...když Ti to nejde natočit, tak nevalí benál...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radim Anonymní
|
Zaslal: 27.08.08 16:15 Předmět: |
|
|
ale čerpadlo normálně bzučí.....a benzínu je dost...a ještě mi pomohlo nastartova (když už jsem byl nasranej, že to nejde) že jsem to škubl bez spojky se zařazenou jedničkou a a pak jsem nastartoval normálně (už se spojkou)...ale tuhle metodu nechci používat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lanex

Založen: 14.4.2008 Příspěvky: 211 Bydliště - POVINNÉ *: planeta Země, Kladno
|
Zaslal: 27.08.08 16:20 Předmět: |
|
|
jestli čerpadlo bzučí CELOU dobu při startování, tak to relé nebude to je jasný, a nejspíš to taky nebude snímač otáček, protože když ŘJ nedostane informaci od čidla otáček, nejen že nebude zapalovat směs v motoru, ale taky vypne čerpadlo z bezpečnostních důvodů (aby nestříkal vodotrysk benzínu z auta při nehodě). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radim Anonymní
|
Zaslal: 27.08.08 16:25 Předmět: |
|
|
tak mne fakt nenapadá čím by to mohlo být...a ani ve 2 servisech neví, diagnostika nic neukázala.....že to prý někdy může dělat i hlava rozdělovače, když je už hodně jetá....tak jem ji vyměnil a zasa si startuje jak se mu zachce... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 27.08.08 16:30 Předmět: |
|
|
to se vyměňuje zároveň s palcem...
teď nějak nezvládám přemýšlet, takže si to zejtra všechno ještě jednou přečtu a něco zkusim vymyslet...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radim Anonymní
|
Zaslal: 27.08.08 16:34 Předmět: |
|
|
vyměněno i s palce, celá sada..... |
|