Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 13.06.08 13:53 Předmět: |
|
|
plácni tam silikon, nech ho chvíli proschnout a pak s citem dotáhni šrouby...
mirek: Si nedáš pokoj s tím korkem, co?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 13.06.08 13:55 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | momentak sem teda vzdycky pouzival jenom na hlavu a detonacni cidlo nic jinyho....  |
...momenťák jsem použil jen jednou, a to jsem s ním honil bratrance po zahradě a chtěl ho sním praštit pohlavě.... _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 13.06.08 14:04 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | radecek7 napsal: | momentak sem teda vzdycky pouzival jenom na hlavu a detonacni cidlo nic jinyho....  |
...momenťák jsem použil jen jednou, a to jsem s ním honil bratrance po zahradě a chtěl ho sním praštit pohlavě.... | dostal jsi ho smejda?    |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 13.06.08 15:13 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | radecek7 napsal: | momentak sem teda vzdycky pouzival jenom na hlavu a detonacni cidlo nic jinyho....  |
...momenťák jsem použil jen jednou, a to jsem s ním honil bratrance po zahradě a chtěl ho sním praštit pohlavě.... |
já ho začal používat od tý doby co sem ho oběvil v garáži jenom pro dobrej pocit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 15.06.08 21:37 Předmět: |
|
|
hlavně dotahuj od prostředka ve směru hod.ručiček,nebo uděláš tunel a smůla. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 15.06.08 22:43 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | hlavně dotahuj od prostředka ve směru hod.ručiček,nebo uděláš tunel a smůla. |
eh? cože? proč?
vždycky sem utahoval od krajů a ještě se nic nestalo...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 16.06.08 06:01 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Peca napsal: | hlavně dotahuj od prostředka ve směru hod.ručiček,nebo uděláš tunel a smůla. |
eh? cože? proč?
vždycky sem utahoval od krajů a ještě se nic nestalo...  | ja taky kraje do kriza s citem pak stredy pak zas kraje a pak uz na fest... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
deathadder Anonymní
|
Zaslal: 16.06.08 23:13 Předmět: |
|
|
nikdy nesmíš utahovat od krajů,vždy od prostředka,protože když utahuješ od krajů,tak se ti uprostřed víko zvedá.Musíš od prostředka a víko se pěkně roztahuje,takže to bude možná tvůj problém,zkus třeba vyměnit těsnění pod hlavou a začni utahovat od krajů,hehe,nastartuješ a v tu ranu máš motor plný vody,myslím tím ve válců,takže vždy od prostředka a s citem,nejlépe momentakem,at je to vse souměrný a stejně utahlí a po nějakém kilometru ještě přetáhni,opšt s citem a neexistuje,aby ti to někde teklo.pokuď to nemáš skřivené. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 17.06.08 09:41 Předmět: |
|
|
cože? že se zvedá? voe, to je takovej kus železa, že se to pod tou silou 10-20 Nm, na jakou se to má utahovat asi stěží pohne...
I kdyby se pohnul, tak ten silikon ty nerovnosti dorovná...
Jo, hlava už by se měla utahovat odprostřed, ale to víko fakt není žádná věda... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peki Anonymní
|
Zaslal: 17.06.08 18:24 Předmět: |
|
|
Tak teď babo raď, co si mam vzít k srdci. Je ale fakt, že když jsem to utáhl na krev. tak to teklo víc. Aspoň se mi to tak zdálo. Snažim se utahovat postupně všechny šrouby na víckrát, abych žádný neutáhl hned na maxa pak teprv ostatní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 17.06.08 21:35 Předmět: |
|
|
Peki napsal: | Tak teď babo raď, co si mam vzít k srdci. Je ale fakt, že když jsem to utáhl na krev. tak to teklo víc. Aspoň se mi to tak zdálo. Snažim se utahovat postupně všechny šrouby na víckrát, abych žádný neutáhl hned na maxa pak teprv ostatní. |
Jestli mluvíš o víku, tak zkus občas číst co píšu- má se to utahovat na 10-20Nm...tak to neutahuj na krev, ne?
Jaký tam máš těsnění? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peki Anonymní
|
Zaslal: 18.06.08 06:32 Předmět: |
|
|
Když si přečteš, co jsem psal já, tak zjistíš, že momenťák nemam a neznam nikoho, kdo by ho měl. Max. v servisu.
Na doraz jsem to utáhl ještě před tim, než jsem se tu ptal.
Stejně tak už jsem psal, že těsnění je gumový, značka Victor Reinz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 18.06.08 16:38 Předmět: |
|
|
Peki napsal: | Když si přečteš, co jsem psal já, tak zjistíš, že momenťák nemam a neznam nikoho, kdo by ho měl. Max. v servisu.
Na doraz jsem to utáhl ještě před tim, než jsem se tu ptal.
Stejně tak už jsem psal, že těsnění je gumový, značka Victor Reinz. |
No tak promiň, že se snažim pomoct...
A můžu Ti i bez momenťáku říct, že 10 Nm není "na krev"...taky to dotahuju bez momenťáku a 10-20Nm je prostě "s citem"... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |