Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tuner
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 390 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Zábřeh
|
Zaslal: 07.03.08 16:06 Předmět: |
|
|
mno a ted hadanka, mi to taky dela pri zhruba 2800rpm a kat,ani ten plech na svodech už nemám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: 11.03.08 22:31 Předmět: |
|
|
mě to take drnčelo kolem 2800 az do 3500 ot. jinak ne. a byl to kryt setrvačniku s tim drzakem kolem olejové vany - byly povolené šrouby a dokonce jeden chyběl. motor 1,7 54kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 11.03.08 22:43 Předmět: |
|
|
Tuner napsal: | mno a ted hadanka, mi to taky dela pri zhruba 2800rpm a kat,ani ten plech na svodech už nemám  |
vyndej drobáky z popelníku...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 12.03.08 15:38 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | Tuner napsal: | mno a ted hadanka, mi to taky dela pri zhruba 2800rpm a kat,ani ten plech na svodech už nemám  |
no to mě po*er...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
|
Zaslal: 12.03.08 18:48 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Ufas napsal: | Tuner napsal: | mno a ted hadanka, mi to taky dela pri zhruba 2800rpm a kat,ani ten plech na svodech už nemám  |
no to mě po*er...  | mno tak jste se zasmáli,ale tím to nebude v popelníku nic nevozím nějaké další návrhy?je možné ,že by to dělala vypínací páka spojky?  _________________ Supra mk3 turbo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
|
Zaslal: 12.03.08 18:55 Předmět: |
|
|
fakt už nevím co by to mohlo dělat,prolezl sem celý motor,všechno co by mohlo dělat takový zvuk sem zkontroloval,opravil ale dělá to furt
Martin: dík za tip vyzkouším to  _________________ Supra mk3 turbo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 12.03.08 19:00 Předmět: |
|
|
Tuner napsal: | fakt už nevím co by to mohlo dělat,prolezl sem celý motor,všechno co by mohlo dělat takový zvuk sem zkontroloval,opravil ale dělá to furt
Martin: dík za tip vyzkouším to  |
Hele až se sejdem v Kopřivnici, tak odmontujem kapotu ja ti vlezu do motoru a ty pojedeš na jedničku na 3000rpm a ja zjistim co to dělá, domluveno?!..  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
|
Zaslal: 12.03.08 19:06 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Tuner napsal: | fakt už nevím co by to mohlo dělat,prolezl sem celý motor,všechno co by mohlo dělat takový zvuk sem zkontroloval,opravil ale dělá to furt
Martin: dík za tip vyzkouším to  |
Hele až se sejdem v Kopřivnici, tak odmontujem kapotu ja ti vlezu do motoru a ty pojedeš na jedničku na 3000rpm a ja zjistim co to dělá, domluveno?!..  | ok pokud to do te doby nezjistim,tak platí  _________________ Supra mk3 turbo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 19:28 Předmět: |
|
|
Tuner napsal: | fakt už nevím co by to mohlo dělat,prolezl sem celý motor,všechno co by mohlo dělat takový zvuk sem zkontroloval,opravil ale dělá to furt |
tohle téma nesleduju tak jestli se budu opakovat tak pardon
co tak plech kolem katu (teda jestli tam nějaký máš.. a taky to může dělat u středového slepého tlumiče takový plíšek aby se ten tlumič nezlomil od trubky taková výstuha.. ja to měl zrezle a sem tam si to zacinklo..
fakt to nesleduju nechce se mě to číst tak pardon  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
|
Zaslal: 12.03.08 19:38 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Tuner napsal: | fakt už nevím co by to mohlo dělat,prolezl sem celý motor,všechno co by mohlo dělat takový zvuk sem zkontroloval,opravil ale dělá to furt |
tohle téma nesleduju tak jestli se budu opakovat tak pardon
co tak plech kolem katu (teda jestli tam nějaký máš.. a taky to může dělat u středového slepého tlumiče takový plíšek aby se ten tlumič nezlomil od trubky taková výstuha.. ja to měl zrezle a sem tam si to zacinklo..
fakt to nesleduju nechce se mě to číst tak pardon  | s výfukem to nebude mít nic společného ,mám pod autem jen holou trubku(mimochodem řve to jako svině)jde to na 100%od motoru,je to zvuk jako kdyby byl někde uvolněný šroub,nebo tak něco říkam prolezl sem všechno,podotahoval a furt to samé  _________________ Supra mk3 turbo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 19:43 Předmět: |
|
|
Tuner napsal: | jde to na 100%od motoru,je to zvuk jako kdyby byl někde uvolněný šroub,nebo tak něco říkam prolezl sem všechno,podotahoval a furt to samé  |
hm.. odkud jsi z ovy? muzes se stavit na garáž keme pac ja tam od zitra skoro do tuningu budu jako doma tak se mužeš stavit a muzem nato juknout.. je tam i rampa se muzem v klidu podivat zespod...
no jen takovy navrh.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 19:44 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Hele Tuner, ale i když tam máš jen trubku, tak litinové svody tam mít musíš. ten plech tam bys měl mít taky a tím by to bylo vysvětlené... |
ja tam mam origo svody ale zadnej plech.. jen svody trubka koncak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
|
Zaslal: 12.03.08 19:45 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Hele Tuner, ale i když tam máš jen trubku, tak litinové svody tam mít musíš. ten plech tam bys měl mít taky a tím by to bylo vysvětlené... | miro ten už je sundaný dávno  _________________ Supra mk3 turbo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|