Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 05.03.08 21:45 Předmět: |
|
|
no, tak já jezdim na V-power...
zaprvé z toho mám v neděli 4 body za litr a zadruhé s ním mám menší spotřebu...a za tím si stojim...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 05.03.08 22:05 Předmět: |
|
|
no ja zkousel do toho miho traktoru snad vsechno a mel jsem dojem ze nejlip jel na natural 91 spis to zezere vsechno! na spotrebe nic nepoznam. jinak tankuju to nejlevnejsi co je jelikoz kdyz jsem mel jako mladej na vesnici motorku tak kdyz jsem bral u nejdrazsi benzinky tak jsem mel porad zasranou svicku kamarad rikal ze jim prej prosakuje voda do nadrze. no a vedle byla mnohem levnejsi a tam nebyl problem. navic nemam rad smrad benzinu na rukach takze jezdim k nadrzi kde me natankujou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 05.03.08 22:41 Předmět: |
|
|
v kralove poli vedle kauflandu je tam jeden z nejlevnejsich v brne maj tam jen nadzemni nadrz ale hlavne ze me to natankujou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 05.03.08 23:07 Předmět: |
|
|
a kde tankujes? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 05.03.08 23:28 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Kluci 3 roky na makru cca 80000km a NO PROBLEMO |
makro hrabova??? ja tam bral s rendikem plnou a to bylo naposled chcipalo to a motor slapal nejak divně.. sem si rek to je kravina a bral jsem s nasim roverem taky plnou a to same od te doby ani kapak benzin jedine od SHELL a s rendou jedine vpower na mistecke u vypadovky na hrabuvky smer z centra nikde jinde benal neberu.. zkousel sem i benzinu, omw nebo jak se ted menujou a shellku si muzu jen vynachvalit.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 05.03.08 23:46 Předmět: |
|
|
Je fakt že na shell W power racing mi to lépe jede, aspoň o 0,16 koně, ale na makru je fajn pumpařka!!..
Mám k ní citový vztah!!..
Jak se na mě usměje tak mám Wracing až v trenkách!!.. _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 05.03.08 23:47 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | ale na makru je fajn pumpařka!!..
Mám k ní citový vztah!!..
Jak se na mě usměje tak mám Wracing až v trenkách!!.. |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 06.03.08 08:01 Předmět: |
|
|
znamej mel kdysi za komancu drogerii a z prdele namichal nejaky mydlo s vodou a prodal to par stalim zakaznicim jako extra pripravek kterym mohou umejt nadobi nebo pridat do prani jak ty si to pochvalovali  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 08:30 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | znamej mel kdysi za komancu drogerii a z prdele namichal nejaky mydlo s vodou a prodal to par stalim zakaznicim jako extra pripravek kterym mohou umejt nadobi nebo pridat do prani jak ty si to pochvalovali  |
NO TOHLE?!?!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 06.03.08 08:36 Předmět: |
|
|
tim jsem chtel rict ze nejvic na lidi pusobi psichyka! na spotrebu by mela nejvic pusobyt vyhrevnost paliva ale tu nikde neuvadej proto auta na biochlast maji vyzsi spotrebu nez na benal protoze bio ma vetsi oktanove cislo ale mensi vyhrevnost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peki Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 08:39 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | znamej mel kdysi za komancu drogerii a z prdele namichal nejaky mydlo s vodou a prodal to par stalim zakaznicim jako extra pripravek kterym mohou umejt nadobi nebo pridat do prani jak ty si to pochvalovali  |
Něco podobnýho znam. Tetka dělá naprosto labužný kyselý okurky a jednou je narvala do německých sklenic od okurek. Když je pak nabídla návštěvě a ze srandy, řekla, že jim dá ty lepší, německý, tak si návštěva chrochtala a řikala "No jo, se hned pozná, že jsou německý. Jsou mnohem lepší než ty naše"
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|