Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 25.02.08 09:38 Předmět: |
|
|
Hm tak se koukám že jsem to blbě formuloval,samozřejmě,že nepopírám existenci vodou chlazeného turba,ale ukažte mi vodou chlazený turbo na nějakým "normálním autě"...Od dětství očumuju u souseda v autodílně a občas,když potřebuju nějakou tu korunu,tak mu pomáhám s jednoduššími pracemi-zrovna v sobotu jsme měnili těsnění pod hlavou a homokineťák na fáčku)ale zatím jsem tam vodu chlazený turbo neviděl.Psal jsem to nějak automaticky.No takhle to dopadá když člověk spěchá.Ale dali ste mi to dobře sežrat...Jinak já se nejradši vrtám v motorkách auta sou u mě až na druhým místě.
Dunga:Pokud má ta holka vystudovaný obor Konstruktér spalovacích motorů na FSI VUT Brno,tak přiznávám,že toho ví víc než já.Ale tohle nebude zrovna obor na kterej by se holky hrnuly. _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 25.02.08 11:29 Předmět: |
|
|
Lord Bazzi napsal: | Hm tak se koukám že jsem to blbě formuloval,samozřejmě,že nepopírám existenci vodou chlazeného turba,ale ukažte mi vodou chlazený turbo na nějakým "normálním autě"...Od dětství očumuju u souseda v autodílně a občas,když potřebuju nějakou tu korunu,tak mu pomáhám s jednoduššími pracemi-zrovna v sobotu jsme měnili těsnění pod hlavou a homokineťák na fáčku)ale zatím jsem tam vodu chlazený turbo neviděl.Psal jsem to nějak automaticky.No takhle to dopadá když člověk spěchá.Ale dali ste mi to dobře sežrat...Jinak já se nejradši vrtám v motorkách auta sou u mě až na druhým místě.
Dunga:Pokud má ta holka vystudovaný obor Konstruktér spalovacích motorů na FSI VUT Brno,tak přiznávám,že toho ví víc než já.Ale tohle nebude zrovna obor na kterej by se holky hrnuly. |
jo je fakt že fáčka s turbem sou chlazený vzduchem no  _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.02.08 12:41 Předmět: |
|
|
Lord Bazzi napsal: | ... zrovna v sobotu jsme měnili těsnění pod hlavou a homokineťák na fáčku)ale zatím jsem tam vodu chlazený turbo neviděl .... |
docela by mě zajímalo které normální i nenormální Fáčko má turbo? žeby novej motor od škodovky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
|
Zaslal: 25.02.08 12:54 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Lord Bazzi napsal: | ... zrovna v sobotu jsme měnili těsnění pod hlavou a homokineťák na fáčku)ale zatím jsem tam vodu chlazený turbo neviděl .... |
docela by mě zajímalo které normální i nenormální Fáčko má turbo? žeby novej motor od škodovky
 |
Zrovna o jednom bych věděl a ještě jedno prý jezdí v Brně takže existují minimálně 2 No koukám že mi nikdo nevěří.Takže kdo chce vidět Favorita 1.8Turbo,tak momentálně stojí v Kyjově v SOŠ a SOU automobilní a ladí pro nadcházející závody do vrchu v Násedlovicích.Až budu mít nějaký fotky tak je sem dám abyste mi konečně uvěřili... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
16V ph2,3dv Mazlík
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.02.08 12:58 Předmět: |
|
|
Lord Bazzi napsal: | LANiN napsal: | Lord Bazzi napsal: | ... zrovna v sobotu jsme měnili těsnění pod hlavou a homokineťák na fáčku)ale zatím jsem tam vodu chlazený turbo neviděl .... |
 |
Zrovna o jednom bych věděl a ještě jedno prý jezdí v Brně takže existují minimálně 2 No koukám že mi nikdo nevěří.Takže kdo chce vidět Favorita 1.8Turbo,tak momentálně stojí v Kyjově v SOŠ a SOU automobilní a ladí pro nadcházející závody do vrchu v Násedlovicích.Až budu mít nějaký fotky tak je sem dám abyste mi konečně uvěřili... |
jo tak speciál verze na ňáký závody .. to ma snad každá značka ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 25.02.08 16:07 Předmět: |
|
|
Lord Bazzi napsal: | Hm tak se koukám že jsem to blbě formuloval,samozřejmě,že nepopírám existenci vodou chlazeného turba,ale ukažte mi vodou chlazený turbo na nějakým "normálním autě"...Od dětství očumuju u souseda v autodílně a občas,když potřebuju nějakou tu korunu,tak mu pomáhám s jednoduššími pracemi-zrovna v sobotu jsme měnili těsnění pod hlavou a homokineťák na fáčku)ale zatím jsem tam vodu chlazený turbo neviděl.Psal jsem to nějak automaticky.No takhle to dopadá když člověk spěchá.Ale dali ste mi to dobře sežrat...Jinak já se nejradši vrtám v motorkách auta sou u mě až na druhým místě.
Dunga:Pokud má ta holka vystudovaný obor Konstruktér spalovacích motorů na FSI VUT Brno,tak přiznávám,že toho ví víc než já.Ale tohle nebude zrovna obor na kterej by se holky hrnuly. | no to je sice hezke, ze podcenujes holky, ale nejedna by nam tady spouste povedela... znama ma tatu mov na ucnaku automechosu a ta holka je vic pod autem nez na kosmetice, jestli chapes, co tim chci rict... jinak pokud ten soused neopravuje furt jen 120ky a favaly, tak jsi to uz videt mohl, co je nenormalni treba na R5 nebo R11, coz jsou auta tveho mladi, pokud tam teda chodivas, jak rikas... a homokinetak + tesneni pod hlavou na facku ti udela kazdy, kdo nema defektni ruce a udrzi naradi! takze "relax, take it easy" a smir se s tim, zes proste prestrelil sam jsi videl reakci Laninovy mlade  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 25.02.08 16:09 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Lord Bazzi napsal: | LANiN napsal: | Lord Bazzi napsal: | ... zrovna v sobotu jsme měnili těsnění pod hlavou a homokineťák na fáčku)ale zatím jsem tam vodu chlazený turbo neviděl .... |
 |
Zrovna o jednom bych věděl a ještě jedno prý jezdí v Brně takže existují minimálně 2 No koukám že mi nikdo nevěří.Takže kdo chce vidět Favorita 1.8Turbo,tak momentálně stojí v Kyjově v SOŠ a SOU automobilní a ladí pro nadcházející závody do vrchu v Násedlovicích.Až budu mít nějaký fotky tak je sem dám abyste mi konečně uvěřili... |
jo tak speciál verze na ňáký závody .. to ma snad každá značka ... | hlavne to facko ma neni special, ale je v nem 1,8t z ochcavky, pokud je to to o kterem vim ja, stejne jako pul republiky a i lord bazzi... neni to klasicka 1,3 ohv z mlade boleslavy    |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 25.02.08 16:59 Předmět: |
|
|
jo viděl jsem tohle fáčko ve Vyškově na sprintu,teda jestli to bylo ono,jelo celkem dobře...vypadalo celkem hnusně...pod haubnu jsem neviděl,spousta lídí říkalo,že tam má právě 1.8 20v turbo s oktávky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 25.02.08 22:00 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | LANiN napsal: | Lord Bazzi napsal: | LANiN napsal: | Lord Bazzi napsal: | ... zrovna v sobotu jsme měnili těsnění pod hlavou a homokineťák na fáčku)ale zatím jsem tam vodu chlazený turbo neviděl .... |
 |
jo tak speciál verze na ňáký závody .. to ma snad každá značka ... | hlavne to facko ma neni special, ale je v nem 1,8t z ochcavky, pokud je to to o kterem vim ja, stejne jako pul republiky a i lord bazzi... neni to klasicka 1,3 ohv z mlade boleslavy    |
je fakt že mě minule předjížděl v ústí Soty s bílym fáčkem a nějak podivně si odfouklo jenže on to má jako winterkáru aby nemrvil golfa.. ale furt to neni oregoš _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
|
Zaslal: 26.02.08 09:40 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | jo viděl jsem tohle fáčko ve Vyškově na sprintu,teda jestli to bylo ono,jelo celkem dobře...vypadalo celkem hnusně...pod haubnu jsem neviděl,spousta lídí říkalo,že tam má právě 1.8 20v turbo s oktávky  |
Esi bylo modrý s bílou haubnou tak to bylo ono.Tehdy mu to pry ale nějak moc extra nejelo a pak se přišlo na to,že bylo přidřený palivový čerpadlo.Jo a je v tom opravdu motor z Oktávky. _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
16V ph2,3dv Mazlík
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 26.02.08 18:07 Předmět: |
|
|
Lord Bazzi napsal: | goreff napsal: | jo viděl jsem tohle fáčko ve Vyškově na sprintu,teda jestli to bylo ono,jelo celkem dobře...vypadalo celkem hnusně...pod haubnu jsem neviděl,spousta lídí říkalo,že tam má právě 1.8 20v turbo s oktávky  |
Esi bylo modrý s bílou haubnou tak to bylo ono.Tehdy mu to pry ale nějak moc extra nejelo a pak se přišlo na to,že bylo přidřený palivový čerpadlo.Jo a je v tom opravdu motor z Oktávky. | jo bylo to ono  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|