Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
brozman
Založen: 10.5.2011 Příspěvky: 27 Bydliště - POVINNÉ *: Milevsko
|
Zaslal: 10.05.11 20:28 Předmět: |
|
|
goreff >> hele a ty svetla mas uplne cely z ph2? akorat prostredek nalakovanej? a myslis ze by mi sly zadni lampy z ph2 chamade na toho starsiho? bez toho stredu.. zajimalo by me jestli jsou ty svetla stejny a vesly by se tam.. na prvni pohled to vypada ze jo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 11.05.11 07:01 Předmět: |
|
|
Taky jedna historická, pokutu jsem za ně nikdy nedostal, ani v Chorvatsku a Bosně kde mě brali taky. U nás tak 20 kontrol a taky bez ztráty kytičky. Ale na auto už bych to nedal. Vypadalo to dobře, ale za dne a přímého slunce nešlo poznat, kdy brzdím. Když jsme jeli na dovolenou dvěmi auty, tak za mnou kámoš nechtěl jet. Na brzdovky se prý reagovalo hodně špatně!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brozman
Založen: 10.5.2011 Příspěvky: 27 Bydliště - POVINNÉ *: Milevsko
|
Zaslal: 11.05.11 14:57 Předmět: |
|
|
Mirek >> jo verim, ze je to pak hur videt.. ale tak ja mam jeste brzdovy na zadnim skle, takze myslim pohoda:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 11.05.11 15:19 Předmět: |
|
|
Já jsem to měl na konci éry propojené s mlhovkama, to potom dost pomohlo.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 11.05.11 15:25 Předmět: |
|
|
brozman napsal: | goreff >> hele a ty svetla mas uplne cely z ph2? akorat prostredek nalakovanej? a myslis ze by mi sly zadni lampy z ph2 chamade na toho starsiho? bez toho stredu.. zajimalo by me jestli jsou ty svetla stejny a vesly by se tam.. na prvni pohled to vypada ze jo  | no celý,nebo jak to myslíš ...v případě Chamade nevím, jestli se dají zaměnit... _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.05.11 09:34 Předmět: |
|
|
musím přiznat že ty mirkové zadní mě taky kolikrát vypekly  |
|
Návrat nahoru |