Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 15.04.11 18:31 Předmět: |
|
|
ty znaš provokatera ?
ten je ma v masce a vzadu za sklem  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios

Založen: 29.3.2011 Příspěvky: 1711 Bydliště - POVINNÉ *: Blansko
|
Zaslal: 15.04.11 18:35 Předmět: |
|
|
no leda že by jezdil v Golfu 2  _________________ R19 Ph2 1.7 54Kw 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
PR0V0CATEUR Provokovat a škodit

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 6995 Bydliště - POVINNÉ *: Strážnice
|
Zaslal: 16.04.11 16:10 Předmět: |
|
|
Na civilní auto si můžeš dát věcí a věcí. Bez problémů to tam mít můžeš, i podsvícení a další věci, zákon nic takováho nezakazuje, můžeš to tam všecko mít, ale nesmíš to používat na veřejných komunikacích, jenom na okruhu a v uzavřených areálech, ale nikdo nezakazuje si to tam dát a to že na technické jsou všichni jeden vedle druhého kokoti a mají ke všemu hromadu keců je jenom jejich problém... _________________ telefon: 601/222282
Mám tak moc rád lidi, že žiju takovým způsobem, aby až umřu bylo víc lidí šťastných než smutných, troubové! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 16.04.11 16:45 Předmět: |
|
|
tak nevím ale není někde že ty věci co si tam nacpeš musí mít homologaci aby jsi mohl vubec vyjet na cestu  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slavik8
Založen: 1.6.2010 Příspěvky: 251 Bydliště - POVINNÉ *: Kuřim
|
Zaslal: 16.04.11 23:39 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | tak nevím ale není někde že ty věci co si tam nacpeš musí mít homologaci aby jsi mohl vubec vyjet na cestu  |
Pokud to budeš používat při provozu-chi to na srazy-píšu to už po x-té.Za prvý-policajt nejsem tak nechápu proč goreff tady píše,že bych měl jít příkladem-nikdo se vás do háje neptá co se vám líbí nebo ne-chtěl jsem jen poradit a ne samý stupidní:to nemůžeš a další skvělý rady...........Tím končím-pěkně jste mi znechutili se tu vůbec na něco ptát-neony nejsou schváleny pro běžný provoz-to píšou na každé stránce-nechci to pouštět když pojedu na silnici............... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beda

Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 16.04.11 23:44 Předmět: |
|
|
slavik8 napsal: | Rosta napsal: | tak nevím ale není někde že ty věci co si tam nacpeš musí mít homologaci aby jsi mohl vubec vyjet na cestu  |
Pokud to budeš používat při provozu-chi to na srazy-píšu to už po x-té.Za prvý-policajt nejsem tak nechápu proč goreff tady píše,že bych měl jít příkladem-nikdo se vás do háje neptá co se vám líbí nebo ne-chtěl jsem jen poradit a ne samý stupidní:to nemůžeš a další skvělý rady...........Tím končím-pěkně jste mi znechutili se tu vůbec na něco ptát-neony nejsou schváleny pro běžný provoz-to píšou na každé stránce-nechci to pouštět když pojedu na silnici............... |
ta narážka na příklad byla na Provokatéra :-) on je příslušník , jinak určitě led diody , ale dej si pozor aby byly segmenty zapojeny paraelně na sebe , seriové odchází a při poškození jedné , nebude svítit zbytek , nehledě na to že bych řekl že teďka už budou levnější ledkové a určitě spolehlivější , kdyžtak sem kdesi na Tuninforu zahledl aji borca co je vyrabi normalne na zakazku , pokud bys chtel , tak napis do sz a poradím ti ja je udělat docela za pár šestek doma _________________ www.89buildesign.cz www.levne-projekty.cz www.3dvize.cz - Projekční kancelář, vizualizace atd.
Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slavik8
Založen: 1.6.2010 Příspěvky: 251 Bydliště - POVINNÉ *: Kuřim
|
Zaslal: 16.04.11 23:47 Předmět: |
|
|
beda napsal: | slavik8 napsal: | Rosta napsal: | tak nevím ale není někde že ty věci co si tam nacpeš musí mít homologaci aby jsi mohl vubec vyjet na cestu  |
ta narážka na příklad byla na Provokatéra :-) on je příslušník , jinak určitě led diody , ale dej si pozor aby byly segmenty zapojeny paraelně na sebe , seriové odchází a při poškození jedné , nebude svítit zbytek , nehledě na to že bych řekl že teďka už budou levnější ledkové a určitě spolehlivější , kdyžtak sem kdesi na Tuninforu zahledl aji borca co je vyrabi normalne na zakazku , pokud bys chtel , tak napis do sz a poradím ti ja je udělat docela za pár šestek doma |
Konečně člověk co dokáže poradit Jinak:Na to mám kamoša-je elektrikář-ale dohadoval jsem se s ním co je lepší-kvůli tomu takovej dotaz-jinak moc dík ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 17.04.11 07:22 Předmět: |
|
|
přesně tak to bylo na provocatera ne na tebe a když už ses tak pěkně rozčertil tak cokoliv co máš na autě musí mít homologaci ať už to je zaplé nebo né jakmile s tím vyjedeš na pozemní komunikaci  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|