|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
F3P Cukání, netáhnutí, smrad atd...
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Další
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 13.03.08 19:35 Předmět: |
|
|
Tak já dnes byl domlouvat servis, v pondělí tam vezu auto, aby se v úterý za studena podívali co tomu je. Nejhorší možná varianta podpálené ventily, tak jsem zvědavej  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 14.03.08 13:19 Předmět: |
|
|
no nechci ti kecat ale rekl bych ze tak nejak stejne...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 14.03.08 13:21 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Tak já dnes byl domlouvat servis, v pondělí tam vezu auto, aby se v úterý za studena podívali co tomu je. Nejhorší možná varianta podpálené ventily, tak jsem zvědavej  |
no jestli budou ventily podpaleny tak to mas zadelano co....takhle te to uz stalo kotel to auto....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 14.03.08 17:42 Předmět: |
|
|
Midloch napsal: | hrazda napsal: | Tak já dnes byl domlouvat servis, v pondělí tam vezu auto, aby se v úterý za studena podívali co tomu je. Nejhorší možná varianta podpálené ventily, tak jsem zvědavej  |
no jestli budou ventily podpaleny tak to mas zadelano co....takhle te to uz stalo kotel to auto....  |
No kotel to stálo, ale taky 30000km během 9měsíců jen tak někdo nenajede, uvidíme. Přinejhorším zkusím sehnat jinej motor. _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 14.03.08 20:15 Předmět: |
|
|
tak jsem dnes koupil kabely na svicky nejaky FAS nevim asi nejaky sracky chtel jsem bosch, ale rekly ze " nemame , nebudou"... trochu se ten volnobeh stabilizoval, a nevim jestli to neni jen sugesce, ale zda se mi ze to i trosicku lip jede... ... _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 14.03.08 20:19 Předmět: |
|
|
StyflerZ1 napsal: | tak jsem dnes koupil kabely na svicky nejaky FAS nevim asi nejaky sracky chtel jsem bosch, ale rekly ze " nemame , nebudou"... trochu se ten volnobeh stabilizoval, a nevim jestli to neni jen sugesce, ale zda se mi ze to i trosicku lip jede... ... |
No po tom, co jsem viděl moje kabely Bosch, namontované před devíti měsíci, tak si značku Bosch budu rozmýšlet. Když budu mít čas, tak to nafotím a vložím sem... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 14.03.08 20:28 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | StyflerZ1 napsal: | tak jsem dnes koupil kabely na svicky nejaky FAS nevim asi nejaky sracky chtel jsem bosch, ale rekly ze " nemame , nebudou"... trochu se ten volnobeh stabilizoval, a nevim jestli to neni jen sugesce, ale zda se mi ze to i trosicku lip jede... ... |
No po tom, co jsem viděl moje kabely Bosch, namontované před devíti měsíci, tak si značku Bosch budu rozmýšlet. Když budu mít čas, tak to nafotím a vložím sem... | mimochodem filtry na olej a vzduch od firmy "BOSCH" se vyrabeji v jihoafricke republice pro zminovanou firmu... tak kde je potom kvelita a nikdo mi nevysvetli vystupni kontrolu...!!! a za ty sracky kable jsem dal 37 euro a myslim ze nesedi tak jak ty origose co jsme tam mel....  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 16.03.08 16:14 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Midloch napsal: | hrazda napsal: | Tak já dnes byl domlouvat servis, v pondělí tam vezu auto, aby se v úterý za studena podívali co tomu je. Nejhorší možná varianta podpálené ventily, tak jsem zvědavej  |
No kotel to stálo, ale taky 30000km během 9měsíců jen tak někdo nenajede, uvidíme. Přinejhorším zkusím sehnat jinej motor. |
no 30tis km je hodne ale ne zase tolik aby si do auta musel nasrat tolik penez....ackoliv nerad to rikam, mel sem 5 dvojkovych golfu behem 4 roku ( 1.8, 1.6D,1.6LPG, 1.6TD) a nic se na nich nesralo, jen olej, filtry, desticky a kotouce a gumy....chtel sem zmenu, mam rencka a porad je co vymenovat.... tys najel za devet mesicu 30, ja za rok 38 tis km a nikdy nic (ted mluvim o 1.6TD - suprovej motor, co lital a nezral).... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 16.03.08 18:53 Předmět: |
|
|
Midloch napsal: | hrazda napsal: | Midloch napsal: | hrazda napsal: | Tak já dnes byl domlouvat servis, v pondělí tam vezu auto, aby se v úterý za studena podívali co tomu je. Nejhorší možná varianta podpálené ventily, tak jsem zvědavej  |
No kotel to stálo, ale taky 30000km během 9měsíců jen tak někdo nenajede, uvidíme. Přinejhorším zkusím sehnat jinej motor. |
no 30tis km je hodne ale ne zase tolik aby si do auta musel nasrat tolik penez....ackoliv nerad to rikam, mel sem 5 dvojkovych golfu behem 4 roku ( 1.8, 1.6D,1.6LPG, 1.6TD) a nic se na nich nesralo, jen olej, filtry, desticky a kotouce a gumy....chtel sem zmenu, mam rencka a porad je co vymenovat.... tys najel za devet mesicu 30, ja za rok 38 tis km a nikdy nic (ted mluvim o 1.6TD - suprovej motor, co lital a nezral).... |
Jenže v té ceně máš vše:
Cena auta: 38000,-
LPG: 23750,-
Disky,příčníky 2000,-
Tlumiče (V podstatě spotřebák) 11000,-
Výfuk 2000,-
Když to sečteš, tak to máš kolem 70000,- navíc, které by tam ani nemusely být započítány. _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LEADFOOT Anonymní
|
Zaslal: 17.03.08 18:31 Předmět: |
|
|
na to cukani doporucuju zkusit jinou indukcni civku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 17.03.08 23:40 Předmět: |
|
|
Tak mi měnili střední díl vejfuku+ten díl před katem a mám pocit, že už to skoro vůbec necuká-není možné, že tam jak je lambda si to nabíralo vzduch a zblblo to lambdu a tím i ŘJ? _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 18.03.08 15:08 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | Tak mi měnili střední díl vejfuku+ten díl před katem a mám pocit, že už to skoro vůbec necuká-není možné, že tam jak je lambda si to nabíralo vzduch a zblblo to lambdu a tím i ŘJ? | no na diagnostice to de krasne videt kdyz ti to nabira vzduch....sou tam propady jako svina....sme to delali na meganovi..... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 18.03.08 15:15 Předmět: |
|
|
pokud ta díra byla pred lambdou tak to mozne je _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 18.03.08 15:27 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | pokud ta díra byla pred lambdou tak to mozne je | no tak to je jasny....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 18.03.08 17:52 Předmět: |
|
|
Chlapi neblbněte jak se může do potrubí ve kterém je přetlak přisávat vzduch z venku ????? [/u] _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|