|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
F3P Cukání, netáhnutí, smrad atd...
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Další
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 27.02.08 07:41 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Rosta napsal: | nevim panove ale jaky bude rozdil mezi origo a neorigo hadickou pokud bude mit stejny prumer a bude dobre tesnit  |
Jak nevíš......no přece 480kč.  |
To chceš říct, že neorigo stojí 980káčé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 27.02.08 21:32 Předmět: |
|
|
Trefa.....100 bodů.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 05.03.08 10:20 Předmět: |
|
|
Tak pánové, dnes mě asi čeká reklamace zapalovacích kabelů, protože ten co jde od cívky k rozdělovači se zlomil (asi od toho, jak šlapu na plyn ) a to jsem měl ve značku Bosch takovou důvěru
Měnil jsem je v červenci 2007.
Tak mi držte palce, ať dobře pochodím... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 07.03.08 08:34 Předmět: |
|
|
Tak kabely vyměněny, jsem nechápal jak popraskaly.
Jinak už mi dochází trpělivost a asi zajdu na diagnostiku.
Dnes ráno trochu přimrzlo, tak jsem to natočil, a pustil naplno ventilátor a klimu, aby se trochu odmlžilo okno a auto vždy minutu drželo volnoběh, pak otáčky začaly klesat a zdechlo to.
Jinak netáhnutí, co jsem popsal v prvním příspěvku, že se to dusí, tak je to i na benzín a nové kabely tedy nepomohly  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 07.03.08 10:07 Předmět: |
|
|
tak jsem dneska vymenil svicky a mam klid!!! hura jezdi jako zamlada svicky BERU BUX79XX dacela se daj... _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 07.03.08 19:32 Předmět: |
|
|
Svíčkz jsem měnil 3x a nic, připadá mi to asi na nějaké čidlo. Nevím, je to skoro jak u 120ky když je studená, že se v určitých otáčkách dusí a jak se ty otáčky překonají, tak jede...
Když jedu na nějaký vyšší kvalt (3,4,5) lehce pod 3000rpm, tak auto má problém se přes ty 3000rpm dostat a když se to povede, tak už to jede celkem v pohodě... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 08.03.08 11:34 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Svíčkz jsem měnil 3x a nic, připadá mi to asi na nějaké čidlo. Nevím, je to skoro jak u 120ky když je studená, že se v určitých otáčkách dusí a jak se ty otáčky překonají, tak jede...
Když jedu na nějaký vyšší kvalt (3,4,5) lehce pod 3000rpm, tak auto má problém se přes ty 3000rpm dostat a když se to povede, tak už to jede celkem v pohodě... |
no me to ted prestalo jezdit na plyn, kterej sem nechal montovat v rijnu he...podle me je moc zahnuta hadice co vede do smesovace a tudiz se lame a nejede to....drzim plnej plyn a auto se dusi pri 2000 otackach a pritom na volnobeh to bezi normalne...takze ted jezdim po meste na benzin, spotreba 10liru na pondeli sem objednanej do autogasu takze to snad daj dohromady, jinak necham jeste vymenit svicky a termostat, pak dam vedet jestli uz to bezi jak ma...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 09.03.08 11:27 Předmět: |
|
|
Dnes ráno jsem byl v Jeseníkách, nastartuju a jedu na benzin do mírného kopce a autu se nechtělo, jakmile jsem přepnul na plyn, tak auto zase jelo. Prostě záhada  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 09.03.08 12:39 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Dnes ráno jsem byl v Jeseníkách, nastartuju a jedu na benzin do mírného kopce a autu se nechtělo, jakmile jsem přepnul na plyn, tak auto zase jelo. Prostě záhada  |
no me to na plyn lepe drzi volnobeh, motor je i mene hlucny me prijde..he..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 09.03.08 18:15 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Dnes ráno jsem byl v Jeseníkách, nastartuju a jedu na benzin do mírného kopce a autu se nechtělo, jakmile jsem přepnul na plyn, tak auto zase jelo. Prostě záhada  | panove dam vam myslenku..." co kdyz vam to saje falesnej vzduch pod karbecem jednobodu na tech prirubach sani..."? pohraj te si s ni...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 15:43 Předmět: |
|
|
tak ja mam vystarano...to ze mi to nejelo na plyn bylo tim, ze byla zlomena hadice co vede ke smesovaci, vymenil sem svicky, termostat a ted to v poho jede na plyn aj beno...otacky na plyn super, na benzin trosku kolisaji, ale nic hrozneho...takze sem rad...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Midloch Anonymní
|
Zaslal: 13.03.08 08:25 Předmět: |
|
|
jenom bych se chtel zeptat tech co nekdy do sveho auti kupovali termostat....kolik ste jako za nej dali....ja 200,- kacek ceskych.... (miluju bydlet u polskych hranic... ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 13.03.08 19:21 Předmět: |
|
|
Midloch napsal: | jenom bych se chtel zeptat tech co nekdy do sveho auti kupovali termostat....kolik ste jako za nej dali....ja 200,- kacek ceskych.... (miluju bydlet u polskych hranic... ) | tak akorad pred 20 min. jsem ho taky kupoval a stal mne 17,40 .... ale euro  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 13.03.08 19:23 Předmět: |
|
|
nakolik stupnu ho mas? ten co jsem koupil se otvira uz pri 78 stupnich tak nevim jestli to ne ni malo...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|