|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.09.08 19:30 Předmět: |
|
|
to já radši 11:57:59  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 25.09.08 20:25 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | 6 LITRŮ TAKOVÝ TROŠKAŘ, a čím nás jako pohostíš na narozeninách? 6ti litry? To žáhnu sám s upírem VOLE | Hele vole,můžeš ho vypít sám a všechno,já ho taky moc nemusím je to jen na ochutnání pravého moravského vína bez vody jak je zvyklostí na severní moravě  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 25.09.08 20:28 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | mirek napsal: | 6 LITRŮ TAKOVÝ TROŠKAŘ, a čím nás jako pohostíš na narozeninách? 6ti litry? To žáhnu sám s upírem VOLE | Hele vole,můžeš ho vypít sám a všechno,já ho taky moc nemusím je to jen na ochutnání pravého moravského vína bez vody jak je zvyklostí na severní moravě  |
berz tě za péro
...teda za slovo  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 25.09.08 20:47 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Peca napsal: | mirek napsal: | 6 LITRŮ TAKOVÝ TROŠKAŘ, a čím nás jako pohostíš na narozeninách? 6ti litry? To žáhnu sám s upírem VOLE | Hele vole,můžeš ho vypít sám a všechno,já ho taky moc nemusím je to jen na ochutnání pravého moravského vína bez vody jak je zvyklostí na severní moravě  |
berz tě za péro
...teda za slovo  | Pořád opravuješ Lanina,tak ted já tebe,co to je zy slovo berZ _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|