Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kuBASS89
Založen: 10.12.2008 Příspěvky: 51 Bydliště - POVINNÉ *: Zlín
|
Zaslal: 28.05.10 08:14 Předmět: dvere |
|
|
zdravim chlapi stala se mi takova nemila vec..pri "oprave" PZ dveri jsem zamek vratil zpet,zkusil zavrit a absolutne to nejde otevrit..s tim hlavnim mechanismem na ktere jde tahlo od čudlu nejde moc pohnout a ja nevim co s tim...jestli se s tim jeste furt drbat nebo tam nejak vratit tapec a nechat to tak jak to bylo. dik za odpoved |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 28.05.10 08:18 Předmět: |
|
|
bud je nieco niekde napikatču, alebo... ale takto ti fatk asinikto neporadi. daj viac info a lepsi opis problemu. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kuBASS89
|
Zaslal: 28.05.10 09:01 Předmět: |
|
|
no nechodil mi tam central, mel jsem to vytahle, vykoupane v petroleji. dal jsem to zpatky,prisrouboval a blbec hned zkusil zavrit..kliky chodi ale ten hlavni mechanismus s cudlikem ne. zajima me ciste jen jestli by na to nebyl nejaky figl jak ten zamek zevnitr otevrit, rypal jsem se s tim vcera nekolik hodin do noci a snazil se nejak dostat k te zapadce,myslim ze tam jak chodi tahlo od čudliku tak kousek za tim je vecička ktera kdyz se da nahoru nebo dolu tak zapadku povoli.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 28.05.10 15:02 Předmět: |
|
|
kuBASS89 napsal: | no nechodil mi tam central, mel jsem to vytahle, vykoupane v petroleji. dal jsem to zpatky,prisrouboval a blbec hned zkusil zavrit..kliky chodi ale ten hlavni mechanismus s cudlikem ne. zajima me ciste jen jestli by na to nebyl nejaky figl jak ten zamek zevnitr otevrit, rypal jsem se s tim vcera nekolik hodin do noci a snazil se nejak dostat k te zapadce,myslim ze tam jak chodi tahlo od čudliku tak kousek za tim je vecička ktera kdyz se da nahoru nebo dolu tak zapadku povoli.. |
Kdyz sem na byvalem menil kliku od dveri tak sem asi 3 hodiny doumal jak to funguje, ale musis ten mechanismus poradne prozkoumat...sundat calouneni a hura na to...kdyz to nepujde tak si spocni jinak to roz*ebes akorat  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosti
Založen: 23.3.2009 Příspěvky: 373 Bydliště - POVINNÉ *: Prešov - Slovensko
|
Zaslal: 28.05.10 15:09 Předmět: |
|
|
C_0_X_4 napsal: | kuBASS89 napsal: | no nechodil mi tam central, mel jsem to vytahle, vykoupane v petroleji. dal jsem to zpatky,prisrouboval a blbec hned zkusil zavrit..kliky chodi ale ten hlavni mechanismus s cudlikem ne. zajima me ciste jen jestli by na to nebyl nejaky figl jak ten zamek zevnitr otevrit, rypal jsem se s tim vcera nekolik hodin do noci a snazil se nejak dostat k te zapadce,myslim ze tam jak chodi tahlo od čudliku tak kousek za tim je vecička ktera kdyz se da nahoru nebo dolu tak zapadku povoli.. |
Kdyz sem na byvalem menil kliku od dveri tak sem asi 3 hodiny doumal jak to funguje, ale musis ten mechanismus poradne prozkoumat...sundat calouneni a hura na to...kdyz to nepujde tak si spocni jinak to roz*ebes akorat  |
Ked su dvere zavrete, tapec velmi dole neda.
Ked mas napriklad zapnutu detsku poistku, tak z vnutra dvere neotvoris..aj to by mohol byt problem.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 28.05.10 16:49 Předmět: |
|
|
Hoši, zrovna teďka to drápu. Pokud máš sundanej tapec, tak to zachvíli máš otevřený, stačí hejbat, či tahat za táhla či páčky zámku. Jinak u těch zadních dveří je na horním čudlu zachyceno táhlo kolíku, na spodním táhlo vnitřní kliky a vzadu u vnější kliky zevnitř je takovej větší záchyt (bílej). Kdyby něco pošli SZ. Jinak dětská pojistka by měla jít se sundaným tapecem odjistit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kuBASS89
|
Zaslal: 28.05.10 22:24 Předmět: |
|
|
vsecko jsem tam nahmatal i detskou pojistku, samozrejme ze tapec mam sundany ale s tahle od cudliku nejde skoro pohnout a ostatni tahla na to nejak nemaj vliv..asi je to zamkle nejak aj na zapadku ale nevim jak na to vubec.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 28.05.10 22:36 Předmět: |
|
|
Pak leda, že je něco ulomeného. Ale to by už muselo být. Zkoušej, táhlo na zámku co vede ke kolíku musíš přitáhnout k sobě (směrem k pantům dveří a pak buď venkovním táhlem nebo vnitřním táhlem od kliky otevřít.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 29.05.10 08:45 Předmět: |
|
|
Tak to je neprijemne hlavne s klidnou hlavou, jinak to roztriskas  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kuBASS89
|
Zaslal: 29.05.10 14:10 Předmět: |
|
|
dik moc za rady, jeste se do toho pustim ale vysralo se mi to zas ted uplne jinak hrozne takze dvere chvili pockaji kazdopadne dekuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kuBASS89
|
Zaslal: 02.06.10 13:01 Předmět: |
|
|
tak jsem se do toho znova pustil a nic..nechapu vubec co se tomu zamku stalo..myslite ze kdyz jsem si oddelal motorek centralu tak s tim nepohnu uz vubec? ono se tam pres ten motorek neda totiz moc dostat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toutak1991
Založen: 30.1.2011 Příspěvky: 24 Bydliště - POVINNÉ *: CHOTYNĚ
|
Zaslal: 31.01.11 12:03 Předmět: |
|
|
Ahoj hoši mám podobný problém auto jsem koupil teprve nedávno a nešli otevřít ani jedny zadní dveře tak jsem je rozdělal a zjistil že jsou tam prasklé "bíle plastové úchyty táhla slouží asi jako vedení" máte někdo tušení zda se to dá na internetu koupit hledal jsem ale marně předem díky za odpověd |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 31.01.11 12:06 Předmět: |
|
|
toutak1991 napsal: | Ahoj hoši mám podobný problém auto jsem koupil teprve nedávno a nešli otevřít ani jedny zadní dveře tak jsem je rozdělal a zjistil že jsou tam prasklé "bíle plastové úchyty táhla slouží asi jako vedení" máte někdo tušení zda se to dá na internetu koupit hledal jsem ale marně předem díky za odpověd |
A protoze jsou zlomene, tak ti nejde vytahnout pojistka a tim padem se neoteviraji dvere? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toutak1991
Založen: 30.1.2011 Příspěvky: 24 Bydliště - POVINNÉ *: CHOTYNĚ
|
Zaslal: 31.01.11 12:15 Předmět: |
|
|
Víťa napsal: | toutak1991 napsal: | Ahoj hoši mám podobný problém auto jsem koupil teprve nedávno a nešli otevřít ani jedny zadní dveře tak jsem je rozdělal a zjistil že jsou tam prasklé "bíle plastové úchyty táhla slouží asi jako vedení" máte někdo tušení zda se to dá na internetu koupit hledal jsem ale marně předem díky za odpověd |
A protoze jsou zlomene, tak ti nejde vytahnout pojistka a tim padem se neoteviraji dvere? |
ano jenom zevnitř hezky ručně a to nepotřebuju |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 31.01.11 12:17 Předmět: |
|
|
toutak1991 napsal: | Víťa napsal: | toutak1991 napsal: | Ahoj hoši mám podobný problém auto jsem koupil teprve nedávno a nešli otevřít ani jedny zadní dveře tak jsem je rozdělal a zjistil že jsou tam prasklé "bíle plastové úchyty táhla slouží asi jako vedení" máte někdo tušení zda se to dá na internetu koupit hledal jsem ale marně předem díky za odpověd |
ano jenom zevnitř hezky ručně a to nepotřebuju |
To me se taky zlomil ten bily vercajk a nesly odemknout dvere ( nemam central nic ) a musel tapec dolu a tu bilou kravinu sem nahradil sroubkem s matickou a tedka to de odemykat i zamykat v klidu, akorat trosicku ztuha  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|