Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JohnyGoe V.I.P. Nordic Division

Založen: 25.11.2007 Příspěvky: 260 Bydliště - POVINNÉ *: Děčín
|
Zaslal: 13.10.08 20:03 Předmět: Nordic Division Pachenhof Party 2009(okoli mostu)22.-24.5.09 |
|
|
Moji milí renaulťáci, příslušníci naší užasné rodiny, členové klubu a příznivci kosočtverce ve znaku.....atd atd
Dnes je sice 13tého, ale jelikož není pátek, chtěl bych Vám oznámit jedinečnou zprávu
Ve dnech 22.-24.5.2009 se bude konat druhý ročník severského srazu a opět to bude spojené se závodama do vrchu. Jelikož se nám letos nevyvedlo ubytování dle našich a hlavně Vašich představ, zajistil Hamich objekt, který pro nás Vás bude nezapomenutelným.
Pár jedinců ví oč jde a tímto je žádám nezveřejňujte nikdo z Vás oč půjde
Pevně věřím tomu, že až to příjde, bude to mazec a bude se Vám to moc líbit.
Více info budeme buď já nebo Hamich postupně přidávat. Je opravdu nač se těšit a tak si rezervujte toto datum pro párty s klubem Renault 19 _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henry
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 951 Bydliště - POVINNÉ *: Moravská Třebová
|
Zaslal: 13.10.08 20:11 Předmět: |
|
|
dobré vědět _________________ Suzuki V-Strom
R19 phII 54kw -> prodáno...Renault Megane Coupe 70kw -> prodáno...Citroën Xsara 2.0 TD 66kw -> prodáno...16v phI -> prodáno -> Citroën C5 2.2 HDI
www.henry19.rajce.net
autohifi???? ...závaží nevozím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.10.08 20:49 Předmět: |
|
|
tentokrát bude můj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 13.10.08 20:52 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | tentokrát bude můj  | tady sï špatne to neni rezervace poharu  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myška

Založen: 29.5.2008 Příspěvky: 371 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 13.10.08 21:02 Předmět: |
|
|
lidi to mi nemůžete udělat... to mám hnedka po matuře.....to nee....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka

Založen: 19.4.2008 Příspěvky: 621 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Radegast 10°
|
Zaslal: 13.10.08 21:06 Předmět: |
|
|
myška napsal: | lidi to mi nemůžete udělat... to mám hnedka po matuře.....to nee....  |
no, my s Radečkem před vízem....ale to se zmákne.. doufám.... už teď se těšim..  _________________ mám trojky a všichni mi je závidí......
http://zuzka-renault19.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myška

|
Zaslal: 13.10.08 21:07 Předmět: |
|
|
Zuzka napsal: | myška napsal: | lidi to mi nemůžete udělat... to mám hnedka po matuře.....to nee....  |
no, my s Radečkem před vízem....ale to se zmákne.. doufám.... už teď se těšim..  |
jenže já mám termín matury 18. května.. a ten tyden.. nevím přesně kerý den... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 13.10.08 21:15 Předmět: |
|
|
myška napsal: | Zuzka napsal: | myška napsal: | lidi to mi nemůžete udělat... to mám hnedka po matuře.....to nee....  |
no, my s Radečkem před vízem....ale to se zmákne.. doufám.... už teď se těšim..  |
jenže já mám termín matury 18. května.. a ten tyden.. nevím přesně kerý den... |
Bohužel s termínem nehneme, kvůli závodůmm do vrchu, termíny nám byly oznámeny a jelikož jsme chtěli tuhle trať tak to jinak nejde _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 13.10.08 21:17 Předmět: |
|
|
Zuzka napsal: | myška napsal: | lidi to mi nemůžete udělat... to mám hnedka po matuře.....to nee....  |
no, my s Radečkem před vízem....ale to se zmákne.. doufám.... už teď se těšim..  | no to doufam....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
myška

|
Zaslal: 13.10.08 21:20 Předmět: |
|
|
JohnyGoe napsal: | myška napsal: | Zuzka napsal: | myška napsal: | lidi to mi nemůžete udělat... to mám hnedka po matuře.....to nee....  |
Bohužel s termínem nehneme, kvůli závodůmm do vrchu, termíny nám byly oznámeny a jelikož jsme chtěli tuhle trať tak to jinak nejde |
tak to je v háji.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 13.10.08 21:25 Předmět: |
|
|
Snad budu mět na cestu, protože to bych rád jel  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 13.10.08 21:40 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Snad budu mět na cestu, protože to bych rád jel  |
A to je jeden z důvodů, proč jsem to psal už dneska.
Šetřit, šetřit, šetřit a škemrat doma _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 13.10.08 21:40 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | Snad budu mět na cestu, protože to bych rád jel  | ja uz doufam ze budu mit ridicak abych jel.... pac ho delat na skole je na hovno...to trva dlouho jak svina...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 13.10.08 22:13 Předmět: |
|
|
myška napsal: | Zuzka napsal: | myška napsal: | lidi to mi nemůžete udělat... to mám hnedka po matuře.....to nee....  |
jenže já mám termín matury 18. května.. a ten tyden.. nevím přesně kerý den... | tak maturovat v sobotu a v neděli stejne nebudeš takže je to fuck a učit se taky nema cenu takže se nevymlouvej a šup _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|