Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HeReK

Založen: 29.10.2007 Příspěvky: 83 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 18.09.08 11:01 Předmět: Vypina radio |
|
|
Ta potvora mi vypne skoro pokazdy, kdyz mam zesileny basy a dam radio hlasiteji. Proste vypne a znovu se zapne. Jo mam novy repro vzadu u plata. Co s tim?? _________________ R19 16V 5D TMB HRV
http://herek.rajce.idnes.cz/Fotky_Hudba/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menfis

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 875 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 18.09.08 11:06 Předmět: |
|
|
to se mi stávalo taky a odešli mi asi tři pojistky....  _________________ Tak už jsem zase plně pojízdný, hovno auto, ale autobus... VW Passat Variant...peciškááá
Bylo: PH2 16V 135 koníků (červeňák), Ph1 16V,Ph1 8V
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se vys...t !!!
http://menfis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HeReK

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 18.09.08 11:44 Předmět: |
|
|
Přepěťová ochrana ? Tepelná pojistka v rádiu ?
Jo dej silnější pojistku a až Ti shoří rádio, tak ho běž reklamova a jsem zvědavej, co Ti na to řeknou. Nehoníš volume náhodou do zkreslení ? Máš správně zapojený kabely na reprákách ?
Co je to za značku a jaký má udávanej výkon + co na tom visí za repráky ? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

Založen: 29.4.2008 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 18.09.08 12:30 Předmět: |
|
|
takhle to dopada kdyz chce mit kazdej v aute diskoteku....ranec repraku(jedno jak zapojenejch) hlavne ze to bude chvili hrat:-)......jinak jak rikal GT _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
http://5noopy.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HeReK

|
Zaslal: 18.09.08 22:13 Předmět: |
|
|
5n00py napsal: | takhle to dopada kdyz chce mit kazdej v aute diskoteku....ranec repraku(jedno jak zapojenejch) hlavne ze to bude chvili hrat:-)......jinak jak rikal GT |
Tak to neni. Radio blaupunkt Bahamas MP34 se sinusovym vykonem 4x18W, predni komponentni repro spectron SP-O26C a v zadu blaupunkt GTx 542 MkII. Vsechno na 4 Ohmech _________________ R19 16V 5D TMB HRV
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 18.09.08 22:16 Předmět: |
|
|
HeReK napsal: | 5n00py napsal: | takhle to dopada kdyz chce mit kazdej v aute diskoteku....ranec repraku(jedno jak zapojenejch) hlavne ze to bude chvili hrat:-)......jinak jak rikal GT |
Tak to neni. Radio blaupunkt Bahamas MP34 se sinusovym vykonem 4x18W, predni komponentni repro spectron SP-O26C a v zadu blaupunkt GTx 542 MkII. Vsechno na 4 Ohmech | To je uplně jasné,prostě to radio má slabý výkon,to tomu rožneš a ty repra vezmou takový odběr,že ti prostě radio chcípne,to znám,kup si zesilovač a už ti to dělat nebude.Radio je slabé _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HeReK

|
Zaslal: 18.09.08 22:16 Předmět: |
|
|
GT napsal: | Přepěťová ochrana ? Tepelná pojistka v rádiu ?
Jo dej silnější pojistku a až Ti shoří rádio, tak ho běž reklamova a jsem zvědavej, co Ti na to řeknou. Nehoníš volume náhodou do zkreslení ? Máš správně zapojený kabely na reprákách ?
Co je to za značku a jaký má udávanej výkon + co na tom visí za repráky ? |
Ne nehonim radio do zkresleni. Normalne jsem radio poslouchal tak tech 30- 40 casti volume (necha se do 66) Ted mi kolikrat vypne uz kolem 30 i kdyz mam basy na min nez jsem je mel _________________ R19 16V 5D TMB HRV
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 18.09.08 22:19 Předmět: |
|
|
HeReK napsal: | GT napsal: | Přepěťová ochrana ? Tepelná pojistka v rádiu ?
Co je to za značku a jaký má udávanej výkon + co na tom visí za repráky ? |
Ne nehonim radio do zkresleni. Normalne jsem radio poslouchal tak tech 30- 40 casti volume (necha se do 66) Ted mi kolikrat vypne uz kolem 30 i kdyz mam basy na min nez jsem je mel | Radio je slabé už to pochop _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 18.09.08 22:22 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | To je uplně jasné,prostě to radio má slabý výkon,to tomu rožneš a ty repra vezmou takový odběr,že ti prostě radio chcípne,to znám,kup si zesilovač a už ti to dělat nebude.Radio je slabé | Co to plácáš za nesmysly....to jako že když má rádio 2x18W a on tomu dá volume na full tak si repráky vezmou např.100W ????  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 18.09.08 22:24 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Peca napsal: | To je uplně jasné,prostě to radio má slabý výkon,to tomu rožneš a ty repra vezmou takový odběr,že ti prostě radio chcípne,to znám,kup si zesilovač a už ti to dělat nebude.Radio je slabé | Co to plácáš za nesmysly....to jako že když má rádio 2x18W a on tomu dá volume na full tak si repráky vezmou např.100W ????  | Nezlob se na mě,ale 18ti Watové radio není dělané na bedny tohoto rázu,prostě se přehřeje a vypne,je prostě slabé. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 18.09.08 22:26 Předmět: |
|
|
18 Watové rádio dá do repráků pouze a jen 18W i kdyby tam měl 1000Watové repráky. A jinak on píše že to má 2x 18W sínus pokud víš co to znamená. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

|
Zaslal: 18.09.08 22:28 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | 18 Watové rádio dá do repráků pouze a jen 18W i kdyby tam měl 1000Watové repráky. | jak myslíš,dohadovat se stebou nebudu  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 18.09.08 22:33 Předmět: |
|
|
Ono totiž 18W sinus je pravdivej výkon. Taky tam ale píšou 4x 45W. A věř tomu že 18W sinus v autě dobře vybuzených dlouho nevydržíš poslouchat. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HeReK

|
Zaslal: 18.09.08 22:36 Předmět: |
|
|
Psal jsem 4x18 sinus. Coz je jedno z tech vykonnejsich radii. Znamena to kolem 4x50w RMS. Sem zvedavej kolik silnejsich radii se vubec dela. A ty repraky jsou spravne zapony a ohmove sedi. _________________ R19 16V 5D TMB HRV
|
Návrat nahoru |
|
 |
|