Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 08.09.08 11:45 Předmět: rusení signalu radia |
|
|
Mam takovej mensi problem a to ze signalem radia prijde mi ze je dost slabej a dalsi vec ktery sem si vsim ze kdyz zapnu klicek na kontrolky tak me to zacne radio dost rusit ma s tim nekdo nejaky zkusenosti?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 08.09.08 13:46 Předmět: |
|
|
zkušenost nemám, ale na rádio mám taky špatnej příjem... a to i tam kde signál je dobrej... takže sco s tim? nemůže to bejt tim že je to SENCOR??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 08.09.08 20:00 Předmět: |
|
|
špatný kontakt k anténě.. nebo slabučká anténa.. kupte jinou.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 09.09.08 07:24 Předmět: |
|
|
Nebo má rádio špatný tuner nebo není zapojen kabel od předzesilovače na anténě (pokud ho anténa má) .. to udělá dost.
Ale kdo by v dnešní době MP3jek poslouchal rádio ? :-)) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 09.09.08 12:57 Předmět: |
|
|
GT napsal: | Nebo má rádio špatný tuner nebo není zapojen kabel od předzesilovače na anténě (pokud ho anténa má) .. to udělá dost.
Ale kdo by v dnešní době MP3jek poslouchal rádio ? :-)) |
třeba já... postupem času sem vyházel z okna všechny CDčka co sem měl v autě... už mě fakt nebavilo to poslouchat furt dokola... a sem línej vypalovat další... stejně když ho vypálim, tak zas poslouchám jenom to, a přestane mě bavit...
aspoň slyšim zprávy a podobný hovadiny...
já to mám normálně na orgigo anténu co je v autě, tak nevim co dalšího bych měl zapojit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasek.barta

Založen: 19.6.2008 Příspěvky: 372 Bydliště - POVINNÉ *: Světlá nad Sázavou
|
Zaslal: 17.04.09 19:32 Předmět: |
|
|
Já mám problém, od te doby co mam Bixenony tak jak je zapnu tam mi to rusi prijem signálu a nemuzu nic naladit cím by to mohlo byt? jak to odstranit? _________________ http://cabro.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 17.04.09 20:06 Předmět: |
|
|
a zřejmne kvalitni balasty odrušeny  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasek.barta

Založen: 19.6.2008 Příspěvky: 372 Bydliště - POVINNÉ *: Světlá nad Sázavou
|
Zaslal: 17.04.09 20:13 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | a zřejmne kvalitni balasty odrušeny  |
to nevim, nechá se to nějak odrušit?  _________________ http://cabro.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 17.04.09 20:23 Předmět: |
|
|
tak to nevim asi zahodit a koupit pořadny nebo jestly přidat naky odrušeni na kabely to musiš nekam na eletrikaře _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamillo

Založen: 22.12.2007 Příspěvky: 77 Bydliště - POVINNÉ *: Kroměříž / Vsetín / Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 23.03.10 22:13 Předmět: Divné rušení |
|
|
Zdravím, mám takový možná lamerský dotaz a nechcu zakládat nové téma:
Známý má Peugeota 406 Break (r. 2000) a od začátku koupě v bazaru má problém s velice zvláštním jemným rušením NEJEN rádia, ale i z kazetové mechaniky, které dycky postupně zesiluje. Při běhu motoru i bez nastartování a zní to jako míchání praskání staré gramodesky do reprodukce. Někdy víc, někdy míň. Dělá to sem tam a postupně častěji (těžko popisovat - zapne rádio a nejdřív 1x za minutu, během cca 10ti min už je to každých 20sec.) Původní hudba nepřestává, ale přidává se do ní divný prskot. A někdy se to ozývá když mačká tlačítka na rádiu, reaguje to jakoby na stlačení. Nemáte někdo tucha, po čem jít? Kontakty na repro ok, kabely se zdají být taky v poho. Rádi origo. Auto utopené nebylo. PS: a rádio nehulí, citlivý poslech.
Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 23.03.10 22:17 Předmět: |
|
|
zahodit radio je problem v nem .. taky sem to řešil vyměnilo se radio a byl klid .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.03.10 22:17 Předmět: |
|
|
zkoušeli jste jiné rádio dělá to taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamillo

Založen: 22.12.2007 Příspěvky: 77 Bydliště - POVINNÉ *: Kroměříž / Vsetín / Havlíčkův Brod
|
Zaslal: 23.03.10 22:28 Předmět: |
|
|
To jediné jsme nezkoušeli, protože ho nemůžem vyrvat ven, nějak to nejsme schopní oddeklovat a ty plechové packy na vytažení on nemá. Zkusím asi postupně větší a větší sílu... Taky si osobně myslím, že to bude přímo v rádiu, jen jsem si chtěl ověřit, jestli to stojí za námahu vyndavat ho ven. Takže stojí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 23.03.10 22:38 Předmět: |
|
|
tam je to origo ? tam by měli bejt 4 diry na 5 nejty _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.03.10 22:47 Předmět: |
|
|
jestli tam jsou 4dírky jak říká m1tv tak ti stačí špice z kola
nebo passata potřebuješ plíšek asi 15cm dlouhej a +-7mm širokej a je to  |