Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rabbitkiller
Založen: 5.8.2008 Příspěvky: 40 Bydliště - POVINNÉ *: Bílina
|
Zaslal: 06.08.08 15:11 Předmět: Repráky!! |
|
|
zdravim
mam takovej problem, koupil sem si do rencka novy repraky dopredu do dveri zapojil sem radio i repro ale jediny co jde je radio jinak zvuk vubec ani zadnej sum vubec nic
prosim poradte |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 06.08.08 16:11 Předmět: |
|
|
Na tohle snad není jiná odpověď než....
JE TO ROZBITÝÝÝÝÝÝÝ !!!!
Trochu konkretizuj dotaz, jaké rádio, jaké repro, atd. Asi to bude špatně zapojené když to nehraje;) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 06.08.08 16:13 Předmět: |
|
|
tak
1 máš to blbě napíchlý v rádiu
2 blbě napíchlej ten konektor v palubce
3 blbě napojený kabely
4 přelámaný kabely
nebo nejhorší z možností nějak si při zapojování pod proudem škrtnul kabelama o sebe nebo kostru a vypáli sis koncák v rádiu
tak si vyber  _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.08.08 18:06 Předmět: |
|
|
Trosku blize specifikovat by asi neuskodilo
Jinak ja jsem si poslouchal radio na predni repra a vzadu pajel konektory na zadni repro...
Zkrat jsem mel leda tak v hlave, ze mi to nedoslo, vsechno OK _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rabbitkiller
|
Zaslal: 06.08.08 20:54 Předmět: |
|
|
radio i repra jsou dobre zapojeny tak to jedine musi byt tema kabelama |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 07.08.08 05:12 Předmět: |
|
|
a pred tim to hralo bo ne??(nez sis koupil repro...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soundczeck
Založen: 8.1.2008 Příspěvky: 111 Bydliště - POVINNÉ *: Přerov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rabbitkiller
|
Zaslal: 07.08.08 14:37 Předmět: |
|
|
no ja sem koupil auto a repraky byli vyndany i radio ale kabely byly natahly takze sem to jen zapojil tak nvm jestli ten typek s tim neco neudelal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 07.08.08 15:30 Předmět: |
|
|
Chm pokud je to v ISO konektoru tak tam by barva a + - jednotlivých repráků mělo sedět. Škrtnutím o kostru nebo drátama o sebe si myslím koncák jen tak neodpálíš, nový rádia už mají svoje pojistky.
Zkusit jestli třeba není nahoněný fader někam dozadu nebo zkusit polaborovat systémem pokus / chyba s drátkama, pokud nepomůže tak na hulváta natáhnout nový trošku silnější od rádia přímo k reprákům a máš klid. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 08.08.08 05:25 Předmět: |
|
|
GT napsal: | Chm pokud je to v ISO konektoru tak tam by barva a + - jednotlivých repráků mělo sedět. Škrtnutím o kostru nebo drátama o sebe si myslím koncák jen tak neodpálíš, nový rádia už mají svoje pojistky.
Zkusit jestli třeba není nahoněný fader někam dozadu nebo zkusit polaborovat systémem pokus / chyba s drátkama, pokud nepomůže tak na hulváta natáhnout nový trošku silnější od rádia přímo k reprákům a máš klid. |
...tak tak...bud spatne nastaveny v radiu, bo mas v pytli cable k repru(zkus promerit estli vedou) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

Založen: 28.7.2008 Příspěvky: 103 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 08.08.08 09:32 Předmět: |
|
|
Nechci zakládat nový téma, tak píšu sem. Jaký rozměry jste použili pro repro dopředu, jak dolu, tak na palubku?
Vím, že se to tady už řešilo - mluvilo se o 16cm. Když jsem si ale vyjel u Pioneera repráky přímo na Chamade, tak mi nabídnul jen 17cm (navíc komponentní jenom tyhle http://www.pioneer.eu/eur/products/25/132/201/TS-G171C/index.html )
Tak teď trochu váhám, na jaký rozměr se zaměřit:). _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.A.C.O. Anonymní
|
Zaslal: 08.08.08 09:38 Předmět: |
|
|
mozna ze by se tam i vecpaly-nevim ....ale tusim ze sou tam 16,5cm....dyztak me nekdo opravte... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 08.08.08 09:42 Předmět: |
|
|
ty repraky kdyz tam prdnes tak maji este vuli takze podle me tam 17cm vlezou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soundczeck
Založen: 8.1.2008 Příspěvky: 111 Bydliště - POVINNÉ *: Přerov
|
Zaslal: 08.08.08 10:52 Předmět: |
|
|
17tky tam mozna vrazis, ale ten kryt uz asi ne. Ja bral 165mm a ten kryt se tam vlezl na chlup presne do te "diry".
Co se týče výškáčů tam je to jedno, stejně budeš muset tu krytku provrtat vykružovadlem třeba abys tam je tam mohl namontovat (záleží samozřejmě jak to budeš chtít realizovat ty sám).
BTW: Ty pincky NEBER!!! Maj RMS pouhych 35W, to je směšný za tu cenu. bejt tebou poohlédnu se po CRUNCH nebo GROUND ZERO. Hledej něco co má RMS někde 60-100W, to ti ještě rádio utáhne vpohodě. _________________ BMW 530dA Touring 142kW
History:
Ford Focus Combi 1.8 TDDi
R19 16V Ph1 1.8 99kW
---
http://www.last.fm/user/soundczeck/ , http://picasaweb.google.cz/martin.belobrad |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karlos

Založen: 28.7.2008 Příspěvky: 103 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 08.08.08 11:35 Předmět: |
|
|
Na ty výškáče jsem koukal, ty se tam budou přidělávat dosti blbě. Navíc musím natahat komplet novou kabeláž. Chci vyměnit i palubku tak bych to chtěl udělat všechno při jenom (stejně bych jí musel sundat abych nandal tu kabeláž).
Beru na vědomí že pincky nebrat:). Když ono je hrozně těžký najít slušný repro, když to chci rovnou jako komponentní a v požadovaných rozměrech a výkonu. Na žádným webu jsem nenašel nějakej solidní filtr, kterým by to šlo. Vždycky se musí procházet podle značek či jiného nesmysl, který pro mě není prvořadý . _________________ Renault 19 Chamade PH1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|