Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
soundczeck
Založen: 8.1.2008 Příspěvky: 111 Bydliště - POVINNÉ *: Přerov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 06.07.08 19:45 Předmět: Re: Autoalarm |
|
|
soundczeck napsal: | Chci koupit novej alarm. Má někdo typ na něco kvalitního za dobrej peníz? Ten můj co mám teď už značně blbne. Díky | mam sentinela 1100 .. a jediny na co si muzu stezovat je ze jsem si blbe umistil a seridil cidlo .. :-D jinak perfekt. daval jsem ho tam sam a zabralo mi to vikend ... ale usetrilo 2500 penezu.nejtezsi pro me bylo napojit cidlo dveri.Dal bych sem fotky ale z bezpecnostnich duvodu raci ne. A nasel jsem u 19ky specialni misto na pripojeni k centralu a bliknam. Na prostrednim panelu jak je uzamceni tak tam se to da perfektne napojit na central a usetri ti to cas i penize za tahani kabelu k dverim.a blinkry jakbysmet. _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.03.11 10:38 Předmět: |
|
|
Tohle téma jde absolutně mimo mne, tak se ptám "Co poradite?"
Zapojil bych si to klidně sám ale nevím co je dobrý, kvalitní a hlavně použitelný pro kabrio
Když už budu časem sundávat palubku kvůli CarPC, napojil bych i něco jako alarm a sfouknul to najednou, Předem díky za rady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 22.03.11 11:10 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Tohle téma jde absolutně mimo mne, tak se ptám "Co poradite?"
Zapojil bych si to klidně sám ale nevím co je dobrý, kvalitní a hlavně použitelný pro kabrio
Když už budu časem sundávat palubku kvůli CarPC, napojil bych i něco jako alarm a sfouknul to najednou, Předem díky za rady  |
Omrkni němcův alarm, ten je dokonalý. vč. otřesu, čidel pohybu a podobných chujáren.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.03.11 11:30 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Omrkni němcův alarm, ten je dokonalý. vč. otřesu, čidel pohybu a podobných chujáren.. | já vím, to je ten, co tady píše "Ray" nahoře ale přesto bych si radši vybral z více druhů alarmů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 22.03.11 11:34 Předmět: |
|
|
vlastně joo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 22.03.11 12:39 Předmět: |
|
|
Magicar a GPS a GSM modul. Zabezpečí všechny dveře, kapotu, ultrazvuk čidla, otřes, náklon, posílá sms, ukazuje polohu, dálkový start, vypnutí motoru na dálku, přerušení dodávky paliva a výkonná siréna.
Ještě byl nějakej alarm spojený s elektronickými ventilky, že v případě krádeže, byly postupně vypouštěna kola.
Jinak, pokud budete zapojovat alarm, tak bych raději nezapojoval kontrolu na blinkry, řešit proč tady nebudu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 22.03.11 12:42 Předmět: |
|
|
protože ztratíš klíčky s dálkáčem a někdo si pro auto zajde jen podle blikání  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 22.03.11 12:44 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | protože ztratíš klíčky s dálkáčem a někdo si pro auto zajde jen podle blikání  |
Ale tak stejně to při zamknutí a odemknutí i zahouká ne? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.03.11 12:48 Předmět: |
|
|
A proto se tady ptám, ať mě něco doporučíte. Taky tipuju, že dnes je to už vymakaný a lze se rozhodnout zda to a tamto chci, či časem dodělat atd .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 22.03.11 12:52 Předmět: |
|
|
Vymakaný to je, ale lepší je namyslet hned, než pak do toho vrtat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 22.03.11 13:03 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Mirek napsal: | protože ztratíš klíčky s dálkáčem a někdo si pro auto zajde jen podle blikání  |
Ale tak stejně to při zamknutí a odemknutí i zahouká ne? |
Proč by to mělo houkat? Je to snad SOVAtron? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.03.11 13:08 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 22.03.11 13:26 Předmět: |
|
|
Vím já, co sem se zatím setkal s alarmem tak při odemykání i zamykání vřískal. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|