Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
junis04

Založen: 10.12.2007 Příspěvky: 977 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 20.03.08 11:15 Předmět: Zapojení zesilovače |
|
|
Ahoj potřeboval bych poradit jak propojit rádio se zesilovačem ,má tam prej být nejakej kabel z radia jeste navic tak nevim odkad a kam ho privest diky za rady |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.03.08 11:19 Předmět: |
|
|
1 co maš za radio a co za zesilovač takle ti težko mužem radit  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
junis04

|
Zaslal: 20.03.08 11:29 Předmět: |
|
|
zesik mam ratho Twister tw 1000 a pujčený rádio sencor 5255 mr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.03.08 17:34 Předmět: |
|
|
ok a maš signalovej kabel na propojeni radia a zesilovače? třeba takovydle
a dal musiš mit napajec kabel od baterky + a nekde v kufru najdi kostru a tam připoj - a od radia musiš mit spinani vetšinou se to napojuje na eletrickou antenu bejvato modrej kabel z radia ten zapojiš do zesilavače na REM pak už jen napojiš signaly do radia a druhej konec do zesilovače a hraješ _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
junis04

|
Zaslal: 20.03.08 20:20 Předmět: |
|
|
jo diky moc tak sem to dal konecne do kupy tak uz hraju =) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
Zaslal: 28.03.08 21:08 Předmět: zapojení |
|
|
mno s tou kostrou v kufru nemohu souhlasit je lepší si kostru - mínus -natáhnout z baterky, kvůli šumu, brumu a jiných rušivých elementů..... podle toho jaké máš rádio podle toho se dá připojit zesik. Pokud má zesilovač samostatný výstup pro zesilovač, je to jednoduché, ale pokud má "jen" čtyři výstupy tak se to nechá zapojit na nějaký výstup, nebo to zapoj tzv DO MŮSTKU. to je trochu na delší vysvětlování, ale pokud budeš chtít, pošlu ti nákres........... snad jsem ti trochu pomohl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r19z Anonymní
|
Zaslal: 13.05.08 23:15 Předmět: |
|
|
Pokud já vím tak z rádia do zesiku ti vedou jen dva kabely jinak nic víc(na koncích maj cinče),ale co je hzlavní,na rádiu musíš mít na zesilovač výstup.Když ho nemáš a zapojíš ho na repráky hraje to pak na pytel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.05.08 11:02 Předmět: Re: zapojení |
|
|
pivinek napsal: | mno s tou kostrou v kufru nemohu souhlasit je lepší si kostru - mínus -natáhnout z baterky, .... |
jses zcvokl ne snad????????????????? MÍNUSOVÝ KABEL BY MĚL BÝT CO NEJKRATŠÍ!!! a pokud ho taháš od baterky tak musíš dát rozhodně hrubší plusový kabel
a pokud si myslíš že ti zesík něco ruší repráček lupe šumí a podobně tak to nebude kostrou ale KVALITOU ZASÍKU  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 14.05.08 19:38 Předmět: |
|
|
LANiN ano presne tak musis mit co nejmensi smicku! naprosta volovina tahat k baterce!!!!
r19z: 3!!! 2 cince + ovladaci drat ktery vipina a zapina zesak!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 15.05.08 08:53 Předmět: Re: zapojení |
|
|
LANiN napsal: | pivinek napsal: | mno s tou kostrou v kufru nemohu souhlasit je lepší si kostru - mínus -natáhnout z baterky, .... |
jses zcvokl ne snad????????????????? MÍNUSOVÝ KABEL BY MĚL BÝT CO NEJKRATŠÍ!!! ...  |
No tak to s tebou souhlasium. Vsechny kabely by meli byt co nejkratsi!!!!!!! Cim kratsi kabel tim mensi odpor. Uz na zakladni skole se uci ze odpor zalezi MIMO JINY na prurezu a delce a kabelu. Jasne ze se nemuzou dat tenky kabely, to by jsi pak vyhorel. A urcite to chce pojistku hned u baterky. Na zesilovac tak kolem 1KW by mel byt kabel !!!MINIMALNE!!!! 4 mm v prumeru (to znamena bez buzirky). _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 15.05.08 08:56 Předmět: |
|
|
poradne ukostrit baterku ke kastli, pripadne jeste tam pridat kabel...
ä zesak pak co nejkratsim kabelem ukostrit, v renault 19 jsem to ukostril na sroub ktery uz tam je u zadniho svetla na strane spolujezdce a svete div, hralo to super  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 15.05.08 08:57 Předmět: |
|
|
r0mik napsal: | poradne ukostrit baterku ke kastli, pripadne jeste tam pridat kabel...
ä zesak pak co nejkratsim kabelem ukostrit, v renault 19 jsem to ukostril na sroub ktery uz tam je, u zadniho svetla na strane spolujezdce a svete div, hralo to super  | Ja mam v kabru ukostreny na zadnich sedackach a nemuzu si stezovat.  _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 15.05.08 10:00 Předmět: |
|
|
Jen tak mimochodem: 1) dle ohmova zákonu 1kW zesilovač by si vzal při 12V asi 83A a na to by 4mm kabel byl asi hodně slabý. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 15.05.08 10:14 Předmět: |
|
|
Jardo oni mysli takove ty moderni kilowaty dneska uz ani kilowat neni co byval obzvlast u autohifi  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 15.05.08 10:17 Předmět: |
|
|
Myslis takovy ty 3000W PMPO
A ve skutecnosti hudebnich 5W... _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|