Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Elli
Založen: 18.10.2007 Příspěvky: 42 Bydliště - POVINNÉ *: Povrly (u Ústí nad Labem)
|
Zaslal: 19.10.07 10:37 Předmět: Blinkry |
|
|
Očas se mi stane, že dám levej blinkr a ten se rychle rozbliká, po chvíli se to zase zpomalí na normální frekvenci. Jelikož je to většinou na křižovatce, tak nemůžu jít očumovat blinkry zvenku. Občas se to stane i při parkování, ale než stihnu vylízt z auta, tak už je to zase OK. Nevíte, kde může bejt problém - spíš žárovky nebo v tý páčce? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 19.10.07 10:44 Předmět: Re: Blinkry |
|
|
Elli napsal: | Očas se mi stane, že dám levej blinkr a ten se rychle rozbliká, po chvíli se to zase zpomalí na normální frekvenci. Jelikož je to většinou na křižovatce, tak nemůžu jít očumovat blinkry zvenku. Občas se to stane i při parkování, ale než stihnu vylízt z auta, tak už je to zase OK. Nevíte, kde může bejt problém - spíš žárovky nebo v tý páčce? |
I když elektrice moc nerozumím, tak bych řekl že je to žárovkou! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tengi Anonymní
|
Zaslal: 19.10.07 10:48 Předmět: |
|
|
mno okoukni žárovky,pojistku a ukostření |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 19.10.07 14:30 Předmět: |
|
|
joo bude to tim ze ti neblika nektera zarovka _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: 19.10.07 21:52 Předmět: |
|
|
Rosto, tentokrát s tebou souhlasím. :-) je tam špatný kontak a občas žárovka nesvítí. Stačí očistit kontakty objimky žárovky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elli
Založen: 18.10.2007 Příspěvky: 42 Bydliště - POVINNÉ *: Povrly (u Ústí nad Labem)
|
Zaslal: 25.10.07 13:15 Předmět: |
|
|
Ok, dik. Omrknu zarovky a objimky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 15.11.07 17:23 Předmět: |
|
|
mozem potvrdit ! bude to zlym kontaktom, t.j. bud obcas vypadne kostra alebo +ko. Ocistit, prip prihnut kontakty aby lepsie sedely a malo by to byt OK _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kadlec Anonymní
|
Zaslal: 01.01.08 12:11 Předmět: |
|
|
Kluci mě to občas dělá taky,ale žárovky to nejsou ani páčkou tu mám novou,ale dělá to relátko u pojistek.Už bude asi oběhaný a potřebuje vyměnit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hypnotic-R19
Založen: 29.2.2008 Příspěvky: 136 Bydliště - POVINNÉ *: Velke Opatovice
|
Zaslal: 16.04.08 20:30 Předmět: |
|
|
chtěl jsem se zeptat zda se dají dodělat boční blinkry na blatníku? mám tam jen ty zákritky a díval sem se a hledal jsem zda tam jsou nachystané aspoň nějáké přívody na dodělání blinkrů.Ale nic jsem nenašl.Dodělával si už někdo tak to boční blinkry? Pokud ano jak? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hirens Anonymní
|
Zaslal: 18.04.08 14:47 Předmět: |
|
|
Souhlasím s tím relátkem. Stačilo mi ho jen mírně dotlačit na kontakty. A snad i očistit. Můžou se opalovat. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
volfik
Založen: 12.4.2008 Příspěvky: 13 Bydliště - POVINNÉ *: Kralupsko
|
Zaslal: 19.04.08 20:28 Předmět: re- blinkry |
|
|
Já jsem si je tam dodělal místo těch záslepek .Vytáhnul jsem je z předních blinkrů a dal jsem tam silikonový kablík.Blinkry stály 59 kč kus (oranžový,oválný a pasujou tam bez dalších úprav.Vypadá to dost dobře. _________________ R 19 Chamade r.v.92,1721 ccm , 55 kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hypnotic-R19
|
Zaslal: 20.04.08 12:24 Předmět: Re: re- blinkry |
|
|
volfik napsal: | Já jsem si je tam dodělal místo těch záslepek .Vytáhnul jsem je z předních blinkrů a dal jsem tam silikonový kablík.Blinkry stály 59 kč kus (oranžový,oválný a pasujou tam bez dalších úprav.Vypadá to dost dobře. |
ok, taky sem o tem tak přemýšlel, že bych je popřípadě kdyby tam žádé nebyly vytáhl z předních blinkrů.Tak dík moc koupím blinkry a natáhnu si to.Jinak ještě dotaz s jakou dimensí vodiče stam dával? A když si tam dodělal ty blinkry, tak nemá to vliv na obvod , že je jinak zatíženej a neblikají ti žárovky jinačí frekvencí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
volfik
|
Zaslal: 20.04.08 14:16 Předmět: re blinkry |
|
|
Dal jsem tam vodiče o průřezu 2,5 mm2 a protože tam jsou 5W žárovky tak to není ani poznat na intenzitě blikání.Poznat to je akorát když blikají bez motoru (skoro zo není poznat). Viděl jsem ty blinkry i průhledný s oranžovou žárovkou.Já to dělal z nouze,protože po bouračce jsem nesehnal ty orig.záslepky.
S chutí do toho,bez obav.  _________________ R 19 Chamade r.v.92,1721 ccm , 55 kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hypnotic-R19
|
Zaslal: 20.04.08 21:25 Předmět: Re: re blinkry |
|
|
volfik napsal: | Dal jsem tam vodiče o průřezu 2,5 mm2 a protože tam jsou 5W žárovky tak to není ani poznat na intenzitě blikání.Poznat to je akorát když blikají bez motoru (skoro zo není poznat). Viděl jsem ty blinkry i průhledný s oranžovou žárovkou.Já to dělal z nouze,protože po bouračce jsem nesehnal ty orig.záslepky.
S chutí do toho,bez obav.  |
ok , tak supper.No právě viděl jsme taky ty blinkry v bílém provední s oranžovou žárovkou a asi bych tam dal ty.Pač se mi to líbí mnohem více.A nevíš kde se dají přímo ty bílé koupit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
volfik
|
Zaslal: 21.04.08 19:44 Předmět: Re blinkry |
|
|
Já jsem z kralup a koupil jsem je v prodejně autodoplňků viz: http://www.autodoplnky-vera.cz/ je to v Libiši u Mělníka a maj tam super doplňky za příznivé ceny. _________________ R 19 Chamade r.v.92,1721 ccm , 55 kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|