Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16115 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 22.06.08 17:00 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | hynek: no jo, ale vem to tak, že oni prostě měřej na místech, kde jde bezpečně jet mnohem víc, než je předpisová rychlost...vem si jenom kolik je v Brně kopců, kde je 50ka prostě blbost...
nebo dálnice, 130 je strašná volovina, stejně tak nikdo nejezdí... |
Já jezdím po dálnici 110 ať to moc nežere _________________ Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16115 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 22.06.08 17:01 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | hynek: no jo, ale vem to tak, že oni prostě měřej na místech, kde jde bezpečně jet mnohem víc, než je předpisová rychlost...vem si jenom kolik je v Brně kopců, kde je 50ka prostě blbost...
nebo dálnice, 130 je strašná volovina, stejně tak nikdo nejezdí... |
Já jezdím po dálnici 110 ať to moc nežere
Ono byl jsem zvyklý na 90km/h přes celou evropu takže do chorvatska 110 je super rychlost _________________ Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.06.08 17:10 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | 130 je strašná volovina, stejně tak nikdo nejezdí... | taak se přidám.. mi těch 130 vyhovuje.. stejně když pote dalnici jedu tak v levem pruhu jede VŽDYCKY nejaky stary CHUJ s navoskovanou hlavou v 90kou a predjizdi kamion co jede 80.. to ani nema cenu zvysovat ... to jako chces jezdit 160natech ceskych cestach?? ja tady v ove nekdy v 50ce jedu krokem abych si neodmrdal neco na aute a běda jak namě někdo zablika at uhnu okamžitě brzda 1ka a žer čuraku at ti ty svetla klidne zhoři... když chceš radar kup si ho ale natech ceskych cestach se jezdit rychle nedaaaaa jen na nejakych usecich kde je zpravena cesta a po zime to uz zas nema cenu.. promě RADAR = na 2věcy.. ano jezdim nekdy jak hovado a co? kdyz mam dostat pokutu tak ji dostanu ... kvuli pokuty neumřu ... na svete sou horsi vecy nez pokuta za 5tisic a 10budu dolu.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
MortE Moderátor
Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 22.06.08 17:17 Předmět: |
|
|
také kecy...bych fakt chtěl vidět, jak tady všichni jezdíte předpisově... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MortE Moderátor
|
Zaslal: 22.06.08 17:18 Předmět: |
|
|
Rio napsal: | MortE napsal: | jo jo, hlavně Ti kreténi neměři na místech, kde by bylo nebezpečný jezdit rychlejc, ale tam, kde si právě každej přidá, páč se nic stát nemůže...
a je jasné, že na to asi přijít nemůžou, že je to rušička, ale budou tak nasraný, že Ti napálí plno pokut za kdejakou hovadinu...už jenom tím prolízáním auta Ti určitě hodně znepříjemní život... |
Před týdnem jsem viděl jdenoho co si myslel to co ty a přidal na rovině kde si myslel že to je bezpečné , po rovině jel 200 km/h, v pátek měl pohřeb. |
a Ty si fakt vyhul...mluvím o zrychlení z 50ti na 70...ne 200 v městě... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.06.08 17:20 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | také kecy...bych fakt chtěl vidět, jak tady všichni jezdíte předpisově... |
na sraze tě svezu a uvidíš že v mazlovi to fakt vetsinou nejde jet rychle s tim podvozkem natech ceskych cestach |
|
Návrat nahoru |
|
|
hynek
Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10936 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 22.06.08 17:32 Předmět: |
|
|
no jo ale když to z 50 zvednou na 70 tak tam skoro nikdo 70 jezdit nebude, ale tak 90. taky vždycky nejedu 50 někdy i 60, ale jen když se zapomenu. já bych byl pro zvíšení rychlosti mimo obce, na dálnicích a určitých usecích, ale poté až ty silnice budou za něco stát a rychlos budou dodržovat i ostatní, jinak je nebezpečný jet, nikdy nevíšk ktrej vocas tě může navalit viť Marve _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.06.08 17:36 Předmět: |
|
|
v anglii i italii na rychlých usecích ve mestech maj takove ty jak unas ale este mensi retardery nebo takove spunty na ceste.. a misto tohu unas mame díry |
|
Návrat nahoru |
|
|
reezy pískač
Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 22.06.08 18:06 Předmět: |
|
|
Já z 99% jezdím předpisově, akorát teda na dálnici to někdy frknu na 140 no a na okreskách to kilečko na hezčím úseku.......jinak se mám rád, zatím jsem žádný body nenasbíral a pokuty taky ne, tudíž žádnou rušičku nepotřebuju
No a někdy teda se musím přiznat, že sem tam jedu na oranžovou (červenou), ale taky kdo by 10 mětrů před semaforem brzdil že
a za toto kamoš dostal flastr + body _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.06.08 18:09 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | No a někdy teda se musím přiznat, že sem tam jedu na oranžovou (červenou) | no heleďmese co se to zněj klube ... no joo znám třeba uprostřed noci pusto prázdno jak po výbuchu a někde v prdeli světa křižovatka a červena.. ....................... |
|
Návrat nahoru |
|
|
reezy pískač
Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 22.06.08 18:29 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | reezy napsal: | No a někdy teda se musím přiznat, že sem tam jedu na oranžovou (červenou) | no heleďmese co se to zněj klube ... no joo znám třeba uprostřed noci pusto prázdno jak po výbuchu a někde v prdeli světa křižovatka a červena.. ....................... |
Ale tak jak já jezdím po Brně a kdžy jedu, těch 60 podle cedule, je zelená a dycky si říkám, snad mi to vynde, jedu jedu a pak při takové vzdálenosti, kdy se nedá rozumně zastavit před semaforem to prostě nemá cenu ani zastavit, tak přidám no......to je takový naprd no _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW |
|
Návrat nahoru |
|
|
MortE Moderátor
|
Zaslal: 22.06.08 19:03 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | MortE napsal: | také kecy...bych fakt chtěl vidět, jak tady všichni jezdíte předpisově... |
na sraze tě svezu a uvidíš že v mazlovi to fakt vetsinou nejde jet rychle s tim podvozkem natech ceskych cestach |
já mám taky 16v...a jezdim po brněnskejch tankodromech...
ale když je hezká cesta- třeba Hradecká, tak nevim proč bych po silnici, která je kvalitnější, než většina dálnic v ČR měl jet jenom 90...
(Pro rejpaly a Ty co neví o čem mluvím se jedná o dvouproudovou silnici z obou stran ohrazenou, bez přechodů a semaforů) _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MortE Moderátor
|
Zaslal: 22.06.08 19:06 Předmět: |
|
|
reezy napsal: | LANiN napsal: | reezy napsal: | No a někdy teda se musím přiznat, že sem tam jedu na oranžovou (červenou) | no heleďmese co se to zněj klube ... no joo znám třeba uprostřed noci pusto prázdno jak po výbuchu a někde v prdeli světa křižovatka a červena.. ....................... |
Ale tak jak já jezdím po Brně a kdžy jedu, těch 60 podle cedule, je zelená a dycky si říkám, snad mi to vynde, jedu jedu a pak při takové vzdálenosti, kdy se nedá rozumně zastavit před semaforem to prostě nemá cenu ani zastavit, tak přidám no......to je takový naprd no |
a toto se mi ještě nestalo...když k tomu semaforu jedu a už svítí oranžová, tak snad nepřidávám a brzdim, a když vidíš, jak blikne oranžová, tak to v pohodě stihneš ještě na oranžovou...
minimálně nevim o jediným semaforu v Brně, u kterýho by toto neplatilo... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.06.08 19:07 Předmět: |
|
|
MortE no.. myslím žeby ti mirek nebo zuzka mohli poreferovat .. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MortE Moderátor
|
Zaslal: 22.06.08 19:07 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | MortE no.. myslím žeby ti mirek nebo zuzka mohli poreferovat .. |
no tak to bych se klidně hádal...šak někdy dojeď do brna a já Ti ukážu takový silnice, že domů pojedeš vlakem... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|