Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 05.04.08 20:33 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | brmbrm napsal: | hele mam pocit ze sem kdesi vydel civky i levnejsi. pisni mi vsechno co k tomu potrebuju a ja skusim pohledat. takze co je to za auto, podvozek, motor, roky od kdy do kdy se delal, a cislo rozdelovace (typ).... |
Rover 620i 2l 16V rv94 a cislo rozdelovace ti nepovim páč to stojí v servise .. ale jestli ti to pomůže tak výše je čislo na cívku tak podle toho mužeš juknout |
zkus zavolat do www.autoelektrika.cz myslím že to tam bude levnější a do druhého dne to můžeš mít doma, dobré je přes mejl poslat i fotky |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 05.04.08 20:35 Předmět: |
|
|
supr díky :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 05.04.08 23:25 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: | LANiN napsal: | brmbrm napsal: | hele mam pocit ze sem kdesi vydel civky i levnejsi. pisni mi vsechno co k tomu potrebuju a ja skusim pohledat. takze co je to za auto, podvozek, motor, roky od kdy do kdy se delal, a cislo rozdelovace (typ).... |
Rover 620i 2l 16V rv94 a cislo rozdelovace ti nepovim páč to stojí v servise .. ale jestli ti to pomůže tak výše je čislo na cívku tak podle toho mužeš juknout |
zkus zavolat do www.autoelektrika.cz myslím že to tam bude levnější a do druhého dne to můžeš mít doma, dobré je přes mejl poslat i fotky |
Dobry napad a navic to mas za rohem _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.10.09 23:38 Předmět: |
|
|
tak to tady trochu obnovím, bo na Rover clubu jsou moc ochotní ...
minulý problém s cívkou vyřešen - vyměněno..
co to přez léto (cca 2měsíce) stálo, tak od té doby asi 2měsíce sem tam blbne startování..
někdy to startne na první škyt ale někdy se mu nechce, prostě točí točí má snahu chytit ale prd.. a když protestuje ale chytne tak po cca 5-20ti vteřinách se jakoby začne dusit a při sešlápnutí plynu je to ještě horší, když hned po startování poklepávám pedál tak se taky jakoby zadusí, když se podaří přehoupnout 3000ot/min bezproblémů jede.. dělá to na benzín na plyn ani zmínka
připadne mi že se to chová jako by neměl benzín nebo byl zavzdušněný palivový okruh ..
palivový filtr je měněnej a vzduchový taky někdy z jara, kabely a zbytek jsou měněné se zapalovací cívkou i se svíčkama..
já jsem z toho ko*** |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosta
|
Zaslal: 13.10.09 06:14 Předmět: |
|
|
čerpadlo nebo něco s tlakem benzínu ? to LPG je tam obyčejný podtlak? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarda
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 13.10.09 09:00 Předmět: |
|
|
Ses ještě nevyučil na upírovic kháru ??? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16115 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.10.09 09:24 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | čerpadlo nebo něco s tlakem benzínu ? to LPG je tam obyčejný podtlak? |
LPG nerozumím, je to nějaký 1bod v sání před klapkou, takže asi jó
s tlakem benzínu si myslím nebude problém, páč to někdy chytne a někdy ne jo a dělá to když je motor studený, jak se zahřeje tak už ne (teda zatím to neudělalo).. i když to zkusím startnout za nějakou hoďku tak je to ok
žeby nějaké čidlo?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosta
|
Zaslal: 13.10.09 11:09 Předmět: |
|
|
pokud je to obyčejný podtlak lpg tak to muže dělat klidně i některé čidlo pač na LPG nemaji vliv _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
|
Menfis
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 875 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 13.10.09 11:47 Předmět: |
|
|
to je jasný jako facka ne....přece čidlo teploty chladící kapaliny..... _________________ Tak už jsem zase plně pojízdný, hovno auto, ale autobus... VW Passat Variant...peciškááá
Bylo: PH2 16V 135 koníků (červeňák), Ph1 16V,Ph1 8V
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se vys...t !!!
http://menfis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.10.09 12:08 Předmět: |
|
|
těch čidel v chladícím okruhu je ranec .. u termostatu jsou 3 |
|