Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

ROVER 620i nestartuje
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 27.03.08 20:45    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
heleďte profíci.. nechcete mě tu přihodit třeba schematko fotku nebo tak něco očem tu mluvíte?? jsem elektrikář (sic na kompy) ale když budu mět schematko tak neni problem poměřit najit chybu a opravit :-P Wink

kdyz mi posles maila treba na SZ tak ti poslu schema
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.03.08 20:47    Předmět: Citovat

Rosta napsal:
LANiN napsal:
heleďte profíci.. nechcete mě tu přihodit třeba schematko fotku nebo tak něco očem tu mluvíte?? jsem elektrikář (sic na kompy) ale když budu mět schematko tak neni problem poměřit najit chybu a opravit :-P Wink

kdyz mi posles maila treba na SZ tak ti poslu schema

mejla mam dole ale budiž.. SZ
Rosta

PříspěvekZaslal: 27.03.08 20:49    Předmět: Citovat

to je pekne ale na ten ti neposlu prilohu Sad
Rosta

PříspěvekZaslal: 27.03.08 21:06    Předmět: Citovat

mel bys to tam mit
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.03.08 21:17    Předmět: Citovat

Rosta napsal:
mel bys to tam mit

hynek

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 28.03.08 13:08    Předmět: Citovat

pokud to neháže jiskru je v prdeli buď modul, cívka a palec v rozdělovači, řešil jsem to asi před půl rokem na šviciním přeludovi

PříspěvekZaslal: 31.03.08 09:06    Předmět: Citovat

je to motor f20..? je to kalsika motor z acco. daval se i do prelude. pokud nehaze jiskru vubec nebo jen velice malou (ze ji klidne i prehlidnes kdyz to skousis) tak by to mela byt civka a nebo modul. modul je nemoc hond. takze asi tak. tady podle me neni moc co resit ale radis skontroluj jeste privodni kabely do rozdelovace + palec a viko. jinak da se to i nejak merit ale moc netusim co a jak. mozna by tomohlo byt v nejakym troublesheetu. mozna autodata. jeste se te zeptam. nestartoval si nahodou bez svicek. pokud jo odpalil si civku. najdi si cislo na tom rozdelovaci a kontaktuj idaha z http://dicompracing.com/ a nebo rovnou mrkni na http://dicompracing.com/nd/ Je to ochotnej clovek a ma dost good ceny na honda dily. muze se ale stat ze koupis civku a zjistis ze je to modul. to uz je ale sazka do loterie kdyz to nezmeris. je to proste jedna z techto veci. samozrejmne se vyplati i palec s víkem kdyz uz si u toho... kdyby neco tak krtekm(závin)volny.cz

EDIT: jinak ja bych to udelal tak, ze pokud nehaze jiskru vubec (tzn ani hodne malou kterou vidis jen v seru nebo tme) tak kup modul. pokud ti hodi jiskru malinkou (skus to pres drat na kostru) tak kup civku. snad sem ti pomohl a snad to nekoupis obracene jako ja Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 31.03.08 19:51    Předmět: Citovat

je to v servise.. zejtra tam zajdu a beru si to dom bo už mě serou.. stoji to tak paru dní a ví otom velke hovno kkti zaprdění Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
brmbrm

PříspěvekZaslal: 31.03.08 20:34    Předmět: Citovat

na servis prcat. o nic nejde. sundas rozdelovas. pamatuj si presne jeho pozici pac pak rostelujes predstich bo co to je. takze si to nejak naznac na vice mistech. jinak bys musel jit na strobo. no a sundas viko, sundas palec. mozna pak jeste neco a mrknes do vnitr. uvisi tam jen uchycenou civku a modul. par dratu a nejaky kravinky hele fakt na tom nic neni. nejhorsi je to, ze nevis co to je. jestli ten modul nebo civka. v servise vysolis xxx a takhle si to opravis sam za 2000 a budes mit rozdelovac skoro jak novej. akurat bez gufera ktera se taky hodi vymenit ale blbe se shani. jinak modul je to mensi. je to takovy placaty mensi nez krabcka od sirek. civka je vetsi. ale to si schopnej najit sam na netu ajk co vypada.
mynco
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.04.08 23:40    Předmět: Mam rovnaky problem Citovat

moj rover 620i 1994 tiez sa sprava ako tvoj (nestartuje) palivo ok problem je v elektrike myslim si ze v mijom prilade cievka ale este som to nemeral. A ako si to viriesil ty?
mynco
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.04.08 23:44    Předmět: Citovat

mozno imbomilizer???
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.04.08 02:10    Předmět: Citovat

imobilizer je asi 4roky vypnuty vytahnuty mimo provoz..

jinak to asi je cívka.. po změření jde z jednotky signál a končí před cívkou a za cívkou už žádnej není takže problém je jasnej Wink
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.04.08 02:12    Předmět: Citovat

MÁTE PROSÍM NĚKDO PŘÍSTUP DO TOHO http://www.elitecat.cz/

potřeboval bych objednat zapalovací cívku (čislo FA 9.6114 ) na rovera 620i Question cena 1 105,00 CZK (1 314,95 CZK)

prosím pisněte mi na ICQ
brmbrm

PříspěvekZaslal: 05.04.08 09:31    Předmět: Citovat

hele mam pocit ze sem kdesi vydel civky i levnejsi. pisni mi vsechno co k tomu potrebuju a ja skusim pohledat. takze co je to za auto, podvozek, motor, roky od kdy do kdy se delal, a cislo rozdelovace (typ)....
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.04.08 20:21    Předmět: Citovat

brmbrm napsal:
hele mam pocit ze sem kdesi vydel civky i levnejsi. pisni mi vsechno co k tomu potrebuju a ja skusim pohledat. takze co je to za auto, podvozek, motor, roky od kdy do kdy se delal, a cislo rozdelovace (typ)....

Rover 620i 2l 16V rv94 a cislo rozdelovace ti nepovim páč to stojí v servise Wink .. ale jestli ti to pomůže tak výše je čislo na cívku tak podle toho mužeš juknout
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

Přejdi na: