Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
volcano

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: PLZEŇ
|
Zaslal: 24.09.08 11:52 Předmět: emise |
|
|
Nečetl jsem to úplně celý, ale k čemu je teda tahle chujovina, která patrně chce vytlačit ze silnice čoudící hujdy ? Když mi auto nevyhovuje, tak se z toho vyplatím a budu smrdět a kouřit dál. Za vybraný prachy si nějakej pupík koupí nový služební fáro a jsme tam kde jsme byli. Aspoň mi to tak přijde. Pokud chci dělat něco pro ekologii, tak nepovolím autům, co nevyhovují jezdit. Ale peníze vybírat je určitě lepší. Alespoň v tomhle státě. Jinak také nemám kat. _________________ New Scenic Intens energy - Full LED pure vision
20" new mazlík alias Bumble Bee
http://volcano.rajce.idnes.cz/
R19 16v PH2 3dv. buy 14.9.2003 sold 9.11.2016
Mégane Scénic 1.6e RN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 24.09.08 11:54 Předmět: Re: emise |
|
|
volcano napsal: | Nečetl jsem to úplně celý, ale k čemu je teda tahle chujovina, která patrně chce vytlačit ze silnice čoudící hujdy ? Když mi auto nevyhovuje, tak se z toho vyplatím a budu smrdět a kouřit dál. Za vybraný prachy si nějakej pupík koupí nový služební fáro a jsme tam kde jsme byli. Aspoň mi to tak přijde. Pokud chci dělat něco pro ekologii, tak nepovolím autům, co nevyhovují jezdit. Ale peníze vybírat je určitě lepší. Alespoň v tomhle státě. Jinak také nemám kat. |
bud v pohode v papirech ten kat je napsanej a to tem uřednickejm krysám bude stačit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 24.09.08 11:56 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | hrazda napsal: | No ten zákon je pěkně na Pikaču, ale snad to Klaus nepodepíše... |
napište mu dopis  |
poslal jsem mu SZ  _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 24.09.08 11:56 Předmět: Re: emise |
|
|
galejda napsal: | volcano napsal: | Nečetl jsem to úplně celý, ale k čemu je teda tahle chujovina, která patrně chce vytlačit ze silnice čoudící hujdy ? Když mi auto nevyhovuje, tak se z toho vyplatím a budu smrdět a kouřit dál. Za vybraný prachy si nějakej pupík koupí nový služební fáro a jsme tam kde jsme byli. Aspoň mi to tak přijde. Pokud chci dělat něco pro ekologii, tak nepovolím autům, co nevyhovují jezdit. Ale peníze vybírat je určitě lepší. Alespoň v tomhle státě. Jinak také nemám kat. |
bud v pohode v papirech ten kat je napsanej a to tem uřednickejm krysám bude stačit. |
tak on to myslel jako skutečnej stav.... _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 24.09.08 12:06 Předmět: Re: emise |
|
|
CHUD napsal: | galejda napsal: | volcano napsal: | Nečetl jsem to úplně celý, ale k čemu je teda tahle chujovina, která patrně chce vytlačit ze silnice čoudící hujdy ? Když mi auto nevyhovuje, tak se z toho vyplatím a budu smrdět a kouřit dál. Za vybraný prachy si nějakej pupík koupí nový služební fáro a jsme tam kde jsme byli. Aspoň mi to tak přijde. Pokud chci dělat něco pro ekologii, tak nepovolím autům, co nevyhovují jezdit. Ale peníze vybírat je určitě lepší. Alespoň v tomhle státě. Jinak také nemám kat. |
tak on to myslel jako skutečnej stav.... |
jasny ale ten ti při přepisu auta stejne nekotrolujou ani emise nemerej tak jak to zjistej ze ho am nemas jen podle papiru a tam psanej je --ja ho taky nemam nebo teda mam ale ve sklepe. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 24.09.08 12:37 Předmět: |
|
|
a od kdy to bude fungovat??? _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
Založen: 22.1.2008 Příspěvky: 131 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9
|
Zaslal: 24.09.08 14:20 Předmět: |
|
|
abysho stacil prodat co:) taky otom premyslim.... podle me to bude klasika, takze od 1.ledna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 24.09.08 15:20 Předmět: |
|
|
že by k vánocum nový auto?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 24.09.08 18:05 Předmět: |
|
|
dukemb napsal: | abysho stacil prodat co:) taky otom premyslim.... podle me to bude klasika, takze od 1.ledna... | nn vubec mam jedny papiry tak do hajzlu s nema brzo....myho necham ten nebude na prodej urcite....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 24.09.08 20:55 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | asi blbě čtete nebo co..
při dovozu ze zahraničí a první registraci v čr se platí
pak se dále platí pokud auto prodáváte tak platí NOVÝ kupující poplatek podle toho čemu auto vyhovuje...
no jinak je to dobrý způsob jak nahrabat prachy do pokladničky a dobrý způsob jak se zbavit aut které tady fakt jsou spíš jen jako škůdci..
a aspoň mě to přinutí dokopat se abych si tam nechat přidělat kat abych splňoval co nejlepčí euro  |
jim je jedno jaky emise splnujes, oni to berou podle toho co mas v TP
ale to by melo bejt jak se jednou auto koupi tak se to zaplati a pak uz ne...
ale stejne sou to zmrdi co chtej nahrabat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubba

Založen: 30.9.2008 Příspěvky: 54 Bydliště - POVINNÉ *: Holešov / Praha
|
Zaslal: 30.09.08 15:07 Předmět: likvidace??? |
|
|
souhlas - půlka národa přijde o možnost koupit si auto. Ale jak je to s likvidací? Nechci malovat čerta na zeď, ale kolik zaplatím za likvidaci za R19 1.8L z roku 1990 podle této vyhlášky. Nemám velký TP, protože je auto ještě v převodu, tak netuším jestli to má KAT. Budu ho dávat dohromady, dokud to půjde a o nějakém prodávávání neuvažuju. Dík za info _________________ (R)enault 19 "1.8GTS" 1990 (90PS 5l/100km) aneb staré neznamená špatné (decentně odložen k rodičům)
>> Opel Omega A Caravan 2,4L LPG 1989 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.09.08 15:33 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | mirek napsal: | hrazda napsal: | No ten zákon je pěkně na Pikaču, ale snad to Klaus nepodepíše... |
napište mu dopis  |
poslal jsem mu SZ  | to už sou zas vanoce?  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 30.09.08 18:02 Předmět: Re: likvidace??? |
|
|
Kubba napsal: | souhlas - půlka národa přijde o možnost koupit si auto. Ale jak je to s likvidací? Nechci malovat čerta na zeď, ale kolik zaplatím za likvidaci za R19 1.8L z roku 1990 podle této vyhlášky. Nemám velký TP, protože je auto ještě v převodu, tak netuším jestli to má KAT. Budu ho dávat dohromady, dokud to půjde a o nějakém prodávávání neuvažuju. Dík za info |
likvidace byva i zdarma zalezi jak kde nekde ti daji i litr nebo odvoz zdarma _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 13.10.08 13:14 Předmět: |
|
|
tak co, nevíte někdo nějáký další info? jestli to ty kokoti nakonec schválili nebo ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henry
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 951 Bydliště - POVINNÉ *: Moravská Třebová
|
Zaslal: 13.10.08 19:32 Předmět: |
|
|
tak začínám přemýšlet jestli toho ventila kupovat má cenu nebo se na to rovnou vys...mát  _________________ Suzuki V-Strom
R19 phII 54kw -> prodáno...Renault Megane Coupe 70kw -> prodáno...Citroën Xsara 2.0 TD 66kw -> prodáno...16v phI -> prodáno -> Citroën C5 2.2 HDI
www.henry19.rajce.net
autohifi???? ...závaží nevozím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|