Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 28.07.08 10:52 Předmět: |
|
|
Maki napsal: | Tak holoto dorazili jsme v pořádku a děkujeme všem jak organizátorům tak i všem účastníkům....
Myslíme si, že MP opět nezklamala a opět posunula laťku našich srazů výše...
Jinak jsme rádi poznali i nové tváře...
Pokud by jste si mysleli, že se budete v následujících 30 minutách nudit tak věřte, že nebudete stejně jako celou noc můj comp
Várka 399 fotek už na Vás čeká tady :
http://borisborec.rajce.idnes.cz/Moravia_Party_2008_-_Drazovice/
Jinak hlasíme LOGOUT na 14 dní aneb válíme si koule a cecky v s Bobešem a Bobeškou v Drhlenách...
Pápá Borísek a Makinka  |
tak to má vypadat...tolik fotek než poukládám, to tady budu do večera...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 28.07.08 10:54 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Maki napsal: | Tak holoto dorazili jsme v pořádku a děkujeme všem jak organizátorům tak i všem účastníkům....
Myslíme si, že MP opět nezklamala a opět posunula laťku našich srazů výše...
Jinak jsme rádi poznali i nové tváře...
Pokud by jste si mysleli, že se budete v následujících 30 minutách nudit tak věřte, že nebudete stejně jako celou noc můj comp
Várka 399 fotek už na Vás čeká tady :
http://borisborec.rajce.idnes.cz/Moravia_Party_2008_-_Drazovice/
Jinak hlasíme LOGOUT na 14 dní aneb válíme si koule a cecky v s Bobešem a Bobeškou v Drhlenách...
Pápá Borísek a Makinka  |
tak to má vypadat...tolik fotek než poukládám, to tady budu do večera...  |
Ono by možná bodlo hodit je na FTP a pak je stahovat odtamtud, že?  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 28.07.08 11:03 Předmět: |
|
|
borisku fotky uplne super......  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.07.08 11:34 Předmět: |
|
|
jooo fotkyy
hlavně tahle:
a tahle mě hodně fascinuje to snad jede po 3kolech ne? kua mirku ty si hotový kaskadér
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 28.07.08 12:12 Předmět: |
|
|
Jinka bych ještě chtěl všem moc poděkovat za hlídání mé drahé čtyřnohé polovičky během víkendu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 28.07.08 12:29 Předmět: |
|
|
hovorte si co chcete, tieto fotky su aj tak naj !!! TU MI TO ESTE FUNGOVALO
 _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 28.07.08 12:52 Předmět: |
|
|
to bude stahování jak prase,ale jdu na to  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 28.07.08 12:53 Předmět: |
|
|
Peca napsal: | to bude stahování jak prase,ale jdu na to  |
jo a chci taky jeden vytisk _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JohnyGoe V.I.P. Nordic Division

Založen: 25.11.2007 Příspěvky: 260 Bydliště - POVINNÉ *: Děčín
|
Zaslal: 28.07.08 14:38 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Takže i já bych chtěl poděkovat všem super lidičkám co se sjeli a vytvořili super atmosféru a zázemí!
Johny Gou: víš ono udržet spanilku na uzdě nejde, když se vždycky našlo pár kokotů co se bezhlavě hnalo přeze mě kupředu aniž by věděli kam!
Jinka při prvním přesunu jsem byl s Lucií v kontaktu a jel jsem pomalu aby mě zbytek kolony včas dohnal. Při přesunu z letiště se opět našlo pár borců co neví jak se jezdí v koloně při přesunech a vydalo se vlastní trasou! A udržet kolonu na 3 světelných křižovatkách vážně nejde, proto jsem se snažil říct všem kam se jede.
Ještě jednou díky všem! |
Já vím, je to těžký, když je třicet aut a i v nic se musí najít někdo kdo nepochopil co je to spanilá jízda. Příští sraz budu mít přidělaný majáčky a zase si vás budu asi pěkně schraňovat jako ovečky  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 28.07.08 15:01 Předmět: |
|
|
[quote="mirek"]beru 4 noviny ...kdo ví kdy se zase renďa octne v novinách [/quottak už sme s Kotassem vykoupili 6 trafik na okrese a furt je to málo
Kotass jede na průzkum vyškovských obchoďáků  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 28.07.08 15:02 Předmět: |
|
|
[quote="Luci Luc"] mirek napsal: | beru 4 noviny ...kdo ví kdy se zase renďa octne v novinách [/quottak už sme s Kotassem vykoupili 6 trafik na okrese a furt je to málo
Kotass jede na průzkum vyškovských obchoďáků  | to verim do kazdejch jich privezou 10 luca je vsechny vykoupia jede dal......  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MrChodnyCZ

Založen: 28.7.2008 Příspěvky: 4 Bydliště - POVINNÉ *: Hodonín
|
Zaslal: 28.07.08 15:31 Předmět: |
|
|
Paradni sraz s perfektni organizaci a dokonalym programem. Urcite bylo prinosne a poucne zazit i jiny sraz, nez jenom ty nase.
Diky Luce a Marvovi za super sraz. Ja si snad kvuli tem vasim akcim taky koupim rencka
Specialni dik pak Karlovi a vsem Radkum  _________________ Citroen Saxo VTS 1.6 16V
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 28.07.08 15:32 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | ...JJ Dáme majáčky  | tebe to nepreslo?  |